- Reaction score
- 102.198
Ναι αλλά κι εσύ έχεις μικρό!Αφού λένε ότι το διαλόγων είναι μικρό , γιατί είναι μόνο για τους διαλόγους.
Το ακούω ακόμα και σημερα αυτό.
Ναι αλλά κι εσύ έχεις μικρό!Αφού λένε ότι το διαλόγων είναι μικρό , γιατί είναι μόνο για τους διαλόγους.
Το ακούω ακόμα και σημερα αυτό.
Το έχω μεγαλώσει. Θυμάσαι?Ναι αλλά κι εσύ έχεις μικρό!
Όταν παίζει κάτι το βγάζει από το έπιπλο και μεγαλώνει.Το κωμικό είναι το μέγεθος του κεντρικού ηχείου συγκρινόμενο με τα L - R
Δε φαντάζομαι να υπονοείς δόλο; Μάλλον προχειρότητα/βιασύνη ή λανθασμένη προσέγγιση;Είμαι επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία της μέτρησης.
Όπως έχω ξαναγράψει, ξυπνήστε με παρακαλώ μόλις βγει κάτι που να μετρά καλά, με καλή ισοστάθμιση, με balanced εξόδους και μέχρι 2000 ευρώ.
Το μόνο καλό ότι έχει εξόδους μπαλανςNeedless to say, I can't recommend the Anthem AVP60 Processor.
κριμα....ομως ακουγεται υπεροχα οπως λενε
Γιατί? όπως μετράει κάθε μηχάνημα , μέτρησε και αυτό.Είμαι επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία της μέτρησης.
o amir και καθε amir δουλευει και πρεπει με καποιο τροπο να βγαζει λ7Δεν ¨εξυπνακίζω¨, ούτε ειρωνεύομαι, να το ξεκαθαρίσω... Το αντίθετο, ο άνθρωπος κάνει τρομερή δουλειά και γι' αυτό ρωτάω ειλικρινά για τις αμφιβολίες του δόκτορα Ντίμι...
Αυτό τώρα; Για το συγκεκριμένο μηχανάκι το λες; Τώρα δε χαίρει εκτίμησης; Από ποιους;...δυστυχως καποια μηχανακια επρεπε να ειναι πιο ακριβα για να εκτιμηθουν σωστα απο τους καταναλωτες..
Δεν αρκεί να εκτιμηθούν - πρέπει να αγοραστούν κιόλας. Αλλιώς δε θα υπάρχουν μηχανάκια κανενός είδους......δυστυχως καποια μηχανακια επρεπε να ειναι πιο ακριβα για να εκτιμηθουν σωστα απο τους καταναλωτες..
Προφανώς αυτό είναι αστείο..
Νταξ. Έγραψα για την οπτική του Αμίρ, επειδή τον παρακολουθώ. Έχω διαπιστώσει ότι δίνει πολύ μεγάλη σημασία εκεί. Αυτός άλλωστε ήταν και ο μόνος λόγος που είχε κόψει το κεφάλι του Μονοπράις, ενώ τον είχε βρει πρώτο σε σινάντ τότε που τον μέτρησε.Βεβαίως είναι πολύ κακή η μέτρηση κάτω από τα -75 ντεσιμπελ, αλλά στην πραγματικότητα και στην χρήση του μηχανήματος (προφανώς σε στάθμη άνω των -40 ντεσιμπελ) είναι άριστο.
Όχι, δεν υπονοώ δόλο.Δε φαντάζομαι να υπονοείς δόλο; Μάλλον προχειρότητα/βιασύνη ή λανθασμένη προσέγγιση;
Προφανώς αυτό οδηγεί σε χρήση των εσωτερικών σταδίων dsp, τα οποία λειτουργούν είτε σε 16 είτε σε 24 μπιτ βάθος λέξης, και αυτό αποτυπώνεται στις μετρήσεις.Το βάζει σε ρύθμιση εξόδου 7.1 και το τροφοδοτεί με stereo σήμα.