Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Reaction score
5.395
Πάντα όταν δίνω ένα ηχείο, στην πορεία το αναπολώ.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν αναπολώ καθόλου τα 310.
Όχι επειδή δεν ήταν καλά. Πολύ καλά ηχεία ήταν.
Ό,τι μου πρόσφεραν εκείνα, μου προσφέρουν και τα S3H και ακόμη περισσότερα.
Στο ίδιο ακριβώς σημείο στήθηκαν, με ίδια πηγή (RME Adi2pro) και τα ίδια σαμπ (2x805).
Μπαμ κάνει η διαφορά. Σαν από σεντάν να μπαίνεις σε σπορ αυτοκίνητο με πολύ μεγαλύτερο κινητήρα.
Στα 2x805 σαμπ πετιέται η γλώσσα τους έξω. Δεν μπορούν να ακολουθήσουν το αδυσώπητο γκάζι των S3H.

Reaction score
5.395
sorry που επεβμαινω............απο τα S3H υπαρχουν καλυτερα ? εγω θελω να παρω καλυτερα...............~
Σόρι για τα quote δικών μου ποστ, αλλά άλλος τα ξεκίνησε.
Κατηγορήθηκα ότι άλλα έλεγα τότε, και άλλα τώρα.
Τα γραπτά μένουν και αντιστοιχούν στη χρονική στιγμή που τα έγραψα.

• Like
Reactions: PMC

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.743
Ρόμπα ξε-ρόμπα, το καλό από το καλύτερο μπορώ να το ξεχωρίσω.
Όχι βέβαια.
Μόνος σου αποδεικνύεις κατ'επαναληψιν πως είσαι εντελώς αναξιόπιστος, με αλλεπάλληλα αντιφατικά ευρήματα ακροάσεων, ακροάσεων βέβαια υπό λάθος συνθήκες.

Όσον αφορά την κριτική μεταξύ 310 και Adam S3H, να μου επιτρέψεις να αδιαφορώ εντελώς για τις απόψεις σου και να ακούσω πιο προσεκτικά τις ακουστικές εντυπώσεις ενός στουντιά που έδειξε ο βαστσαρ εδω:

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, το S3H είναι προτιμότερο μόνο αν θες απόσταση ακρόασης 3μ, για την οποία θεωρώ ακατάλληλα τα 310.

Ta S3H έχουν υψηλότερα max spl από τα 310 (πιθανώς κατά 3-5 ντεσιμπέλ), και στο φάσμα που πρέπει να παίξουν ως δορυφόροι, είναι ικανά να ανταπεξελθουν στα 3μ απόσταση ακρόασης.

Reaction score
5.395
Και τώρα τα S3H τα έχεις στα κουτιά τους, αν κατάλαβα καλά;
Χαχα, όχι και στα κουτιά τους. Αφιέρωσα έναν χρόνο να ακούω σε άλλα σετάπ. Θα επανέλθω σε αυτά.

Δεν νομίζω πως θα κάνω άλλη αναβάθμιση σε μόνιτορ.

Reaction score
5.395
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, το S3H είναι προτιμότερο μόνο αν θες απόσταση ακρόασης 3μ, για την οποία θεωρώ ακατάλληλα τα 310.
Δεν είναι μόνο τα SPL και η προτεινόμενη απόσταση ακρόασης η διαφορά τους.
Τα 310 κουράζουν. Τα S3H κεντάνε. Ασχέτως στάθμης.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.033
Δυστυχώς κάποια πράγματα που έχουν εξηγηθεί πολλάκις, αναλυτικά και με βιβλιογραφία, ακόμα και στα μπουτιστικά (για όποιον μιλάει την γλώσσα) δεν γίνονται αντιληπτά με τίποτα από κάποιους. Λίγους.
Μην προσπαθείτε άλλο.

Reaction score
39
Το θεμα ειναι οτι σε nearfield προς midfield αποστασεις τα 310 στα λεφτα τους δεν εχουν αντιπαλο. Η γνωμη μου ειναι οτι εαν θελει καποιος κατι καλυτερο μετα πρεπει να παει σε Genelec 8351 τα οποια κανουν σκονη Adam, Focal και τα συναφη. Απο εκει και περα εαν εχεις χωρο και λεφτα για ξοδεμα πας σε αυτα που εχω φωτο προφιλ.

Reaction score
5.395
Σημαντικό επίσης ότι τα 310 τα βρίσκει κανείς εύκολα στο χιλιάρικο το ένα στα μεταχειρισμένα, ενώ άλλα ακριβότερα που τυχόν θα προτιμούσε κανείς, είναι πιο δυσεύρετα.

