Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.904
αυτά πρέπει να τα αφήνεις να καταγράφονται .
είναι λάθος αυτό που κάνεις
φίλε μου έχω συγγενείς και φίλους πυροσβέστες εκεί κάτω αυτή τη στιγμή(συνολικά 6 άτομα)

την σκ@τανθρωπιά για να κάνει αντιπολίτευση ο κάθε ανώμαλος με αυτή την κατάσταση και σε αυτό το νήμα δεν θα την ανεχτώ
προσβάλει το ανθρώπινο είδος

ika

News
Reaction score
15.144

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.991

D

Deleted member 35

Guest
Μπαραχιρ διάβασες το μήνυμα μου και το κατάλαβες; Οι "μεγάλοι" δεν κάνουν εμπρησμούς γιατί δεν χρειάζεται. Με ένα τηλεφώνημα και μερικά εκατομμύρια στην Ελβετία χτίζουν όπου γουστάρουν. Κανένας δεν τους πάει κόντρα. Σε όλο τον κόσμο αυτό συμβαίνει. Με το σωστό λάδωμα γίνονται όλα σε ένα βράδυ. Εδώ βρε δυσμοιρε πέρασαν μέσα σε μια νύχτα κάμποσα μνημόνια και μάλιστα το ένα με δημοψήφισμα. Θα κολλήσουμε σε ένα απλό δημοτικό συμβούλιο με μερικούς ψωμολυσσες υπαλλήλους που παίρνουν 1000€ μικτα;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.870

Reaction score
1.516
Τώρα που έχουμε πλέον και νεκρό πυροσβέστη τι έχεις να μας πεις; Ούτε άλογο ε;
Είσαι απλά βλάκας, ζαίος ή συνδυαστικά ηλίθιος ? Ενας άνθρωπος χάθηκε και εσυ χαιρέκακα το διατυμπανίζεις στο νήμα προσπαθώντας να το συγκρίνεις με την εκατόμβη νεκρών επι κυβερνήσεως των λιγδιάρηδων εκείνων που διαχειρίστηκαν την φωτιά στο Μάτι ?

ika

News
Reaction score
15.144
Και εδώ λέει από ηλεκτροπληξία

άντε βγάλε άκρη......

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.931
περίμενες καρτερικά να γράψεις σε αυτό το νήμα μόλις υπάρξει θύμα >:(

πιο ξεφτίλας ζαίος πεθαίνεις.....
πάρε μια βδομάδα να περάσει ο καύσωνας και βλέπουμε
Σιγά μην τον ανεχτούμε να επιστρέψει και να το παίζει έξυπνος.

Μόνιμο ban και τα λέμε στη Δευτέρα Παρουσία.

Reaction score
322
«Μα ο Νέρων είχε τόση επιτυχία στη φωτιά, αναρωτιέμαι και έχει γίνει τόσο διάσημος στην ιστορία; Δεν αφήσαν τίποτα. Είδαμε στη θητεία αυτής της κυβερνήσεως να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;».
Άδωνης Γεωργιάδης 18/01/2009
Πάρε να το έχεις και σε βίντεο να γουστάρεις....
Εγώ προτείνω να δώσουμε ΤΟ Φασιστικό βραβείο κυβέρνησης (μια και αναφέρεστε σε βραβεία.) στην προηγούμενη κυβερνησαρα μας που κατάφερε σε μία νύχτα να ξεσκίσει ένα ολόκληρο δημοψήφισμα.........χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Πρέπει, για να το καταφέρει, να είναι και γαμω τους φασίστες.
Κιμ ακούς????

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.904
Εγώ προτείνω να δώσουμε ΤΟ Φασιστικό βραβείο κυβέρνησης (μια και αναφέρεστε σε βραβεία.) στην προηγούμενη κυβερνησαρα μας που κατάφερε σε μία νύχτα να ξεσκίσει ένα ολόκληρο δημοψήφισμα.........χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Πρέπει, για να το καταφέρει, να είναι και γαμω τους φασίστες.
Κιμ ακούς????
τι γίνεται εκεί κάτω αγορίνα.....?
είστε οκ?

Reaction score
3.081

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος