Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σχετικά με το ποσό, όλα σχετικά είναι. Αν δω κάποια βάση όμορφη και σταθερή που να με ψήνει, κάνω και μια μικρή υπέρβαση.Καλημέρα
Δε ξέρω το ποσό που θέλεις να διαθέσεις αλλά κοίταξε αυτό
μια άλλη καλή μάρκα είναι η Atacama
και η Custom Design
Ωραίος! Μήπως έχεις φωτο με το ηχείο πάνω να μοιραστείς ?Εγω πηρα λαμαρινα χοντρη, 4 χλστ νομίζω, για πανω κατω, στρατζαριστο (ετσι νομιζω το ειπαν, σωληνας τετραγωνος) και τα πήγα σε σιδερα για κολληση. Τον σωληνα τον γεμισα με χαλαζιακη αμμο.
Μετα τριψιμο με λιμα να μην κοβουν, βαψιμο με σπρευ μαυρο ματ και τελος.
αυτά είναι αν σε βοηθάει......... συγνώμη για την φώτο φίλε @ragavelasΕγω πηρα λαμαρινα χοντρη, 4 χλστ νομίζω, για πανω κατω, στρατζαριστο (ετσι νομιζω το ειπαν, σωληνας τετραγωνος) και τα πήγα σε σιδερα για κολληση. Τον σωληνα τον γεμισα με χαλαζιακη αμμο.
Μετα τριψιμο με λιμα να μην κοβουν, βαψιμο με σπρευ μαυρο ματ και τελος.
Ωχ καλά ούτε που τις είδα τις βάσεις. με τέτοιο σαμπ στην φωτό. χαχαχα
και είδες μόνο το ένα έχει άλλα τρία και ψάχνει για το τέταρτο !!!!με τέτοιο σαμπ στην φωτό.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.....ο 3700 δεν είναι διαθέσιμος μόνο με παραγγελία 30 μέρες για παραλαβή..... είδα και τον marantz sr5015 ο οποίος είναι 100w το κανάλι και μου φάνηκε καλός.....θα ήθελα τη γνώμη σουΚαλησπέρα φίλε μου,
Καλορίζικα και καλές ακροάσεις σου εύχομαι.
Τώρα για τον ενισχυτή που σκέφτεσαι αν μπορείς να πας στον 3700 είναι καλύτερος γιατί ......
Ο Denon AVR-X3700H διαθέτει περισσότερα κανάλια, περισσότερη ισχύ ανά κανάλι, περισσότερη επεξεργασία καναλιών, πιο προηγμένο σύστημα διόρθωσης δωματίου και μεγαλύτερη τροφοδοσία.
Υποστηρίζει ροή DSD μέσω HDMI και IMAX Enhanced, και έχει αναλογικά pre-out.