Κι εγώ μεταχειρισμένα φυσικά τα είχα πάρει. Είναι τέλεια λύση στο χιλιάρικο, ειδικά αν υπάρχει προοπτική για πολυκάναλο.

Reaction score
336
Σόρι για τα quote δικών μου ποστ, αλλά άλλος τα ξεκίνησε.
Κατηγορήθηκα ότι άλλα έλεγα τότε, και άλλα τώρα.
Τα γραπτά μένουν και αντιστοιχούν στη χρονική στιγμή που τα έγραψα.

νταξ, καταλαβαινεις τι θελω να πω . Εισαι σε μια διαρκη αναζητηση και πολυ καλα κανεις ! τουλαχιστον κινησαι μεταξυ κορυφαιων κατασκευαστων.
Αν θυμαμαι καλα ειχες scm40 ,αρκετοι θα σε λιθοβολουσαν με την αλλαγη σε kh310a τα οποια αδικεις πεισματικα.
Σε γερμανικα forum κοβουν φλεβες για τα kh310 !!!!! το ιδιο και σε επαγκελματικα !

Μιας και ειμαστε στου Κωστα το χωρο, ο ιδιος τα προτεινει παντα με sub και απο τις μετρησεις δειχνουν εξαιρικα !

και μη γραψει κανεις παλι για παρεακια και διαφορα ακαταληπτα.................ελεος !

Α ......ναι ! κ εγω adam εχω....... 😁
πριν λιγο καιρο ειχε πει ο κεφαλας οτι ειμαι μονος μου και δεν μπορω να ανηκω σε club .....:lolsign:

Last edited:

Reaction score
5.395
νταξ, καταλαβαινεις τι θελω να πω . Εισαι σε μια διαρκη αναζητηση και πολυ καλα κανεις ! τουλαχιστον κινησαι μεταξυ κορυφαιων κατασκευαστων.
Αν θυμαμαι καλα ειχες scm40 ,αρκετοι θα σε λιθοβολουσαν με την αλλαγη σε kh310a τα οποια αδικεις πεισματικα.
Σε γερμανικα forum κοβουν φλεβες για τα kh310 !!!!! το ιδιο και σε επαγκελματικα !

Μιας και ειμαστε στου Κωστα το χωρο, ο ιδιος τα προτεινει παντα με sub και απο τις μετρησεις δειχνουν εξαιρικα !

και μη γραψει κανεις παλι για παρεακια και διαφορα ακαταληπτα.................ελεος !
Τα 40άρια ATC είναι σαν όρθια έκδοση δαπέδου των 310. Χωρίς λόγο χάνει κανείς τη δυνατότητα πιο ευέλικτου στησίματος σε βάσεις ή και ανάρτησης σε τοίχο και ταβάνι των 310, ειδικά για πολυκάναλο. Και προκύπτει και το πρόβλημα ίδιου κεντρικού.

Δεν νομίζω πως κερδίζει κάτι κανείς επιλέγοντας τα 40άρια έναντι των 310.
Και η ενεργή έκδοση των 40αριών είναι πολύ ακριβή.

Γενικά, ναι, εννοείται ότι τα 310 είναι εξαιρετικά. Απλά από ένα επίπεδο και πάνω υπεισέρχονται μετά και οι προτιμήσεις ανάλογα και με τον στόχο που έχει κανείς ως προς το πώς θα τα χρησιμοποιήσει.
Για 13κάναλο σίγουρα δεν έχουν αντίπαλο, ειδικά στο χιλιάρικο μεταχειρισμένα. Μονόδρομος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.743
Το θεμα ειναι οτι σε nearfield προς midfield αποστασεις τα 310 στα λεφτα τους δεν εχουν αντιπαλο. Η γνωμη μου ειναι οτι εαν θελει καποιος κατι καλυτερο μετα πρεπει να παει σε Genelec 8351 τα οποια κανουν σκονη Adam, Focal και τα συναφη. Απο εκει και περα εαν εχεις χωρο και λεφτα για ξοδεμα πας σε αυτα που εχω φωτο προφιλ.
Συμφωνώ και επαυξάνω.

Απλώς μεταξύ 310 και 8351, τοποθετώ τα S3H λόγω κόστους και spl, ασχέτως αν αναμένεται λίγο υποδεέστερη ποιότητα, μας φτάνει, σιγά πια τι αυτια έχουμε.

Ωστόσο αποτυπωσες ξεκάθαρα την απλή πραγματικότητα, με 3 συνολικά μοντέλα εξαιρετικά από άκρη σ'ακρη. Εύγε από μένα. 8-)

ΥΓ.
Οι επιλογές του περισσότερου κόσμου πάνω στο οντιο, για κάθε χρηματικό εύρος, είναι τυπικά όπως η παρακάτω στα αυτοκινητα:

received_203960657747396.jpeg

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM