- Reaction score
- 94.888
Δηλαδή;Σκέψεις που μπορεί να θεωρηθούν κυνισμός μα στην ουσία αγγίζουν την μιζέρια.
Ευτυχώς δε μεγαλώνω έτσι τα παιδιά μου
Λυπάμαι ( ΣΕ)
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα.
Δηλαδή;Σκέψεις που μπορεί να θεωρηθούν κυνισμός μα στην ουσία αγγίζουν την μιζέρια.
Ευτυχώς δε μεγαλώνω έτσι τα παιδιά μου
Λυπάμαι ( ΣΕ)
Και αν ρωτήσεις πού να βάλουν τις ανεμογεννήτριες θα σου πουν ...αλλού.απ όσο διάβασα η μίσθωση της περιοχής για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών είναι αρμοδιότητα των τοπικών αρχών- δημοτικά συμβούλια
αρα εφόσον οι δήμοι στην Εύβοια έδωσαν ακυρο κ κάναν προσφυγή κατά της ΡΑΕ δεν νομίζω ένας εμπρησμός να επισπεύσει κάτι υπέρ της εταιρειας που θα τοποθετήσει τις ανεμογεννήτριες …..ίσα-ίσα με όλη αυτή την γραφειοκρατία που θα δημιουργηθεί απο όλους τους αρμόδιους φορείς θα γίνει της ποπης
Εδώ δεν θέλουν γκόμενες,γιατί το έχουν γυρίσει προ πολλούΚαι αν ρωτήσεις πού να βάλουν τις ανεμογεννήτριες θα σου πουν ...αλλού.
Θα δεχόμουν τη διαφορετική θέση τους αν ήταν αυτόνομοι. Όταν όμως ζουν σε κοινή οικονομία θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις εξελίξεις. Ο ένας δεν θέλει ξενοδοχεία, ο άλλος δεν θέλει ανεμογεννήτριες, ο τρίτος κεραίες κινητής... Όλοι όμως κάνουν κρα για ένα € παραπάνω.
Μέσα στις υποχρεώσεις της εταιρείας που θα εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες, είναι υπόγεια εγκατάσταση καλωδίων ρεύματος.απ όσο διάβασα η μίσθωση της περιοχής για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών είναι αρμοδιότητα των τοπικών αρχών- δημοτικά συμβούλια
αρα εφόσον οι δήμοι στην Εύβοια έδωσαν ακυρο κ κάναν προσφυγή κατά της ΡΑΕ δεν νομίζω ένας εμπρησμός να επισπεύσει κάτι υπέρ της εταιρειας που θα τοποθετήσει τις ανεμογεννήτριες …..ίσα-ίσα με όλη αυτή την γραφειοκρατία που θα δημιουργηθεί απο όλους τους αρμόδιους φορείς θα γίνει της ποπης
Δες και βρες τη λέξη εκκλησία.
Θα τους κλασουν τα αρχίδια καθότι ο νόμος δεν προβλέπει να του ρωτήσουν για δασική έκταση, απλά τους ενημέρωσε.αρα εφόσον οι δήμοι στην Εύβοια έδωσαν ακυρο κ κάναν προσφυγή κατά της ΡΑΕ
Όλα λέμε, όλα.
Αυτά τα ιλιουσιν λέω, τέρατα.![]()
Η Ρωσία στέλνει δύο αεροσκάφη Ilyushin Il-76 και δύο ελικόπτερα Mil Mi-8 στην Ελλάδα
Επιπλέον βοήθεια με δύο αεροσκάφη Ilyushin Il-76 και δύο ελικόπτερα Mil Mi-8 για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στέλνει η Ρωσία στην Ελλάδα.www.news247.gr
Ο γιος του Captain America.
Μετά έκανε και 50 γεωτρήσεις για να έχουν τα ρυάκια νερό για τους Ρουμάνους.
Τι άλλο θα διαβάσουμε...
![]()
![]()
View attachment 220267