- Reaction score
- 99.078
Μπήκαμε στα γρήγορα να ξαραχνιάσουμε το νήμα και φεύγουμε.
αυτο δουλευει λιγο, τα αλλα εχουν ξεχαστει...Μπήκαμε στα γρήγορα να ξαραχνιάσουμε το νήμα και φεύγουμε.
Όσο υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με τους τελειωμένους, τι περιμένεις;
για τους πεθαμενους λες που ελεγαν και οι ειδημονες ;Όσο υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με τους τελειωμένους, τι περιμένεις;
εχουν μικρη διαφορα στην διαταξη....ως τελικο αποτελεσμα αξιζει 1000 φορες η τοποθετηση auro.Αυτό που βλέπω είναι ότι η τοποθέτηση κατά Auro 3d έχει διαφορετική απόσταση ακρόασης για τα κάτω ηχεία σε σχέση με τα πάνω. Κάνω λάθος?
Η τοποθέτηση έγινε, το ηχείο έκατσε ανάποδα , δυστηχως λόγω στραβου ταβανιού τοίχου το αριστερό ηχείο έκατσε 1cm πιο ψηλά τσπ δε νομίζω να υπάρχει θέμα, δε φαίνεται καν , Το δεξί δε με έπαιρνε πιο χαμηλά το έχω βάλει οριακά στο τελος του δοκαριού και ευχαριστω να λέω που χωράει. Το σημαντικότερο είναι ότι θέλω να δώσω κλίση προς τα κάτω και αυτό είναι το ζόρι . Πως να υπολογίσω τις μοιρες , πρέπει να υπολογίσω με βαση το ύψος ακρόασης και να προσθέσω 0.80cm, για να βρω τη κλίση ?τα ηχεία τι κλίση toe in να δώσω προς τα μέσα? όπως έχω τα LR 32 μοιρες ; Τα πίσω τα υπολογίζω όπως τα μπροστά ; Ρωτάω για να μου δώσεις κάποιες συμβουλές να προχωρήσω και στο calibrationγια τους πεθαμενους λες που ελεγαν και οι ειδημονες ;
....και ακουνε μονο auro
θα πρεπει να παρεις τον νεο pre/pro yamaha που θαχει auro
εχουν μικρη διαφορα στην διαταξη....ως τελικο αποτελεσμα αξιζει 1000 φορες η τοποθετηση auro.
Καλησπέρα διάβαζα ξανά το forum για πληροφορίες , είχα την εντύπωση για να παίξουν όλα τα format ότι πρέπει να δηλωθούν όλα height.Αν δηλωθεί surround back δε παίζειΑν πίσω υπάρχει τοίχος και είναι κολλημένος ο καναπές είναι καλύτερα τα surround να κοιτάνε αριστερά δεξιά όπως πρέπει τυπικά ή με κλίση προς την οθόνη όπως δείχνει η φωτογραφία; Υπόψιν ότι η Denon λέει ότι για να έχει συμβατότητα με όλα τα format πρέπει τα πίσω hight ηχειά να δηλωθούν σαν back surround
Λόγω δοκαριού δε πήγαινε πιο κάτω αμα δεις το δεξιά ηχείο ύψους, αφήνει αναγκαστικά 2 cm από ταβάνι. Μιας και έχουν μπει οι βάσεις θα δω μήπως πάω σε ένα ζευγάρι alteco c1 ακόμα έστω και μεταχειρισμένο και πατέντα με σίδερο σωλήνα να το βάψω μαύρο Φ35 3.5mm και σίδεροκοληση σε πλάκα με 2 τρύπες για να κάτσει το ηχείο, από μόνο του δίνει 20μοιρες αυτό.δεν υπολογισες οτι ειναι οριακα για να δωσεις κλιση ;
ναι στο 1.8μ ειναι καλα
οπως εχεις τα LR σε κλιση
τα πισω ειναι πισω απο εσενα, ετσι δεν ειναι ;
LR είναι 3.15-3.20μ και height 3.30μ θα ξανά μετρήσω για τα ύψους .Όπως είναι άστα... Τι απόσταση έχουν από την θέση ακρόασης τα LR ;
3.20μ μετράει το audyssey . 3.06 είμαι με μέτροLR είναι 3.15-3.20μ και height 3.30μ θα ξανά μετρήσω για τα ύψους .
Κάτι παίζει με την αριστερη βάση τα μέτρα ειναι σωστα, πιθανό ο προσαρμογέας η το στιλαρακι που κάθεται μεσα να έχει απόκλιση το ενα με το άλλο, θεωρω οτι μπορώ να κατέβει 1cm για να μου δώσει χώρο θα το κάνω το απόγευμα...Καλά είναι όπως είναι, απλά δώσε λίγο κλίση όπως είπες.
15 μοιρες βγάζω την κλίση των πάνω ηχείωντι βγαζεις 15 μοιρες ;
οτι βγαζει το audyssey ασε.
Θα διορθώσω και το ύψος λίγο να δώσω αέρα στο πάνω μερος, 5 cm χαμήλωμα από βαση στο ρυθμιστιρι της να μπορώ να δωσω και κλήση στο 1.80 και μετά καλιμπραρισμα , να κάτσουμε να απολαύσουμε .απο θεση ακροασης βγαινει η τοποθετηση...ναχεις 20-40 μοιρες
στο 1.8μ ειναι η κλιση που θα δωσεις στο ηχειο...
εσυ πρεπει νασαι κοντα στις 30 μοιρες με τις αποστασεις που λες
διαβασετο 1295