- Reaction score
- 85.170
Σίγουρα μιζάρονται πάντωςαπό τον ανταγωνιστή που έχασε τη δουλειά , τι ρωτάς τώρα και εσύ
Σίγουρα μιζάρονται πάντωςαπό τον ανταγωνιστή που έχασε τη δουλειά , τι ρωτάς τώρα και εσύ
από τους λιγνητορύχους;Οι εχθροί των ανεμογεννητριών από ποιον τα πιάνουν;
φίλε μου έχω συγγενείς και φίλους πυροσβέστες εκεί κάτω αυτή τη στιγμή(συνολικά 6 άτομα)αυτά πρέπει να τα αφήνεις να καταγράφονται .
είναι λάθος αυτό που κάνεις
εδώ λέει από πτώση κολώναςΤραγωδία στην Ιπποκράτειο Πολιτεία: Νεκρός εθελοντής την ώρα της μάχης με τις φλόγες | in.gr
Πρώτη ανθρώπινη απώλεια από τις πυρκαγιές.www.in.gr
τροχαίο λέει το ΙΝ
για μένα αυτά καταγράφονται κ μένουννα την ανεχτείς , αυτά είναι χρήσιμα να καταγράφονται και να μένουν .
Είσαι απλά βλάκας, ζαίος ή συνδυαστικά ηλίθιος ? Ενας άνθρωπος χάθηκε και εσυ χαιρέκακα το διατυμπανίζεις στο νήμα προσπαθώντας να το συγκρίνεις με την εκατόμβη νεκρών επι κυβερνήσεως των λιγδιάρηδων εκείνων που διαχειρίστηκαν την φωτιά στο Μάτι ?Τώρα που έχουμε πλέον και νεκρό πυροσβέστη τι έχεις να μας πεις; Ούτε άλογο ε;
Και εδώ λέει από ηλεκτροπληξίαεδώ λέει από πτώση κολώνας
Σιγά μην τον ανεχτούμε να επιστρέψει και να το παίζει έξυπνος.περίμενες καρτερικά να γράψεις σε αυτό το νήμα μόλις υπάρξει θύμα
πιο ξεφτίλας ζαίος πεθαίνεις.....
πάρε μια βδομάδα να περάσει ο καύσωνας και βλέπουμε
Εγώ προτείνω να δώσουμε ΤΟ Φασιστικό βραβείο κυβέρνησης (μια και αναφέρεστε σε βραβεία.) στην προηγούμενη κυβερνησαρα μας που κατάφερε σε μία νύχτα να ξεσκίσει ένα ολόκληρο δημοψήφισμα.........χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.«Μα ο Νέρων είχε τόση επιτυχία στη φωτιά, αναρωτιέμαι και έχει γίνει τόσο διάσημος στην ιστορία; Δεν αφήσαν τίποτα. Είδαμε στη θητεία αυτής της κυβερνήσεως να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;».
Άδωνης Γεωργιάδης 18/01/2009
Πάρε να το έχεις και σε βίντεο να γουστάρεις....
ξεκίνησες να πιστεύεις ?τα λέμε στη Δευτέρα Παρουσία.
τι γίνεται εκεί κάτω αγορίνα.....?Εγώ προτείνω να δώσουμε ΤΟ Φασιστικό βραβείο κυβέρνησης (μια και αναφέρεστε σε βραβεία.) στην προηγούμενη κυβερνησαρα μας που κατάφερε σε μία νύχτα να ξεσκίσει ένα ολόκληρο δημοψήφισμα.........χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Πρέπει, για να το καταφέρει, να είναι και γαμω τους φασίστες.
Κιμ ακούς????
Ναι, για την ώρα όλα καλά.τι γίνεται εκεί κάτω αγορίνα.....?
είστε οκ?