- Reaction score
- 99.026
Πού να θυμάμαι... Έχουν περάσει και τόσα χρόνια από την χαμένη "μάχη" με το VHS...Beta έχω, και Digital Beta έχω.
Εσύ λες για το Beta Max.
Πού να θυμάμαι... Έχουν περάσει και τόσα χρόνια από την χαμένη "μάχη" με το VHS...Beta έχω, και Digital Beta έχω.
Εσύ λες για το Beta Max.
Κανένα link για Red Τails και Twister;Οτι και να πεις alexis στου κουφού την πόρτα βαράς..
Στήνουμε auro και ακούτε ότι θέτε... πόσες φορές θα το πούμε.
Μεγάλες διαφορές στην μουσικη λένε αυτοί που τα φτιαχνουν και φυσικά εκείνοι που τακουνε αλλα είναι σωστά στημενα.
Το Beta και το Beta Max ήταν στο ίδιο case αν θυμάμαι καλά. Το Beta ήταν επαγγελματικό format.Πού να θυμάμαι... Έχουν περάσει και τόσα χρόνια από την χαμένη "μάχη" με το VHS...
(Δεν έχω κανένα από τα δύο συστήματα, έτσι "φιλοσοφικά¨γράφω....)View attachment 222380
sorry αλλά αποκλείεται να το πλησιάζετε στην αίσθηση του τι γίνεται τέρμα πίσω, ούτε για πλάκα.
Και γιατί δηλαδη να δηλώσεις στον επεξεργαστή πως εχεις στήσει το φορματ που ειναι περιοριστικό;Ααααα, μαραντζ και ντενον έχουν τέτοιο περιορισμό; ε δε το'ξερα ρε φίλε, έτσι εξηγούνται όλα!
ναι, κατσε να δωΚανένα link για Red Τails και Twister;
Το Beta και το Beta Max ήταν στο ίδιο case αν θυμάμαι καλά. Το Beta ήταν επαγγελματικό format.
Πίσω έχει πολύ περιεχόμενο σε πολλές μουσικές, μέχρι τύμπανα φουλ να παίζουν πίσω μόνο.(Δεν έχω κανένα από τα δύο συστήματα, έτσι "φιλοσοφικά¨γράφω....)
Γιατί έχει τόσο σημασία το πίσω;;;
Γιατί σχεδόν περισσότερα ηχεία πίσω απ' ότι μπροστά;;;
Πίσω είναι η δράση (ταινίες) ή η ορχήστρα (μουσική);;
δεν ειναι απαραιτητο τα πισω αν τα πλαγια ειναι 100-120 μοιρες(Δεν έχω κανένα από τα δύο συστήματα, έτσι "φιλοσοφικά¨γράφω....)
Γιατί έχει τόσο σημασία το πίσω;;;
Γιατί σχεδόν περισσότερα ηχεία πίσω απ' ότι μπροστά;;;
Πίσω είναι η δράση (ταινίες) ή η ορχήστρα (μουσική);;
Μαντάρα τα έκανες πάλι. Τι σημασία έχει βρε συ αν είναι Denon ή ότι άλλο; Πόσα θες να μας τρελάνεις;Ααααα, μαραντζ και ντενον έχουν τέτοιο περιορισμό; ε δε το'ξερα ρε φίλε, έτσι εξηγούνται όλα!
Για να το δω καλύτερα..
Αυτό είναι το 9.1 από ότι βλέπω:
View attachment 222377
View attachment 222382
Στις 110° τελειώνει στο "από πίσω" φιλινγκ, μάλλον φτωχά θα είναι τα πράγματα στην αίσθηση εκεί.
Όλα τα ηχεία είναι ουσιαστικά στο εμπρός τεταρτησφαιριο.
Το 11.1 βλέπω βάζει κι άλλo εμπρός και πάνω το vog
View attachment 222378
View attachment 222379
ΟΚ, κι αυτό εκεί μέχρι τις 110°, βολεύει και στα σαλόνια που ακουμπάνε πίσω στον τοίχο οι καναπέδες, μια χαρά, στήστε έτσι και βρείτε και ταινίες Auro3D να τις χαρείτε by the book.
Παντόφλα - φιλικό το βλέπω, βολευτείτε.
Το τι βγάζει αυτό το στήσιμο όμως:
View attachment 222380
sorry αλλά αποκλείεται να το πλησιάζετε στην αίσθηση του τι γίνεται τέρμα πίσω, ούτε για πλάκα.
Εντάξει, καταλάβαμε, padofla friendly setup για κατόχους Marantz - denon με το ακατανομαστο σοφτγουερ ισοστάθμισης μη χε, όλο περιορισμούς ρε παιδί μου, βάλε και την παντόφλα κι εξηγούνται όλα μια χαρά ρε, μια χαρά!
δυστυχως εξαφανιστηκαν ......Κανένα link για Red Τails και Twister;
Για 5.2 όχι.Μην βαράτε!
Για σύστημα 5,2 έχει νόημα η χρήση Auro 3D?
Το αναφέρω διότι στον 7009 δεν είναι δωρεάν, όμως με κάποια (λογική) χρέωση μπορεί να προστεθεί.
Αν δεν τον πουλήσω (πιθανό), αξίζει να δοκιμάσω?
συνεχιζεις να βαρας στου κουφου την πορτα....Για τα layouts ξέχασες κάτι. Γιατί;
View attachment 222384
Κατά τα άλλα ξέρεις πολύ καλά ότι οι ακουστικές μας δυνατότητες πίσω είναι ΓΤΠΚ. Μη με βάζεις πάλι να ψάχνω.
Μετά, έλα να σου μάθω πως γίνεται μια ταινία. Έχω κάνει πάνω από 60. Εσύ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΈΤΗΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΘΌΝΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ.
Κάτι άλλο;
Γιατί φτάσαμε στο 13.1 για να μπουν πίσω σαραουντ, δηλαδή θέλει 7 κάτω, 5 πάνω και vog.Για τα layouts ξέχασες κάτι. Γιατί;
Βεβαίως να πάρεις ακουστικά, βρες μόνο να υποστηρίζουν Auro3D!Φιλαράκι φτάσαμε AuroMax 26.1
Ασε να παν στα διάαλα.
Θα πάρω ακουστικά
Ναι λες και υπάρχουν για Dolby. Με cοdecs δουλεύουν όλα. Σιγά το πράγμα.Βεβαίως να πάρεις ακουστικά, βρες μόνο να υποστηρίζουν Auro3D!
Όπως βλέπεις, το Auro σεταπ, έχει πίσω σαραουντ ηχεία και βεβαίως είναι σημαντικά, αλλά ξεκινάνε από το 13.1 οπότε να μη κάνουμε σα την αλεπού για όσα δε φτάνει..
Πίσω η πληροφορία είναι σημαντικότατη.
Κι άλλο τόσο και περισσότερο, η παρουσία των front wide. Τα μεγάλα κενά εμπρός, δεν είναι σοφά..
Δεν έχει βρεθεί ακόμα άνθρωπος που να πρόσθεσε ηχεία και να πήρε υποδεέστερο αποτέλεσμα...Ένα σύστημα 5.1 μπορεί να παίζει πολύ καλύτερα από ένα 7.1 ή 9.1.