Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Καταπληκτικό εξώφυλλο
Έγραψα τι είπε, όχι τι πιστεύω.Αλέξη για εκατομμύρια μιλάμε όχι για στραγάλια ! Δεν λέω ότι λες ψέματα, αλλά να έχουμε μια επαφή με την πραγματικότητα.στην Κίνα με τα πόδια θα πήγαινε για τα μισά λεφτά.
Κάποιοι άνθρωποι πιστέψανε στο νερό του Καματερού, στην φραπελια ... Κάποιοι στον Τσίπρα, κάποιοι σήμερα ότι το εμβόλιο έχει μικροτσίπ. Δεν ήταν όλοι ψεκασμένοι, υπάρχουν και καλοπροαίρετοι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να πιστέψουν τα λόγια ενός ανθρώπου και να μην είναι επιφυλακτικοί (όπως είμαι εγώ και πολλοί άλλοι). Τους θαυμάζω, συνεπώς άσχετα αν ο τύπος είναι απατεώνας, εσείς είστε αξιέπαινοι.
Δυστυχώς εγώ θα παραμείνω δύσπιστος.
Αυτό δείχνει αυτό που σας έγραφα μερικές σελίδες πριν. ΔΕΝ υπάρχει κανένας τρελός που να δέχεται να χρηματοδοτήσει τον Σώρρα της αυτοκίνησης... Κατα τα άλλα του δώσανε 100 εκ οι κινέζοι και τους έστειλε για σπίρτα ...Επίσης δεν έχουμε πάρει ούτε ζητήσει ένα ευρώ από κανένα ιδιωτικό η δημόσιο φορέα, γιατί διάβασα μέχρι ότι έχουμε πάρει χρήματα φορολογούμενων κτλ.
Οποιοδήποτε λογικός άνθρωπος, ασχέτως οτιδήποτε, θα τσεπωνε 100 μύρια για να πάει να μείνει Μαλδίβες φορέβε.του δώσανε 100 εκ οι κινέζοι και τους έστειλε για σπίρτα ..