- Reaction score
- 79.749
ε τους κερατάδες...μόνο το χρώμα άλλαξανΜοιάζει λίγο.
View attachment 208145
ε τους κερατάδες...μόνο το χρώμα άλλαξανΜοιάζει λίγο.
View attachment 208145
Εγώ θα θυσίαζα τον Μεταξά (ή όπως αλλιώς τόν λεν αυτό το ούφο).Με δάκρυα στα μάτια, έμπλεος συναισθημάτων και έμφορτος αναμνήσεων θυσίασα το σημείο G του γραφείου... View attachment 208137
Haliaetus FirebirdΘυμησε μου μονο το ονομα απ τα κοκκινα ηχεια. Αν δεν κανω λαθος πριν απο αρκετα χρονια τα ειχε αφιερωμα σε καποιο απ τα γνωστα εντοπια περιοδικα με τιμη γυρω στις 10.000 (αν ειναι τα ιδια). Τα ειχα ακουσει και σε μια εκθεση στην Αθηνα με τιγκαρισμενη την αιθουσα ακροατηριου. Ο McIntosch ειναι προενισχυτης η ενισχυτης? Ποιο μοντελο? Οι λαμπατοι ποιοι ειναι?
Τι γινεται ρε γμτ, τοσες σελιδες και δεν ειπες σχεδον τπτ για τα μηχανηματα. Μονο εγω ειμαι ο περιεργος?
Τι ωραία που τα...γράφω εννοείς...Αχ , τι ωραία που τα λες!!!
Γμτ επεσα εξω 1,5 χιλιαρικο!Haliaetus Firebird
Σεμνά...Αχ , τι ωραία που τα λες!!!
Κάθαρμα...@Laundryman, παρα πολύ ωραίος καναπές !
αυτά τα δερμάτινα δεν ειν καλά...μόλις ιδρώσεις....βεντουζώνεις πάνω τους@Laundryman, παρα πολύ ωραίος καναπές !
Όλα τα ξέρεις ...αυτά τα δερμάτινα δεν ειν καλά...μόλις ιδρώσεις....βεντουζώνεις πάνω τους
Το θετικό τους είναι ότι δεν λερώνουν...αυτά τα δερμάτινα δεν ειν καλά...μόλις ιδρώσεις....βεντουζώνεις πάνω τους
υπέφερα για ένα διάστημα στον πάνω όροφο του μαγαζιούΌλα τα ξέρεις ...
με ένα μουσκεμένο βετεξάκι....όλα κομπλέΤο θετικό τους είναι ότι δεν λερώνουν...
Εννοώ δεν φαίνεται η σκόνη...
Νομίζω...
Καημένο παιδί...υπέφερα για ένα διάστημα στον πάνω όροφο του μαγαζιού
ωραία χρόνια...Καημένο παιδί...
Τι ώρα μπαίνει το Γωγουλίνι σου στο Αβουσαιτ?ωραία χρόνια...
μπροστά είναι....αλλά βλέπει σουρβαιβορΤι ώρα μπαίνει το Γωγουλίνι σου στο Αβουσαιτ?
Πλάστη έχει στην κουζίνα για τις πίτες?μπροστά είναι....αλλά βλέπει σουρβαιβορ
και τοστιέρα με αποσπόμενα μαντέμιαΠλάστη έχει στην κουζίνα για τις πίτες?