- Reaction score
- 19.438
Από το ΄85 που τον ξέρω τον Γάκη, ακόμα τσίχλα μασάει χα χα χα.
Από το ΄85 που τον ξέρω τον Γάκη, ακόμα τσίχλα μασάει χα χα χα.
o ueow na balei to heri toyΑπό το ΄85 που τον ξέρω τον Γάκη, ακόμα τσίχλα μασάει χα χα χα.
εννοείται πως είναι ...κατασκεύασμα.... αλλά την ταινία τη βλέπουμε για την ταινία, το story.... ο ήχος έρχεται δεύτεροςαλλα αυτο που ακουω ειναι ενα πλαστικο κατασκευασμα στα ορια του ............ να μη γραψω και μου την πεσουν οι σινεματζιδες
Τοτε προς τι τα πολυκαναλα σεταπια με τα 23 υποβαθυφωνα και 32 δορυφορους;;;;;;;;;;;εννοείται πως είναι ...κατασκεύασμα.... αλλά την ταινία τη βλέπουμε για την ταινία, το story.... ο ήχος έρχεται δεύτερος
ποιο story;; με ιπταμενες μηχανες καποτε στο σινεμα υπηρχε σχεση δρωμενων και ηχου, αυτο το πραμμα ειναι εντελως κουκουρουκουτο story.
αυτό να μας το πουν οι πολυκάναλοι, εγώ ακόμη δικάναλα βλέπωΤοτε προς τι τα πολυκαναλα σεταπια με τα 23 υποβαθυφωνα και 32 δορυφορους;;;;;;;;;;;
το story το διαλέγει ο καθένας.... άλλος βλέπει δράματα, άλλος θρίλερ και άλλος υπερήρωες.... άστο το story, είναι σαν τη μουσική, ο καθένας διαλέγει τι ακούει...ποιο story;; με ιπταμενες μηχανες καποτε στο σινεμα υπηρχε σχεση δρωμενων και ηχου, αυτο το πραμμα ειναι εντελως κουκουρουκου
αφού δε βλέπεις ούτε τη μία ούτε την άλλη.... τι θες κ τις συγκρίνεις ...ηχητικά;;;μρε ματαλοφρικουλα και ο αλλος ο τσαχπινης εχει καμμια σχεση ο ηχος αυτης της ταινιας με την- θα το πω δεν αντεχω- με την γελοιοτητα της παραπανω
για τον ήχο δε θα τη δεις?την μια την βλεπω, την αλλη ΟΧΙ αποκυρησετε μετα βδελυγμιας