- Reaction score
- 10.930
Εκεί ακριβώς εντοπίζω την αδυναμία του υβριδικού να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην προκειμένη περίπτωση: η μικρή αυτή διαδρομή είναι επίπεδη και απαιτεί ελάχιστο φρενάρισμα.
Δημήτρη, μου θυμίζεις μια συζήτηση που είχα προχτές, μετά το γιορτινό τραπέζι. Από σπόντα είπε η κυρία του κυρίου, καθηγήτρια χημείας και μητέρα δύο εφήβων, ότι έκοψαν σχεδόν τελείως τη ζάχαρη. Αλλά τρώνε 7-8 βάζα μέλι το χρόνο. Οκτώ κιλά μέλι. Κι όταν της είπα ότι το μέλι είναι επίσης τοξικό για τον άνθρωπο, όχι τόσο η ζάχαρη, αλλά λίγο λιγώτερο, και ότι επιφέρει την ίδια βιοχημική επιβάρυνση στο συκώτι, όπως η ζάχαρη και το αλκοόλ, με κοίταξε με έκπληξη κι αμέσως ο εγκέφαλός της έκανε ντρίπλα για να μη ξεβολευτεί. Μου είπε ότι "δεν είναι το ίδιο". Και της είπα πως το συκώτι δε χαμπαριάζει από την ευγένεια της καταγωγής, η φρουκτόζη της ζάχαρης που βγαίνει από το άχαρο και ψυχρό εργοστάσιο, και η φρουκτόζη που βγαίνει με μεράκι από τις εργατικές μελισσούλες του οικολόγου μελοσσοκόμου, είναι ΙΔΙΑ. Απλώς, η αναλογία της στο μέλι είναι μικρότερη.Εκεί ακριβώς εντοπίζω την αδυναμία του υβριδικού να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην προκειμένη περίπτωση: η μικρή αυτή διαδρομή είναι επίπεδη και απαιτεί ελάχιστο φρενάρισμα.
Νομίζω ότι ήσουν πολύ επιεικής μαζί της: γιατί δεν της είπες ότι το μέλι περιέχει το κλωστηρίδιο της αλλαντίασης, να τη στείλεις αδιάβαστη;Δημήτρη, μου θυμίζεις μια συζήτηση που είχα προχτές, μετά το γιορτινό τραπέζι. Από σπόντα είπε η κυρία του κυρίου, καθηγήτρια χημείας και μητέρα δύο εφήβων, ότι έκοψαν σχεδόν τελείως τη ζάχαρη. Αλλά τρώνε 7-8 βάζα μέλι το χρόνο. Οκτώ κιλά μέλι. Κι όταν της είπα ότι το μέλι είναι επίσης τοξικό για τον άνθρωπο, όχι τόσο η ζάχαρη, αλλά λίγο λιγώτερο, και ότι επιφέρει την ίδια βιοχημική επιβάρυνση στο συκώτι, όπως η ζάχαρη και το αλκοόλ, με κοίταξε με έκπληξη κι αμέσως ο εγκέφαλός της έκανε ντρίπλα για να μη ξεβολευτεί. Μου είπε ότι "δεν είναι το ίδιο". Και της είπα πως το συκώτι δε χαμπαριάζει από την ευγένεια της καταγωγής, η φρουκτόζη της ζάχαρης που βγαίνει από το άχαρο και ψυχρό εργοστάσιο, και η φρουκτόζη που βγαίνει με μεράκι από τις εργατικές μελισσούλες του οικολόγου μελοσσοκόμου, είναι ΙΔΙΑ. Απλώς, η αναλογία της στο μέλι είναι μικρότερη.
Γι' αυτό σου λέω, άσε την ιδέα να ωριμάσει. ο εγκέφαλος χρειάζεται χρόνο, ο οποίος, συν τω χρόνω, αυξάνει.
Γαλος και αξιοπιτια λιγάκι δύσκολο. Οπότε θα πας σε Κορέα και Ιάπωνα.Η γυναίκα θέλει ένα καινούριο αυτοκίνητο, κυρίως για την πόλη. Οι διαδρομές που κάνει συνήθως είναι πολύ μικρές, 5-20 χλμ ημερησίως.
Οι απαιτήσεις έχουν αναλυτικά ως εξής:
Το διαθέσιμο ποσό είναι μέχρι 20.000 € οπότε μπορεί να επιλεγεί και super-mini αντί για καθαρόαιμο city-car.
- πεντάθυρο
- σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο
- χώρο αποσκευών τουλάχιστον 250 λίτρων
- ανάρτηση άνετη στις ανωμαλίες του δρόμου (οι δρόμοι στην περιοχή μας είναι γεμάτοι κακοτεχνίες από την εγκατάσταση δημοτικής αποχέτευσης, σαμαράκια περιορισμού ταχύτητας κλπ)
- όμορφη εμφάνιση και ποιοτικά υλικά μέσα και έξω
- να μην υστερεί ουσιαστικά σε κανένα σημαντικό τομέα όπως οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, ασφάλεια και αξιοπιστία.
Η πρώτη επιλογή είναι το Peugeot 208 ACTIVE PLUS 1.2 PURETECH 100 S&S EAT8. Κάνοντας κάποιες υποχωρήσεις, δεύτερη επιλογή είναι το Hyundai i10. Θα προτείνατε κάτι άλλο;
Τι ακριβώς σπορτίφ έχει το Corsa;Το νέο οπελ corsa είναι αδερφάκι του 208 και αρκετά όμορφο και σπορτιφ. Και θα μείνουν και ρέστα!
Η έκδοση gs line η οποία είναι εντός του μπάτζετ έχει αρκετά σπορτίφ εμφάνιση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Οδηγικά τώρα, δε νομιζω να ζητάει κάποιος σπορτίφ χαρακτήρα και επιδόσεις από αυτά τα αυτοκίνητα ώστε να γίνεται ειρωνικός προς τους άλλους.Τι ακριβώς σπορτίφ έχει το Corsa;
Kia stonic 1000αρακι