- Reaction score
- 7.877
10 εκ πάχος sandwich
80/40 - 150/10 - 80/40 - 150/10
80/40 - 150/10 - 80/40 - 150/10
Έχει βαρύ χερι ;Να μπει διακριτικά πίσω από ηχεία
Της έχω πει δε θα φαίνεται κάτι πολύ
Ως τώρα όλα κυλούν ρόδινα....Έχει βαρύ χερι ;
Σημαδεύει καλά με την παντόφλα ;
Διαθήκη να κανείς !
μεταξύ τους τα κολλάς με κάτι?Γιατί σάντουιτς και όχι όλο πυκνό;
Εμένα ρωτάς; Δεν έχω ιδέα Εσύ με τί τα κολλάς; Εγώ πρέπει από βδομάδα να πάω στο κατάστημα να παραλάβω, γιατί ήθελαν 15 ευρώ μεταφορικά...μεταξύ τους τα κολλάς με κάτι?
Όταν τα πάρεις, ρώτα αυτούς οτιδήποτε για την εφαρμογή που θέλεις, και για ενδεχόμενες κολλήσεις οποιουδήποτε τύπου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία και παραγγελία, μου δώσανε τον κ. Λαζαράκη στο τηλέφωνο, του εξήγησα τι σκοπεύω να κάνω και αφού κατάλαβε πως η σχέση μου με τα τεχνικά είναι όση και η αγάπη του @costas EAR για τα B&W, μου πρότεινε τα κατάλληλα υλικά (συγκεκριμένα μια κόλλα για diffuser στο ταβάνι και άλλη για copopren σε νοβοπάν ή κάτι τέτοιο...).Εμένα ρωτάς; Δεν έχω ιδέα Εσύ με τί τα κολλάς; Εγώ πρέπει από βδομάδα να πάω στο κατάστημα να παραλάβω, γιατί ήθελαν 15 ευρώ μεταφορικά...
Όταν παραλάβω, ναι θα τα κολλήσω. Για βενζινόκολλα σκεφτόμουν.
Χωρίς sub δεν υπάρχει το σενάριο.Εαν εχεις μονιμα τα σαμπ σε λειτουργια τις κλεινεις εννοειται. (οποτε του κεντρικου ταπωσε την)
Εαν οχι των left/right ανοιγεις εννοειται αρκετα ομως οχι οσο η διαμετρος των br.
Τι να πούμε και εμείς στα ΝησιάΕμένα ρωτάς; Δεν έχω ιδέα Εσύ με τί τα κολλάς; Εγώ πρέπει από βδομάδα να πάω στο κατάστημα να παραλάβω, γιατί ήθελαν 15 ευρώ μεταφορικά...
Όταν παραλάβω, ναι θα τα κολλήσω. Για βενζινόκολλα σκεφτόμουν.
Άστο να εφάπτεται και χώσε μέσα στην τρύπα καμία κάλτσα.Απλά το copopren να εφάπτεται με το πίσω μέρος του ηχείου.
Τζίφος. Θα πάρω το Λαζαράκι για κόλλαΠάω να δω σε λίγο αν έκανε δουλειά η κόλλα
Να κάνεις τρύπες.
Εννοείται ότι θα κάνεις τρύπες.
Εαν εχεις μονιμα τα σαμπ σε λειτουργια τις κλεινεις εννοειται.
Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος. Με μπερδέψατε!Κλειστ'την τρυπα
Έχουμε 2 - 1 πες και τη δική σου.Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος. Με μπερδέψατε!
Στην πραγματικότητα όχι, ξέρω το σωστό.