- Reaction score
- 35.594
Πολυ δυνατες μετρησεις βλεπω, δεδομενου. Του χωρου και της τόοθετησης κιολας! Μπραβο!
Να αυτά να τα βλέπουν όσοι κατηγορούν τον νταχαρη ότι αργούν τα μονοπραιςΧαχα, τους Γερμανούς ρώτα. Η παραγγελία έγινε τον Οκτώβριο με αρχική ημερομηνία παράδοσης πριν τα Χριστούγεννα. Μετά, επικαλούμενοι covid, ελλείψεις σε υλικά, καθυστερήσεις στην αλυσίδα κλπ., πήγαμε Φλεβάρη. Ε, τελικά ο Φλεβάρης έγινε αρχές Μαρτίου.
Η κλιση πως επετεύχθη?
Κάτι θα ξέρειΗ μπλε (45 μοίρες off-axis) ταυτίζεται με την κόκκινη στις πρώτες οκτάβες και μας λέει ότι η επίτευξη κλίσης στην απόκριση steady state που θα τηρεί ενδεδειγμένη target curve θα επιτυγχάνεται με απλή...κλίση του ηχείου προς τα έσω,crossfiring δηλαδή,toe-in σε γωνία ανώτερη των 30 μοιρών ως προς το στερεοφωνικό τρίγωνο,ώστε να περνάμε σε πεδίο off-axis στο MLP...
Τίποτις. Μηδέν διακοπτάκια.Έχει ρυθμιστικά διακοπτακια μπάσα-πρίμα;
Κάτι γράφει η μπροσούρα. Για δες καλάΤίποτις. Μηδέν διακοπτάκια.
Μόνο μια ρύθμιση gain προφανώς.
Οντως, ουτε΄γω εχω δει τετοιο...σιδερωμα, Τι τσακιση ειναι αυτη, τυφλα να΄χει το...Merito.Καλά, δεν υπάρχει
Δεν εχω ξαναδεί κάτι τέτοιο απο δυο ηχεία σε σαλόνι (και χάλια ακουστική από οσα κατάλαβα)
Δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση πάνω απο τους 150Hz. Τρία φίλτρα αρκούν, και τέλος.
Πούλα το Dirac.
ΝάδαΚάτι γράφει η μπροσούρα. Για δες καλά
αυτά είναι χωρίς ισοστάθμιση?!Και μετά από παλλαϊκή απαίτηση (του @Dimifoot δηλαδή), παρακάτω και οι μετρήσεις από Dirac.
Δεξί:
View attachment 207372
Αριστερό:
View attachment 207373
Ήμουν λίγο επιφυλακτικός στο να ανεβάσω μετρήσεις, καθώς ο χώρος έχει προφανώς αρκετά θέματα και δεν ήθελα τα όποια προβλήματα στις μετρήσεις να μεταφραστούν για κάποιους (έστω και υποσυνείδητα) σε αμφιβολές όσον αφορά το ηχείο. Γιατί καμιά φορά, όσο και η λογική μας να λέει το Α, αν με τα μάτια μας βλέπουμε το Β, όσο να'ναι μας επηρεάζει. Και ο λόγος δεν ήταν φυσικά γιατί το αγόρασα εγώ και θέλω να μου λένε ότι είναι φανταστικό, αλλά γιατί πιστεύω ότι πραγματικά θα αδικηθεί το ίδιο το ηχείο.
Παρ'όλα αυτά, ελπίζω ότι θα συμβεί το αντίθετο, θα είναι δηλαδή άλλη μια ευκαιρία να εμπεδωθεί ότι την μεγαλύτερη σημασία πλην του ηχείου την έχει ο χώρος και δεν μπορείς να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να εξασφαλίσεις και τα δύο!
Καρδιοειδη είναι, δεν εξαρτώνται απ'τον πίσω τοίχο, σου λένε πως να τα βάλεις, ε, νισάφι, τι να τα κάνεις τα ρυθμιστικά;Έχει ρυθμιστικά διακοπτάκια μπάσα-πρίμα;
Ο πισινος τους ειναι ιδιος με τα Adam.Νάδα
View attachment 207378
View attachment 207379
(αρχηγέ είπαμε, είμαστε άσχετοι, αλλά ενα διακοπτάκι θα το βλέπαμε )
Υπάρχει λήψη όπου να εκπέμπουν τα επιμέρους κανάλια μαζί;13 θέσεις, την "μεσαία" επιλογή του Dirac δηλαδή (Focused Imaging).
Απόσταση μεταξύ των ακραίων θέσεων πάνω από 1 μέτρο.
Ορίστε και τα δύο μαζί:
View attachment 207375
Να σου πω, επειδή κι εγώ άρχισα να αμφιβάλλω, άρχισα να κουνάω την target curve να δω μήπως αυτό που δείχνει είναι κάποια πρόβλεψη του αποτελέσματος και όχι οι μετρήσεις. Αλλά μπα, δεν κουνήθηκε καθόλου.αυτά είναι χωρίς ισοστάθμιση?!
Τι γράφουν στην ιστοσελίδα τότε; Άλλο μοντέλο βλέπω;αρχηγέ είπαμε, είμαστε άσχετοι, αλλά ενα διακοπτάκι θα το βλέπαμε
ωνασουμπιπ νο2 !Να σου πω, επειδή κι εγώ άρχισα να αμφιβάλλω, άρχισα να κουνάω την target curve να δω μήπως αυτό που δείχνει είναι κάποια πρόβλεψη του αποτελέσματος και όχι οι μετρήσεις. Αλλά μπα, δεν κουνήθηκε καθόλου.
View attachment 207381
(όχι ότι χρειαζόταν να αμφιβάλω βέβαια, γιατί είχα ήδη ρωτήσει τον Dimifoot αν αυτή είναι η σωστή εικόνα!)
Μόνο μετρήσεις από Dirac προς το παρόν και αν δεν κάνω λάθος δεν μετράει καθόλου τα κανάλια μαζί.Υπάρχει λήψη όπου να εκπέμπουν τα επιμέρους κανάλια μαζί;
Spectrogram;
Η πρόβλεψη είναι στην επόμενη “σελίδα” του Diracμήπως αυτό που δείχνει είναι κάποια πρόβλεψη του αποτελέσματος
Αν λες γι'αυτό:Τι γράφουν στην ιστοσελίδα τότε; Άλλο μοντέλο βλέπω;