hawkwind78
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 3.143
Το οποίο διορθώνεται μόνο σε πολυκάναλο σύστημα;Αυτό είναι το μεγάλο δυναμικό εύρος.
Το οποίο διορθώνεται μόνο σε πολυκάναλο σύστημα;Αυτό είναι το μεγάλο δυναμικό εύρος.
Ο δικός μου έχει. Το ενεργοποιώ η το αφήνω κλείστο;Συνήθως οι πολυκάναλοι αλλά και καποι στερεφωνικοι ενισχυτες/προενισχυτες έχουν επιλογες συμπίεσης (loudness).
Μπορείς να το ενεργοπιήσεις και να δεις αν είναι καλύτερα.Ο δικός μου έχει. Το ενεργοποιώ η το αφήνω κλείστο;
downloads? torrents?Θέλω να αντικαταστήσω το Mi Box και το παλιό HTPC, σκέφτομαι την αγορά Shield Pro και θέλω να κάνω το εξής.
...να κατεβάζω απευθείας σε αυτόν;
Κατά 99% ναι. Δεν έχω σκεφτεί άλλη χρήση για την ώρα. Με ενδιαφέρει όμως πολύ ΚΑΙ το future proof αν πάω σε ακριβές λύσεις.downloads? torrents?
Αν ο imac είναι συνέχεια ανοιχτός γιατί δε βάζεις Plex για να τα βλέπεις από εκεί;Κατά 99% ναι. Δεν έχω σκεφτεί άλλη χρήση για την ώρα. Με ενδιαφέρει όμως πολύ ΚΑΙ το future proof αν πάω σε ακριβές λύσεις.
Ο iMac, όπως και κάθε μηχάνημα, ανοίγει μόνο όταν το χρειάζομαι.Αν ο imac είναι συνέχεια ανοιχτός γιατί δε βάζεις Plex για να τα βλέπεις από εκεί;
ΕυχαριστώΑν θες απλά να βλέπεις το δίσκο από τον mac πρέπει να τρέξει κάποιος server στο shield... samba ή ftp.
Βάζω λύση με ftp.
1)Εγκαθιστάς από το play αυτό
View attachment 229202
2)Το τρέχεις και αλλάζεις αν θες username, pass από τα settings
View attachment 229203
3)Σε ftp client της επιλογής σου στο mac, βάζεις τα IP, port, user, pass της προηγούμενης οθόνης
View attachment 229204
4)Πατάς Login... και έχεις αριστερά τον υπολογιστή σου και δεξιά το shield, μπορείς να σύρεις αρχεία/φακέλλους προς οποιαδήποτε κατεύθυνση
View attachment 229205
Προσωπικά έχω φτιάξει ένα raspberry που το έχω ανοιχτό συνέχεια και ως plex server και ως torrent client.Ο iMac, όπως και κάθε μηχάνημα, ανοίγει μόνο όταν το χρειάζομαι.
Γενικά ότι χρειαστείς.... στο Play θα το βρεις...Ευχαριστώ
Σε τι άλλο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ο δίσκος που δεν θα έκανε η παραπάνω λύση;