- Reaction score
- 11.212
Ο βιασμός μάλλον συνίσταται στην αντικατάσταση των εγχόρδων από πνευστά. Ενώ τα 15 πρώτα δευτερόλεπτα βλέπω την κοπέλα και περιμένω τα χειρότερα, όταν αυτή άνοιξε το στόμα της, δεν ήταν τόσο χάλια όσο περίμενα.
Δεν μου άρεσε. Είμαι λίγο (έως πολύ...) oldschool σε κάτι τέτοια ("τέτοια" = διασκευές τραγουδιών-σταθμών), δεν αποδέχομαι εύκολα το "διαφορετικό". Η κοπέλα έχει μια "Α" τσαντίλα στη φωνή ή/και στον τρόπο που αποδίδει τους στίχους του τραγουδιού - προσπαθώντας να "πιάσει" την αίσθηση του Zack de la Rocha, ίσως - η οποία τσαντίλα, όμως, μου φάνηκε προσποιητή.αυτό είναι
Αισιόδοξο σε βλέπω ότι θα φτάσεις μέχρι εκεί!!!Δεν μου άρεσε. Είμαι λίγο (έως πολύ...) oldschool σε κάτι τέτοια ("τέτοια" = διασκευές τραγουδιών-σταθμών), δεν αποδέχομαι εύκολα το "διαφορετικό". Η κοπέλα έχει μια "Α" τσαντίλα στη φωνή ή/και στον τρόπο που αποδίδει τους στίχους του τραγουδιού - προσπαθώντας να "πιάσει" την αίσθηση του Zack de la Rocha, ίσως - η οποία τσαντίλα, όμως, μου φάνηκε προσποιητή.
Τα πνευστά με ενόχλησαν - πολύ. Ενώ, γενικά, είμαι πολύ υπέρ διασκευών οι οποίες δεν είναι απλώς επανεκτελέσεις (επειδή αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα του καλλιτέχνη που επιχειρεί τη διασκευή), στη συγκεκριμένη περίπτωση τα βρήκα αταίριαστα. Έχω συγκεκριμένες "εικόνες" του τραγουδιού στο μυαλό μου, τις οποίες στάθηκε αδύνατο να αναπαραγάγω ακούγοντας τα πνευστά. Χωρίς να έχω δει την ταινία (ακόμα), ελπίζω ότι το τραγούδι παίζει στους τίτλους τέλους, οπότε θα σταματήσω τη θέαση της ταινίας εκεί.
Είναι θέμα αρχής!!!Αισιόδοξο σε βλέπω ότι θα φτάσεις μέχρι εκεί!!!
Σε ευχαριστώ, δεν θα άντεχα άλλη κακή επιλογή ταινίας αυτές τις μέρες..Την είδα και 2η φορά σε DV στο σπίτι αυτή την φορά . H οπτική μου ήταν οτι βλέπω ενα διαφορετικό scary movie! Κακή ταινία ήταν και το revolution, η συγκεκριμένη είναι απλά απογοητευτική.
Delete και πάλι Delete !
Sorry αλλά ούτε καν, υπάρχουν απείρος καλύτερες διασκευές, και αυτή μόνο καλή δεν την λες. Έχει κάποια καλά σημεία και μέχρι εκεί.Την είδα και 2η φορά σε DV στο σπίτι αυτή την φορά . H οπτική μου ήταν οτι βλέπω ενα διαφορετικό scary movie! Κακή ταινία ήταν και το revolution, η συγκεκριμένη είναι απλά απογοητευτική.
Delete και πάλι Delete !
ΥΓ To πρόβλημα με το wake up δεν ειναι τα πνευστά, ειναι οτι η εκτέλεση ειναι χάλια.
Δείτε τa παρακάτω τα οποία θεωρω ισάξια με τα original
Καλά, το σκίσανε και ψόφησε... Η πρώτη διασκευή είναι ιεροσυλία και βεβήλωση του πρωτότυπου τραγουδιού - κι είμαι πολύ ευγενικός... Το δεύτερο άντεξα τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα.( 'μενα μ'αρεσε η διασκευη ... -επειδη συμπαθω τα χαλκινα)
βεβαια καλητερα να μην εκφραστω για τις υπολοιπες διασκευες που περασαν απο τα ματχια μου στο γιουτουμπ.
οπ και ενας διαχυτης..
Η πρώτη ποια είναι;Σε ευχαριστώ, δεν θα άντεχα άλλη κακή επιλογή ταινίας αυτές τις μέρες..
1. Red noticeΗ πρώτη ποια είναι;
Μου έφυγαν όλες οι αναστολές διαβάζοντας αυτό. Θα το δω σίγουρα!Θεωρώ ότι σε 2.5 ωρών ταινία, θα μπορούσαν να δώσουν λίγο περισσότερο βάθος στους χαρακτήρες - ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι δύο κύριοι χαρακτήρες ήταν γνωστοί. Σκέτη απογοήτευση.
Κριτική μην ξεχάσεις να γράψεις!Μου έφυγαν όλες οι αναστολές διαβάζοντας αυτό. Θα το δω σίγουρα!