Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.844
χωρις πολυέλαιο...το χρωμα και το σχημα... 2μιση πηγε.. η ωρα του τραγουδιου..
Αντε κοριτσάρα μου βάλε καμιά μέτρηση να γουστάρει εδω η ομήγυρις.Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα επάγγελμα τις μετρήσεις.![]()
Νταξ τώρα κι εσύ, καταλάβαμε τι εννοούσε το πονηρό μικρό.Διαμετρος καλη μου. Περιμετρο εχουν τα οικοπεδα.![]()
Μήπως αλλάξει με τη θερμοκρασία ή την υγρασία; Δεν ξέρω, ρωτάω.επηρεάζεται από την ενδοτικότητα της κεφαλής
Μην την περιφρονάτε την ενδοτικότητα, είναι πολύ σημαντική, άσε που αλληλοεπιδρά με τη μάζα του εργαλείου πάνω στο οποίο είναι προσαρτημένη η κεφαλή.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι χαϊεντάδικες κεφαλές είναι πολύ ενδοτικές κι αν η μάζα είναι μικρή άστα να να πάνε. Μέχρι και η συχνότητα χαλάει.![]()
Γεια σου Σταύρο!Νταξ τώρα κι εσύ, καταλάβαμε τι εννοούσε το πονηρό μικρό.
.......
Αν ήξερες τι είχα κάνει μέχρι τα 16 μουΓεια σου Σταύρο!
Χαίρω πολύ , Pin, ετών 44.![]()
Χαίρω πολύ , Pin, ετών 4+4.=9
![]()
η καλυτερη ηλικια αποδοτικοτατη σε ολες της εκφανσεις της ζωηςΓεια σου Σταύρο!
Χαίρω πολύ , Pin, ετών 44
Με εξαίρεση τον μεταβολισμό ...η καλυτερη ηλικια αποδοτικοτατη σε ολες της εκφανσεις της ζωης![]()
![]()
Ο Οσκαρ Ουαιλντ ελεγε πως δεν πρεπει ποτε να εμπιστευομαστε μια γυναικα που αποκαλυπτει ευκολα την ηλικια της, μπορει να αποκαλυψει τα παντα....Γεια σου Σταύρο!
Χαίρω πολύ , Pin, ετών 44.![]()
Καλά τα έλεγε ο Όσκαρ... απ’ την πλευρά του...Ο Οσκαρ Ουαιλντ ελεγε πως δεν πρεπει ποτε να εμπιστευομαστε μια γυναικα που αποκαλυπτει ευκολα την ηλικια της, μπορει να αποκαλυψει τα παντα....
Αλλη μια αντρικη ανακριβεια...![]()
-> εγω ειχα πει τοτε στον Οσκαρ δεν εμπιστευομαι κανεναν που διαδηλωνει οτι λεει αληθεια, η πραγματικη δεν λεγεται και ουτε γραφεται.Ο Οσκαρ Ουαιλντ ελεγε πως δεν πρεπει ποτε να εμπιστευομαστε μια γυναικα που αποκαλυπτει ευκολα την ηλικια της, μπορει να αποκαλυψει τα παντα....
Αλλη μια αντρικη ανακριβεια...![]()