Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.383
... για τα ενεργα τα θελω τα καλωδια.....
Αν τους έχεις βάλει και ακίδες, είσαι μέσα στο θέμα με τα τσαρούχια!!!... για τα ενεργα τα θελω τα καλωδια.....
Σιγά μην έκατσε να ακούσει. Αφού οι διαφορές ήταν ευδιάκριτες ακόμα και από τον καμπινε!Πες μου ότι έκατσες μετά να ακούσεις "διαφορές", οχι πες μου...
Πες μου ότι έκατσες μετά να ακούσεις "διαφορές", οχι πες μου...
Ααααααααααααααααα10 δευτερολεπτα ακουσα απο το ναιτ ερ...
Άσε ρε τον κοζμο να το φχαριστηθει.Όπως έχω ξαναπεί, κάποιοι μαντραχαλάδες ανάμεσά μας, μετά την αλλαγή ενός καλωδίου ρεύματος, κάθονται προσεκτικά προσεκτικά να ακούσουν διαφορές, ή για να το θέσω στη σωστή του βάση, κάθονται στην θέση ακρόασης για να ακούσουν τα νέα τους καλώδια ρεύματος.
Δεν ακούν ανακλάσεις από τα room boundaries, δεν ακούν ούτε καν τα ηχεία τους, το καλώδιο ρεύματος ακούν, αυτό που μόλις έβαλαν στο ντακ - όχι τα άλλα , άκουσον άκουσον.
Κοτζάμ μαντραχαλάδες, χωρίς ντροπή.
Μητσοτάκης φορέβε.
να στα δωσω ; εχω ενα 30 εκ. ενα 60...ενα 90... ενα 40...Κύριοι, μετά από ενδελεχή σκέψη, σπεύδω ταχέως στον καταψύκτη μου να βρω πόρους για την αλλαγή όλων των καλωδίων ρεύματος, ηλεκτρικού πινακος, υποσταθμου ΔΕΗ,λιγνιτωρυχε ίου. Wish me luck
Σε ευχαριστώ πολύ για την γενναιόδωρη κίνηση. Διάβασα όμως από έγκυρες πηγές, ότι όλα εξαρτώνται από τον καλό λιγνίτη (εάν μιλάμε για παραγωγή ρεύματος από γαιανθρακες) ή την πχοιότητα του Αέρα και της Ηλιακής Ακτινοβολίας. (εάν μιλάμε για παραγωγή ρεύματος από ΑΠΕ) Για αυτό λέω να ξεκινήσω από εκεί πρώτα. Σε ευχαριστώ όπως και να'χεινα στα δωσω ; εχω ενα 30 εκ. ενα 60...ενα 90... ενα 40...
Γιατρέ τα ίδια λες και στον Κοτσίδη αλλά δε σε ακούει ......... κοίτα κάτι γαιδουρόφιδα.Όπως έχω ξαναπεί, κάποιοι μαντραχαλάδες ανάμεσά μας, μετά την αλλαγή ενός καλωδίου ρεύματος, κάθονται προσεκτικά προσεκτικά να ακούσουν διαφορές, ή για να το θέσω στη σωστή του βάση, κάθονται στην θέση ακρόασης για να ακούσουν τα νέα τους καλώδια ρεύματος.
Δεν ακούν ανακλάσεις από τα room boundaries, δεν ακούν ούτε καν τα ηχεία τους, το καλώδιο ρεύματος ακούν, αυτό που μόλις έβαλαν στο ντακ - όχι τα άλλα , άκουσον άκουσον.
Κοτζάμ μαντραχαλάδες, χωρίς ντροπή.
Μητσοτάκης φορέβε.
Kαι για οδοντιατρική εξέταση ταυτόχρονα, μη σου πω...Ότι πρέπει για κολονοσκόπηση.