Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.386
εγώ μόνο ...Ιορδάνη!!!

Went... τι έγινε, αποφάσισες ποιά ηχεία θα πάρεις για το σαλόνι ? χα χα ..... το έιδα κατά τύχη και αποφάσισα να γράψω τη σαχλαμάρα μου, για να μη λένε ότι δε είμαι και σοβαρός και δε κάνω και προτάσεις χα χα ... τώρα δε το βρισκω το νήμα να δω την εξέλιξη .... γμτ τα γηρατειά μου και την ασχετοσύνη μου ... πως να το βρω τώρα ?

Τελωσπάντων (ποστάρω εδω να μη σου χαλάσω και το νήμα και επειδή είμαι σίγουρος οτι ο Κος Χρήστος δε θα τον πειράξει -ισα ισα θα γελάσει κιόλας) .... πάρε αυτό το παλιό και φτιάξτο να νικάει και το ρεβέλ των 4000 όπως λεει ο Ντάνι (καλό παιδί ο Ντανι). Το νικάει και έτσι δηλαδή χα χα.

Reaction score
19.386
μρε thva τι γηρατεια λες 45 ετων ανθρωπος ;)
να πει ο Ιωαννης γηρατεια ναι ειναι μεγαλος ανθρωπος:drinks:
Αναγραμματισμό έκανες Κε Χρήστο χα χα. 54 είμαι.

Υ.Γ. Μη μπερδεύεσαι που γράφω πάντα κύριε αναφερόμενος σε εσενα (εαν και δε πρεπει να είσαι τόσο μεγαλύτερος μου).... είναι απο σεβασμό σε άλλα πράγματα που διακρίνω στο άτομο σου. Βλεπεις να αναφερομαι σε άλλον με το Κυριε (εκτός απο τον Μάρκου μερικές φορές). ?

Reaction score
19.386
ο Ιωάννης ο Βαπτιστής;;; :p
Ο Κος Μάρκου το έχουμε αναλύσει το θέμα σε άλλο νήμα με τον Μπούτια. Εγω ισχυρίζόμουνα ότι ζει απο το Προκάμβριο αλλά ο Μπουτια έλεγε ότι υπάρχει απο το Bing Bang και είναι αιώνιος ... :p

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.652
Υ.Γ. Μη μπερδεύεσαι που γράφω πάντα κύριε αναφερόμενος σε εσενα (εαν και δε πρεπει να είσαι τόσο μεγαλύτερος μου).... είναι απο σεβασμό σε άλλα πράγματα που διακρίνω στο άτομο σου. Βλεπεις να αναφερομαι σε άλλον με το Κυριε (εκτός απο τον Μάρκου μερικές φορές). ?
:):drinks::smile::party:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.857
μρε thva τι γηρατεια λες 45 ετων ανθρωπος ;)
να πει ο Ιωαννης γηρατεια ναι ειναι μεγαλος ανθρωπος:drinks:
ΕΣΥ αποκαλείς εμένα μεγάλο άνθρωπο?
χαχαχαχαχααχαχα , εδώ γελάμε.
Εδω ο Μπούτια σου έλεγε απο το Μπιγκ Μπαγκ ... εγω σε πείραξα τώρα, που σε έκανα και πολύ νεώτερο ? :) :)
Γεγονός ο bhutia με λέει JMF =JOHN MARKOU FOR EVER.
Ελα να πάμε μία βόλτα με την μηχανή , να γουστάρουμε λίγο.!
Μετά θα πάω και τον THVA.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.652
εγω ειμαι 65 κυριε Ιωαννη πανω στα καραντουζενια ;) :smile:
Ελα να πάμε μία βόλτα με την μηχανή , να γουστάρουμε λίγο.!
Μετά θα πάω και τον THVA.
απα πα την θελω την ζωη μου ;)

Reaction score
19.386

Γεγονός ο bhutia με λέει JMF =JOHN MARKOU FOR EVER.
Το '62 δεν είσαι ? Μια χαρά νέος. Και καλή φουρνιά. (καλή γενιά). Οι παλιότεροι κολλημενοι και οι νεοτεροι αλλα ντάλον. Μεταξυ 1962 και 1969 ... είναι τα καλύτερα πιο ισορροπημενα άτομα. εγω το '67 (με τη Χούντα) :) . Σφαλιάρες, ξύλο με χαρακες στα χέρια, σηκωμα απο φαβορίτες χα χα χα τώρα εαν γίνονταν αυτά ε .... ρε τι θα γινόταν
εγω ειμαι 65 κυριε Ιωαννη πανω στα καραντουζενια ;) :smile:

απα πα την θελω την ζωη μου ;)
Εχουμε όλοι απο 5 χρόνια διαφορα μεταξυ μας

Reaction score
19.386
Α, JMF σε λέει..? Εγω νόμιζα JFK (ή λάθος έγραψε) ? και για αυτό έγραψα " things will get bloody really fast when JFK decides to intervene he he "

Α, για αυτό δεν απάντησες εκεί χα χα ?. Άλλον έλεγε > πάλι λάθος καταλβα γμτ μου ? χα χα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.857
Το '62 δεν είσαι ? Μια χαρά νέος. Και καλή φουρνιά. (καλή γενιά). Οι παλιότεροι κολλημενοι και οι νεοτεροι αλλα ντάλον. Μεταξυ 1962 και 1969 ... είναι τα καλύτερα πιο ισορροπημενα άτομα. εγω το '67 (με τη Χούντα) :) . Σφαλιάρες, ξύλο με χαρακες στα χέρια, σηκωμα απο φαβορίτες χα χα χα τώρα εαν γίνονταν αυτά ε .... ρε τι θα γινόταν

Εχουμε όλοι απο 5 χρόνια διαφορα μεταξυ μας
64 ΡΕ ΧΑΜΈΝΕ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
Ίσα ολα...ο Μαέστρος δεν έχει ηλικία... Καθαρός "Αθέρας" τσίπουρο... Μια χαρά είναι .. οι θυληκιες τον γέρασαν όπως κάθε αγόρι που σέβεται..ή ακόμα καλύτερα που δε σέβεται τον εαυτό του...
Κρατάμε το χόμπι..και το μομπυ καθαρό.. ❤🙊🙉🙈

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.857
Α, JMF σε λέει..? Εγω νόμιζα JFK (ή λάθος έγραψε) ? και για αυτό έγραψα " things will get bloody really fast when JFK decides to intervene he he "

Α, για αυτό δεν απάντησες εκεί χα χα ?. Άλλον έλεγε > πάλι λάθος καταλβα γμτ μου ? χα χα
ΝΑΙ ΡΕ JFK ΕΊΝΑΙ Ο ΚΟΤΣΊΔΗΣ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025