- Reaction score
- 84.032
Έτσι τα γουστάρουμε ρε, με καμπούρα !Φυσιολογικό, χωρίς τις καμπούρες της γκαμιλας. Όχι αυτής του Καρόλου, της κανονικής της δικαβαλης.
Σωστά, χεντ είναι το κεφάλι.Οχι χεντ ρε χαμένε , χαντ.
Στο άλλο νήμα έγραψε ότι σωστά έβαλε χαμηλοπερατό φίλτρο L-R στα 24 dB/oct, αλλά δεν έγραψε λεπτομέρειες. Βρήκα λοιπόν οδηγίες από τη Metric που λένε ότι το default φίλτρο της είναι το L-R. Δεν κατάλαβα να έχει άλλα φίλτρα για cross, οπότε δεν μπορεί κανείς να επιλέξει Butterworth ή Q, οπότε, ναι το έχει πει στο άλλο θέμα.Τα έχω γράψει στο νήμα εκεί.
Δε γράφω άλλα..
Εσύ να πα να τσεκαρεις την γκαβλωγδίωση, μην ισιωσε την καμπούρα.Έτσι τα γουστάρουμε ρε, με καμπούρα !
Ηχεία hunchback !
Ώπα! Και ινφλούενσερ ο Εαρ.Περίπου 200 posts σήμερα!
Ear στείλε iban!
Για να δούμε ποιος έχει δίκιο....μπουδρα νο 1
εχω 13 Ηχεια και όταν παίζουν όλα μαζί τα max spl προστίθενται.....
απαντηση...
παντα ο τριννοβ θα βγάζει τα LCR με το ίδιας στάθμης σήμα και ΟΛΑ τα υπόλοιπα με ΠΟΛΥ χαμηλότερο ......όποτε ουσιαστικά ακούς τα μπροστινά Ηχεια σου και τα υπόλοιπα επικουρικά σου δίνουν μια αίσθηση του χώρου...τέλος . Παπαλα....
Ο τριννοβ δεν έχει προγράμμα all channel stereo.....δεν μπορεί να στείλει σε όλα τα Ηχεια σημα ίδιας έντασης....
Δε μασάνε ρε τα χρέπια μου από τέτοια!Εσύ να πα να τσεκαρεις την γκαβλωγδίωση, μην ισιωσε την καμπούρα
Κατάλαβες τώρα; έχουμε βγάλει τα μάτια μας να γράφουμε στίχους και παίρνουμε τα τρία μας.Ώπα! Και ινφλούενσερ ο Εαρ.
30-40 βλέπω 14 dB. & 65 Hz >10.Μέγιστη διαφορά στα 8.9db στην περιοχή των subs
Ναι, ΟΚ αβλεψία.30-40 βλέπω 14 dB. & 65 Hz >10.
Πρέπει να φύγουν όλοι απο το σπίτι, και να είναι μέραΘα έχει ενδιαφέρον να κάνεις μέτρηση δυναμικού εύρους, συγκριτικά, δικαναλο με άτμος.
Τον γλέντησα τόσο πολύ σήμερα, που χαλάλι η ιντερνετικιά μελάνη, θα σε χρεώσω "φιλικά" απόψε.Περίπου 200 posts σήμερα!
Ear στείλε iban!
550€ δε θέλω τσιγκουνιές!Περίπου 200 posts σήμερα!
Ear στείλε iban!
τι να τα κάνει?Τον γλέντησα τόσο πολύ σήμερα, που χαλάλι η ιντερνετικιά μελάνη, θα σε χρεώσω "φιλικά" απόψε.
Κόσμος και κοσμάκης πληρώνει για τέτοια διασκέδαση, εδώ είναι όχι απλώς φρι, μα βγάζουμε κι ένα χαρτζιλίκι από τον αβουγουδου!
Έλα, σου στέλνω πιεμ, βάλε καμιά δεκάρα, έχουμε κι έξοδα.
Μου θύμισες τον κριτήριο με το οποίο επέλεξα σε τι ύψος να στήσω τα δύο KH805.Μεταξυ μας, τα κλαιν μαιν ωρες ωρες κανουν ενα τετοιο κρυο φυσημα απο πισω σου, που ψαχνεις το τηλεχειρηστηριο του κλιματιστικου για να το κλεισεις. Εγω σε καποια φαση σηκωθηκα και πηγα να ελεγξω τις τρυπες μπας ρηφλεξ μηπως κατα τυχη τα παγακια αντι για το ουισκυ επεσαν εκει μεσα
Γμτ καλα μουλεγε η μανα μου "ζακετα να παρεις" αλλα ποιος την ακουει!