JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.885
Κ@λόφαρδε.
Σοβαρά τώρα, σου έχει καεί ποτέ κάτι (πέρα απο ψυγείο και απο "αθροιστικές" βλάβες -καταπονήσεις χρόνων) ?Κ@λόφαρδε.
Μην παρασυρεσαι απο τον κ. Μαρκου μρε thva, ειναι μεταψυχωση Ιαπωνα Σαμουραι επι το ελληνικοτερον βεβαιως βςβαιωςΕγω το ξέρω. Μέχρι και μικρός που ήμουνα γυμνάσιο και είχαν φίλοι και ξαδελφια και θείοι μεγαλύτεροι, ο καλύτερος ήχος που τον θυμάμαι ακόμη, ήταν πάντα τα Sansui.
στο εισοδος κινδυνου....το κομματι χαμενες ωρες..όχι το εισοδος κινδύνου λέω. Αυτοί δε νομιζω να βγαλανε δίσκο.
Ναι το χαμένες ώρες λέω. Το είχα ξεχάσει σαν τίτλο. Εμείς το λέγαμε "έμβρυο στην τουαλέτα" για να να τους πειράξουμε λίγο, για επιτηδευμένο στίχο. Ξέρεις αυτό γράφτηκε στο στούντιο Αγροτικόν του Παπάζογλου.Lzd0001 View attachment 226187
το χαμενες ωρες λες..
μιας και πχιασαμε Θεσσαλονικη και λειζυ ντογκ..
ηταν ειναι και θα ειναι, για καληνυχτα:
Ας βάλουμε κάτι που πιστεύω θα αρέσει σε όλους τους εμπλεκόμενους εκτός ίσως απο wnet που είναι "δύσκολος" χά χά. Το ξαναπόσταρα αλλά εκεί που το πόσταρα δε έπιασε τόπο. ( Σε Μπούτια γιατί είναι λίγο στοιχιωμμένο και καταθλιτπτικό, σε Μάρκου που του αρέσουν τα ήρεμα και μπαλάντες απο ότι λένε δηλαδή, σε Κο Χρήστο γιατί είναι μελωδικό και ευαίσθητο, σε σένα γιατί το γνωρίζω ήδη ότι σου αρέσει, στο Σταύρο σίγουρα και σε αυτόν). Κανονικά αυτό ακούγεται χωρίς βίντεο για να ταξιδέψει το μυαλό μόνο του, αλλά βάζω αυτό ώστε να δείτε οπωσδήποτε στο 1.55 το παιδάκι και στο 4.07 το άλλο παιδάκι, που όταν τελειώνει απότομα το κομμάτι το γλυκό μου τρομάζει. Αυτό είναι η ζωή.
Εδώ στον Jools Holland με όλα τα όργανα :
Ghost Stories απο Dream Syndicate... κιλλερ...για καποιους ο καλητερος δισκος τους..
το ακουω συχνα στο αυτοκινητο (και αυτο).
Ναι εντάξει, ήξερα ότι θα σου αρέσει και σένα wnet (εαν δεν κανεις πλάκα χά χά) γιατί όλο αυτό το ρεύμα είχε ροκ ρίζες και επηρρεασμό (βασικά post punk rock το "βαφτίσανε" ... ρόκ ήτανε 90 %).το 'χουμε γράψει σε κασέτες αυτό το "Fade into you"...
τώρα;;; τι να δωρίσεις στο κορίτσι;;; παλιά με μια κασέτα ήσουνα έτοιμος...
λελούδια , λελούδια ...πάντα πιάνει και θα πιάνει (και εάν πιάσει έιναι γιατί έτσι κι αλλίως έχει αποφασίσει .... αλλιώς θα στα δώσει να τα φάς χα χα)το 'χουμε γράψει σε κασέτες αυτό το "Fade into you"...
τώρα;;; τι να δωρίσεις στο κορίτσι;;; παλιά με μια κασέτα ήσουνα έτοιμος...
+ green on red..... δεν παιζει να το εχεις χασει, ισως εχεις προλαβει να δεις και gun club απανου Θεσ/νικηDream Syndicate, Rain Parade, Opal , Mazzy Star, Cowboy Junkies, Long Ryders ...
Όχι δεν είχα παει. Αληθεια με αυτο το ρεύμα κάποια σχεση είχαν και οι Green on Red έτσι δεν είναι ? Τι ακριβως ....τους είχε επηρρεάσει ? ή καποιο μέλος κατέληξε σε αυτούς ? Δε θυμαμαι καθως οπως ξερεις εγω δε τα ξερω αυτα.+ green on red..... δεν παιζει να το εχεις χασει, ισως εχεις προλαβει να δεις και gun club απανου Θεσ/νικη
ο "δικος μας" ο Κρις Κακαβας ...πληχτρα..Αληθεια με αυτο το ρεύμα κάποια σχεση είχαν και οι Green on Red έτσι δεν είναι ? Τι ακριβως ....τους είχε επηρρεάσει ? ή καποιο μέλος κατέληξε σε αυτούς ? Δε θυμαμαι καθως οπως ξερεις εγω δε τα ξερω αυτα.
Η "μουσικη" του Ξενάκη είναι ότι πρέπει τέτοιες ώρες για να μας στρίψει η βίδα εντελώς.εγω θα τον εκπαιδευσω με αυτη την μουσικη κ.wnet
Κάθε ώρα...Η "μουσικη" του Ξενάκη είναι ότι πρέπει τέτοιες ώρες για να μας στρίψει η βίδα εντελώς.
Τον παρακολουθώ από πιτσιρικάς, μου είχε τραβήξει την προσοχή ο Ιάννης όταν μπήκα στο λύκειο, τότε (1985) είχα ναντ σκέψου πόσο παλιά πάει λοξή η βίδα..Κάθε ώρα...