- Reaction score
- 79.679
ανατρίχιασα....με τη γνώση που έχω από τις προηγούμενες τιμές...μιλάμε για αισχροκέρδειαΑσε ρε το παραμύθι τώρα.
ανατρίχιασα....με τη γνώση που έχω από τις προηγούμενες τιμές...μιλάμε για αισχροκέρδειαΑσε ρε το παραμύθι τώρα.
+55% στην τιμή που τα πήραμε που ήταν ήδη 200 ευρώ κάτω από την επίσημη που είχαν στο σάιτδλδ πόσο % επάνω?
Πουλά εσύ να τους κάνεις σπάσιμο..καλά δεν βλέπω να πουλάνε με τέτοιες τιμές...
θα σου το έδινα αν είχα σκοπό να πάρω δύο 12άρια (που το είχα σαν κόνσεπτ μαζί με Minidsp γιατί ανακάλυψα και άλλη μία κρυφή γωνία )Πουλά εσύ να τους κάνεις σπάσιμο..
Αγοράζω το δικό σου για να κάνεις Πάσχα ήρεμος..
δεν χρειάζεται...είδα την αύξηση στις τιμές χονδρικήςΧάρη σου είπανε την νέα τιμή για το 15αρη ;
Εγώ πάντως θα τα πούλαγα και με το κέρδος θα αγόραζα ιντεροκεκτς.δεν χρειάζεται...είδα την αύξηση στις τιμές χονδρικής
επίσημη τιμή δεν έχουν αναρτήσει στο σάιτ (ακόμα) για την λιανική
βάλε + 600 ευρώ από την τιμή που τα πήρατε
και εσύ που το ξέρεις?Η νέα τιμή δεν είναι εκτός πραγματικότητας για την απόδοση.
Ιντερόκετς , να πάρεις. Ιντερκονέκτς να μην πάρεις.Εγώ πάντως θα τα πούλαγα και με το κέρδος θα αγόραζα ιντεροκεκτς.
Εσύ πώς και δεν πήρες;Εγώ πάντως θα τα πούλαγα και με το κέρδος θα αγόραζα ιντεροκεκτς.
ποντάριζε η κουφάλα να πάρει κανένα από τα δικά μας μεταχειρισμένο σε πιο κάτω τιμή...αλλά που να ξερε ο καψερόςΕσύ πώς και δεν πήρες;
Έτσι επιβεβαιώνεται πως ο Νταχάρης οδηγεί σε τρομερά συμφέρουσες ομαδικές αγορές, να τον προτιμάτε και να δούμε τώρα αν θα επιβεβαιώσει τη φήμη του αυτή και στον γνωστό av pro της φίρμας, διότι αν δε το επιβεβαιώσει, εγείρονται υποψίες πως ήταν απλώς ξεπατωμένος στην εν λόγω παραγγελία.βάλε + 600 ευρώ από την τιμή που τα πήρατε
τα έλεγα κ σε έναν φίλο χθες μετά το σοκ με αυτό που είδα....Έτσι επιβεβαιώνεται πως ο Νταχάρης οδηγεί σε τρομερά συμφέρουσες ομαδικές αγορές, να τον προτιμάτε και να δούμε τώρα αν θα επιβεβαιώσει τη φήμη του αυτή και στον γνωστό av pro της φίρμας, διότι αν δε το επιβεβαιώσει, εγείρονται υποψίες πως ήταν απλώς ξεπατωμένος στην εν λόγω παραγγελία.
Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το αγοραστικό μέλλον των νταχάριων πάουερ μπάι.
Σκληρός αντίπαλος, μόνο ο εαυτός του.
Θα πέσει πολύ ξύλο αναμεταξύ τους.