- Reaction score
- 35.923
λες ε; Σωστα, μπορει να χεις κ δικιο και να μη καταλαβαινω και τιποταJazz ειναι, σιγά μην καταλάβαινες )
Διάβασα κάπου και μου παν ότι έχανε επικοινωνία το μικρόφωνο και δεν ακουγοταν τίποτα και νευρίασε και κάτι τέτοιο , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...Bauhaus στο Release Athens ή το μεγάλο ξενέρωμα ή έχοντας την αίσθηση ότι σου έχουν πιάσει τον κώλο...
Ο χάλια ήχος και η αντιεπαγγελματική στάση του Peter Murphy τίναξαν τη συναυλία στον αέρα.
50 λεπτά σκάρτα και δύο encore. Στο τελευταίο τραγούδι ο βρετανός τραγουδιστής αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί αφήνοντας σύξυλα το υπόλοιπα μέλη που προσπαθούσαν να σώσουν ό,τι σώνεται. Γι' αυτό δεν έκαναν ποτέ χωριό μαζί του.
Στα θετικά κρατάω τη φωνάρα της τύπισσας των Strawberry Pills η οποία είτε άκουγες το δίσκο είτε το live ήταν ένα και το αυτό.
Ραντεβού ακριβώς σε μια βδομάδα. Ο Nick δεν απογοητεύει.
..μετα δε θυμαμαι πολλα...Strawberry Pills
Όχι βρε για να κάνεις download, για steaming να το δεις όπως στο youtube λέω.@costas EAR Μπορείς να το ανεβάσεις στο Google drive και να μοιραστείς το link.
η μπορεί να είναι επηρεασμένος από τα ελληνοτουρκικά....Διάβασα κάπου και μου παν ότι έχανε επικοινωνία το μικρόφωνο και δεν ακουγοταν τίποτα και νευρίασε και κάτι τέτοιο , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...