Off Topic

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.498
Χρεπια ήταν Σταύρο,
η χαρά του κλάμπ,
base and drums, οκ ήταν ψαρωτικα δε λέω.. αλλά όταν έπρεπε να αναπαραξουν οτιδήποτε άλλο...κλαφτα Χαράλαμπε!
Ίσως η μεγαλύτερη πατάτα 🥔 που είχα ποτέ αγοράσει στο audio συναρτήσει της τιμής κτήσης τους!
Βέβαια, για να χρυσωσω το "χρεπι".. συγγνώμη, το χάπι.. ήταν από τα ομορφότερα σε εμφάνιση ηχεία της εποχής του, αυτό μπορώ να τ' ομολογήσω!!
Θα μας τρελάνεις. Πόσο ήσουν το 1980?? Θα έλεγα ότι είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος, αλλά τεσπά, τουλάχιστον 5 σίγουρα. Αν τ αγόρασες μεταχειρισμένα από κανέναν που τους είχε αλλάξει τα φώτα, αν μάλιστα τα άκουγες με κανένα ψοφίμι ενισχυτή, καλά κρασιά.
Στο #1907 κατέθεσα μια μαρτυρία. Την αμφισβητείς?

Last edited:

Reaction score
4.149
Γιαννη εχεις ασπρισει εκει κατω ;;;
Φίλε Βλάσση θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι εμείς οι πιλότοι είθισται να μην αφήνουμε να υπάρχει τριχοφυΐα εκεί κάτω (όπως οι κολυμβητές στα πόδια) ώστε να μην χαλάει ο αεροδυναμικός συντελεστής οπισθέλκουσας...
Οπότε το ερώτημα σου... :prankster:

*είμαι και εγώ πτυχιούχος πιλότος Jet σκι ...:dance2:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483
Απ’ όλες αυτές τις καρδιές :rolleyes: που είδα σήμερα στα φβ διαδικτυακών «φίλων», θα σταθώ σ’ αυτή, διότι κάποιο λόγο(???),συνειρμικά, μου ρθε στο μυαλό(;;;:roflmao:) ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, που τόσο αγάπησα στα νιάτα μου.😍

DD895671-B61B-4D19-ABA5-D3322D4E1E57.jpeg

Reaction score
4.149
Πετράν την Σάννυ την πάω πάρα πολύ, αλλά τι βράδια, ποτά και καψούρα έχουμε επενδύσει στην τραγουδάρα του Παπαδημητρίου και της Μωραϊτη με την φωνή του Φίλιππα...
Άπειρα!!!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.995
το μουσικον τεμαχιον ειναι για τον κ. Μαρκου
Πετράν την Σάννυ την πάω πάρα πολύ, αλλά τι βράδια, ποτά και καψούρα έχουμε επενδύσει στην τραγουδάρα του Παπαδημητρίου και της Μωραϊτη με την φωνή του Φίλιππα...
Άπειρα!!!
εισαι ερωτιαρης μρε Νικο :party:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS