Off Topic

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.539
Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα επάγγελμα τις μετρήσεις. :rolleyes:
Αντε κοριτσάρα μου βάλε καμιά μέτρηση να γουστάρει εδω η ομήγυρις.
Βάλε 30 πόντους να πάθουν λαλά .
Αφού θέλουν να μάθουν τόσο πολύ , ε! ας μάθουν !

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.539
Παιδγιά κάτι άσχετο , που μόλις τώρα έμαθα μετά από γουγλε σέρτς.
Η Ροδούλα που παράγει τα αγαπημένα μου λουκανικοπιτάκια - πατσαβουρόπιτα κρήτης , είναι αληθινα κοντά μου .
ΟΤΑΝ λέω κοντά μου σε απόσταση 2-3 χιλιομέτρων. Εντός περιοχής μενιδίου.
Θα πάω αύριο ως καλός πελάτης που είμαι , να ζητήσω τουλάχιστον δωρεάν μεταφορά .
Οι άχρηστοι στο σούπερ μάρκετ ,έχουν ξεμείνει εδω και καιρό.
Θα πηγαίνω να τα αγοράζω χοντρική. Ε! σιγά που δεν θα μου δώσουν . Θα πάρω εκεί 50 πακέτα λουκανικοπιτάκια , και 50 χορτόπιτες κρήτης.
Ολα αυτά άντε να διαρκέσουν δύο μήνες . Ε! τι σκατά ? θα μου πουν όχι?

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.467
Διαμετρος καλη μου. Περιμετρο εχουν τα οικοπεδα. :roflmao:
Νταξ τώρα κι εσύ, καταλάβαμε τι εννοούσε το πονηρό μικρό.
Δεν είδες εκεί πέρα το πατριωτάκι μας που ακόμα ψάχνει να βρει τη συχνότητα της γεννήτριας? Πότε 15, πότε 12,25, πότε 14, απ' το πρωί παιδεύεται, ο Πέτρος ξέρει.
Είναι δε πολύ σημαντική και επηρεάζεται από την ενδοτικότητα της κεφαλής 8-)
Μην την περιφρονάτε την ενδοτικότητα, είναι πολύ σημαντική, άσε που αλληλοεπιδρά με τη μάζα του εργαλείου πάνω στο οποίο είναι προσαρτημένη η κεφαλή.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι χαϊεντάδικες κεφαλές είναι πολύ ενδοτικές κι αν η μάζα είναι μικρή άστα να να πάνε. Μέχρι και η συχνότητα χαλάει. :biggrin: :roflmao: :laugh:

Reaction score
11.524
επηρεάζεται από την ενδοτικότητα της κεφαλής 8-)
Μην την περιφρονάτε την ενδοτικότητα, είναι πολύ σημαντική, άσε που αλληλοεπιδρά με τη μάζα του εργαλείου πάνω στο οποίο είναι προσαρτημένη η κεφαλή.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι χαϊεντάδικες κεφαλές είναι πολύ ενδοτικές κι αν η μάζα είναι μικρή άστα να να πάνε. Μέχρι και η συχνότητα χαλάει. :laugh:
Μήπως αλλάξει με τη θερμοκρασία ή την υγρασία; Δεν ξέρω, ρωτάω. :biggrin::roflmao:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.994
καλα μρε μαιμουμου πως εκανες βουτια στο βοιδοματη δεν βγηκες απ το νερο αρχαιος ελλην
εγω τα ποδια μου εβαλα και παγωσαν, και τα αλλα εργαλεια παγωσαν και δεν δουλευαν
για κανα δυο ωρες ρεζιλη των σκυλιωνε εγινα :drinks: ;)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.844
τοτε ειμουν γυμνασιοπαιδο 8-)
εχω πιο κρυο χιουμορ απο τον βοιδοματη..τετχοιο βοδι που ειμαι..χαχαχα...
-> λοιπον, θυμαμαι οτι ειχαν παγωσει τα ματια μου και οτι ειχε ρευμα και βγηκα απο το μακρουβουτι αρκετα μετρα μακρια...

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Γεια σου Σταύρο!
Χαίρω πολύ , Pin, ετών 44.:rolleyes:
Ο Οσκαρ Ουαιλντ ελεγε πως δεν πρεπει ποτε να εμπιστευομαστε μια γυναικα που αποκαλυπτει ευκολα την ηλικια της, μπορει να αποκαλυψει τα παντα....
Αλλη μια αντρικη ανακριβεια...😸

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483
Ο Οσκαρ Ουαιλντ ελεγε πως δεν πρεπει ποτε να εμπιστευομαστε μια γυναικα που αποκαλυπτει ευκολα την ηλικια της, μπορει να αποκαλυψει τα παντα....
Καλά τα έλεγε ο Όσκαρ... απ’ την πλευρά του... :rolleyes:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.994
να αποκαλυψη τα παντα θελουμε και εμεις μρε Ροζι-σιγα σιγα ομως και αφου μας εχει παιδεψει
πρωτα οχι πολυ λιγο :drinks:αυτο το παιδεμα εμπεριεχει Μαγεια 😍 🥰

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.844
-> εγω ειχα πει τοτε στον Οσκαρ δεν εμπιστευομαι κανεναν που διαδηλωνει οτι λεει αληθεια, η πραγματικη δεν λεγεται και ουτε γραφεται. 🐒

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.476
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14