dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.432
Ευχαριστώ. Ψήνομαι για sonoff αλλά θέλω το "ένα κουμπί". Δυστυχώς αυτό το ένα κουμπί δε βολεύει να είναι στον πίνακα, εκεί που λογικά θα μπει το sonoff αλλά σε άλλο όροφο ;-)
Το sonoff θα μπει στον πίνακα για να οπλίζει το ρελέ απομακρυσμένα και να λειτουργεί και ως το "backup" κουμπί για όταν δεν δουλεύει το άλλο.Ευχαριστώ. Ψήνομαι για sonoff αλλά θέλω το "ένα κουμπί". Δυστυχώς αυτό το ένα κουμπί δε βολεύει να είναι στον πίνακα, εκεί που λογικά θα μπει το sonoff αλλά σε άλλο όροφο ;-)
ΟΚ, θα ψάξω να δω αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς hub, αλλιώς να δω ποιό σύστημα θα ήταν το πιο απλό/οικονομικό/ευέλικτο.Όχι, δεν έχω κάποιο σύστημα ή hub στημένο. Υπάρχει απλά δίκτυο (ενσύρματο και ασύρματο). Έχω και ένα Sonos Alexa με το σχετικό Amazon account.
Πολύ σωστά το κατάλαβες!!!Το πρόβλημα που βλέπω με αυτό είναι πως δεν θα μπορείς να κάνεις ανακυκλοφορία όταν το νερό είναι ήδη ζεστό (π.χ. από τον ήλιο), χωρίς να ανάψεις την αντίσταση. Εκτός αν δεν το κατάλαβα καλά.
ΖΝΧ είναι το ζεστό νερό χρήσης.ΖΝΧ; Ζεστό νερό χρήσης; Με τι τρόπο; Αντλία θερμότητας ή κάτι άλλο;
Φυσικά βάζοντας μια αντλία να γυρίζει το νερό.αλλα ποιος ο λόγος;τόσο πολύ αργεί;Για να καταλάβω γιατί μέχρι που το διάβασα δεν είχε πάει καν το μυαλό μου.
Από τους ηλιακούς που έχω μπορώ να έχω άμεσα ζεστό νερό χωρίς να περιμένω να κατέβει?
Θέλει και έξτρα σωληνώσεις .Φυσικά βάζοντας μια αντλία να γυρίζει το νερό.αλλα ποιος ο λόγος;τόσο πολύ αργεί;
Στο καλό κρύο μπορεί να θέλει και 2 με 3 λεπτά. Είναι 3 όροφοι. Το κύριο μπάνιο είναι τέρμα κάτω και το δεύτερο μπάνιο και η κουζίνα τέρμα πάνω. Στη κουζίνα δεν υπάρχει τόσο θέμα, αλλά στο κύριο μπάνιο θα το ήθελα.Φυσικά βάζοντας μια αντλία να γυρίζει το νερό.αλλα ποιος ο λόγος;τόσο πολύ αργεί;