- Reaction score
- 80.151
καλά τώρα δεν είπες αν ακούμε μέχρι εκεί πάνω?
ή μήπως ακούμε κάτι εκεί πάνω?
ή μήπως ακούμε κάτι εκεί πάνω?
το γνωρίζω...Άλλο το ακουογραμα και άλλο ο ήχος..
Έχεις κάνει @daharis666 κατι τέτοιο?
Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζεις..
?? wtf is this ???Ιτόμπαλο
γιωτόμπαλο καλέ?? wtf is this ???
με μικρό ''γ'' το έγραψαΑποκαλείς εσύ εμένα Γιωτόμπαλο ρε κακομοίρη ?
Dali zensor 5, vocal, zensor 1 πίσω, πάνω Spector 1 και πάνω πίσω alteco .αυτό ήταν....λήξης
για σαλόνι τα ηχεία βγάζουν τρομερή απόκριση...ωραίος
Υ.Γ. από sub τι φοράς?
όχι...το αφήνεις ως έχει...μη το ζορίζεις τσάμπαγια το sub να κάνω κάτι στο γράφημα ;
Dali zensor 5, vocal, zensor 1 πίσω, πάνω Spector 1 και πάνω πίσω alteco .
To sub είναι το Dali e12f το βρήκα 400 και το τσίμπησα πρόπερσι . Ενισχυτή 4700 ημερών είπα να κάνω τη μετάβαση από 3700.
θα φτιάξω και τα υπόλοιπα στο ίδιο μοτίβο θα τα φορτώσω και θα ακούσω ένα χρονικό διάστημα ταινίες κλπ
για το sub να κάνω κάτι στο γράφημα ;
View attachment 221856
View attachment 221857
Θα το δοκιμάσω εννοείτε ! Θέλω να ακούσω και αυτό που έχω και τη πρόταση σου .Εγώ μάλλον θα κατεβαζα λίγο το sub από τους 80 και πάνω. Δηλ. θα ακολουθούσα την φυσική αποκοπή όπως περίπου αυτη που μετρησε αρχικά (πράσινη). Θεωρώ ότι το χαμηλό θα ήταν πιο στακάτο (ιδιαίτερα σε ένα απεριποίητο χώρο). ίσως χρεαστεί ρύθμιση έντασης.
Καλημερα Ίσως να μπορούσα να κόψω την επεξεργασία του audyssey κάπου στα 90-100hz?Εγώ μάλλον θα κατεβαζα λίγο το sub από τους 80 και πάνω. Δηλ. θα ακολουθούσα την φυσική αποκοπή όπως περίπου αυτη που μετρησε αρχικά (πράσινη). Θεωρώ ότι το χαμηλό θα ήταν πιο στακάτο (ιδιαίτερα σε ένα απεριποίητο χώρο). ίσως χρεαστεί ρύθμιση έντασης.
Ανεβάζω πάλι αυτά που έχω κάνει σε όλα τα κανάλια
Ανεβάζω πάλι αυτά που έχω κάνει σε όλα τα κανάλια
View attachment 221945 View attachment 221946 View attachment 221947 View attachment 221948 View attachment 221949
View attachment 221955 View attachment 221956 View attachment 221957 View attachment 221959 View attachment 221958
Ωραίος αλφάδι κατηφορικοΑνεβάζω πάλι αυτά που έχω κάνει σε όλα τα κανάλια
View attachment 221945 View attachment 221946 View attachment 221947 View attachment 221948 View attachment 221949
View attachment 221955 View attachment 221956 View attachment 221957 View attachment 221959 View attachment 221958
Φόρτωσα τις παραπάνω διορθώσεις και βασικά μου ακούγεται λιγο χαμηλά στα πρίμα και έχει αρκετό μπάσο για τα γούστα μουόχι...το αφήνεις ως έχει...μη το ζορίζεις τσάμπα
απλά πάρε κ άλλο με την πρώτη ευκαιρία
Εφόσον σου αρέσει ΝΑΙ.Φόρτωσα τις παραπάνω διορθώσεις και βασικά μου ακούγεται λιγο χαμηλά στα πρίμα και έχει αρκετό μπάσο για τα γούστα μου
Ανέβασα λίγο τις υψηλές
Είναι οκ;
Θέλει πάλι μέτρημα με decibel μέτρο ;Εφόσον σου αρέσει ΝΑΙ.
Μην κολλάς στα πρέπει, έχεις κατηφόρα, τσίμπησες λίγο πρίμα που γούσταρες, σούπερ είσαι..