Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.483
άλλες δεν εχουν κανενα, μην εισαι αχαριστη...2 μόνο ...
αλλά ήθελα κι αλλά!!!!
είπε το ιντερνετικό μοντέλο με το θολωμένο άβαταρ και το σουλούπι πειρασμό....Να αλλάξεις φωτό στο Αβαταρ. Δεν μου αρέσει αυτή. Και η φωτό και η φάτσα.![]()
Απάντησε ο αστυνόμος Σαϊνης.είπε το ιντερνετικό μοντέλο με το θολωμένο άβαταρ και το σουλούπι πειρασμό....![]()
αντε βρε χαρη, που εισαι να με υποστηριξεις...δηλαδη άσχημη ειμαι; Τι να κανω που δεν αρεσω στον πιλοτο;είπε το ιντερνετικό μοντέλο με το θολωμένο άβαταρ και το σουλούπι πειρασμό....![]()
Η Χριστινα παγωσε τον Σωτηρακηποια ειναι η πριγκηπισα του χιονιου ? ηντα παιζει επαε μεσα ?
βρε α πάν να ξεθολώσεις τα μούτραςΑπάντησε ο αστυνόμος Σαϊνης.
να τον γράψεις στα...αντε βρε χαρη, που εισαι να με υποστηριξεις...δηλαδη άσχημη ειμαι; Τι να κανω που δεν αρεσω στον πιλοτο;
Επίτηδες το θόλωσε βρε, για να μην του την πέφτουν οι γκόμενες!είπε το ιντερνετικό μοντέλο με το θολωμένο άβαταρ και το σουλούπι πειρασμό....![]()
Δε δουλεύει καλά το σύστημα όμως.Επίτηδες το θόλωσε βρε, για να μην του την πέφτουν οι γκόμενες!
μρε Ολδυ με μπερδεψες με το οπτικοακουστικον τεμαχιονστραταρχα μου , δυνατο τεμαχιο ...
εγω 'μαι παε ομως
σε 'τανα να με βαλετε κυριε διοικητα και να με σβησετε απο τα αλλα - τα αντιαισθητικα με τα σαμπ και τσι λαμπες ...Προτιμώ το Official Video:
εδα δεν εχει ασερνικους και θυληκους - οποιος πχιασει τη φλογερα παιζει !μρε Ολδυ με μπερδεψες με το οπτικοακουστικον τεμαχιον
Τι ειναι ετουτοι σερνικοι;η οχι
εγω ειμαι επαρχιωτης δεν τα ξερω αυτα
![]()
Εγώ σε βρίσκω κουκλίτσα !!!αντε βρε χαρη, που εισαι να με υποστηριξεις...δηλαδη άσχημη ειμαι; Τι να κανω που δεν αρεσω στον πιλοτο;