- Reaction score
- 136.773
Concorde cartridge έχω γω, σε mk5, φιλάκια..Ακόμα και έτσι όμως , τι προτράκτορα , θα χρησιμοποιήσουν ?
baerwold
longfren
stevenson
Concorde cartridge έχω γω, σε mk5, φιλάκια..Ακόμα και έτσι όμως , τι προτράκτορα , θα χρησιμοποιήσουν ?
baerwold
longfren
stevenson
Χεχε , που να δείς που σε γράφει ο βραχίονας , με την concorde.Concorde cartridge έχω γω, σας γράφω κανονικά.
Αντρίκιο μπάσο, να φχαριστηθεί η ψυχή σου!Ο Εαρ είναι basshead αδιόρθωτος, πάλι η target curve ειναι κατηφορική όσο δεν παει άλλο, και εχει και έξτρα μπάσο για κερασάκι
Δώσε όνομα να ψάξω να το βρω, δε μπορώ να ανοίξω λινκ που έβαλες διότι Qobuz παίζω μόνο μέσω roon. Άρα πρέπει να ψάξω να βρω αυτό που θες, υποθέτω μια playlist.Βαλτε να ακουσετε αυτο:
για να εχετε να λετε οτι ακουσατε B&W στου ear.Open Qobuz
open.qobuz.com
edit: ουπς, ανεβασε λιγο ενταση και βαλε το 5 (τωρα τα ακουω κι εγω).
Ταιριαζει και το εξωφυλλο:
View attachment 202424
Πας στις playlists του qobuz,Δώσε όνομα να ψάξω να το βρω, δε μπορώ να ανοίξω λινκ που έβαλες διότι Qobuz παίζω μόνο μέσω roon. Άρα πρέπει να ψάξω να βρω αυτό που θες, υποθέτω μια playlist.
Εγω θα έλεγα αλυσοπρίονο , γκαζωμένο , με χαλασμένη , ψόφια αλυσίδα. Για να γκαζώνει το δίχρονο μοτεράκι πιο πολύ.Prionokordela
αυτο παει τουλαχιστον στο καλημερα καλησπερα καληνυχτα...και Παμελα θελουμεεεεεε..... (γυμνη
..εστω ημιγυμνη.. )
τυχαία
Τυχαίο; Δε νομίζω..Αντρίκιο μπάσο
Εννοείται ότι τα έχω όλα από παλιά, επί εποχής συλλογής σιντί!Τα Costes Hotel ειναι απ τις κορυφαιες ever συλλογες eclectic , τα χω ολα και σ αυθεμτικα cd και εννοειται σε αρχεια, ξεκινα τα απ το νο1 μεχρι και το 6-7 ηταν καλα.
Δες επισης αντιστοιχα συλλογες Supperclub
Εχει κι αυτο:Τυχαίο; Δε νομίζω..
Εννοείται ότι τα έχω όλα από παλιά, επί εποχής συλλογής σιντί!
Εδώ στο Qobuz βρήκα "τυχαία" αυτό:
View attachment 202435
4 ώρες, διαλεγμενη 50-αδα! Γιεεεεε
Γκουχ, γκουχ ναι, ακούω, ακούω.Και ωραίο masking, ψήνομαι, @Μελίδης Μιχάλης ακούει;
Ναι παρακαλω. Μια απο τα ίδια, για μικρότερη οθόνη, 100αρα. Κάνε προετοιμασια.Γκουχ, γκουχ ναι, ακούω, ακούω.
Τρώγεσαι κι εσύ ε;