Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.717
μρε κ. Μαρκου και wnet, αυτο το πραμμα ακουτε εσεις οι σινεματζιδες:p ειναι η πρωτη φορα που ακουσα, αλλα με τσιτα τα γκαζια την τουτο ρε για να δω απαντησεις και μετα συνεχιζω:p:dontmentionit:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.717
το οτι δεν ειναι για μενα ειναι το μονο σιγουρο;)
αλλα αυτο που ακουω ειναι ενα πλαστικο κατασκευασμα στα ορια του ............ να μη γραψω και μου την πεσουν οι σινεματζιδες;)

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.555
άστα το προβοκατόρικα βρε μανέστρο και άκου το κοριτσούλι εδώ με την τρομπέτα :p

αλλα αυτο που ακουω ειναι ενα πλαστικο κατασκευασμα στα ορια του ............ να μη γραψω και μου την πεσουν οι σινεματζιδες;)
εννοείται πως είναι ...κατασκεύασμα.... αλλά την ταινία τη βλέπουμε για την ταινία, το story.... ο ήχος έρχεται δεύτερος

όταν ρωτάς κάποιον αν είναι καλή μια ταινία, δε ρωτάς για τον ήχο!!!!
τώρα αν έχει κ καλό ήχο, ακόμη καλύτερα.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.717
εννοείται πως είναι ...κατασκεύασμα.... αλλά την ταινία τη βλέπουμε για την ταινία, το story.... ο ήχος έρχεται δεύτερος
Τοτε προς τι τα πολυκαναλα σεταπια:errwhat: με τα 23 υποβαθυφωνα και 32 δορυφορους;;;;;;;;;;;:p
το story.
ποιο story;;:headbang: με ιπταμενες μηχανες :help: καποτε στο σινεμα υπηρχε σχεση δρωμενων και ηχου, αυτο το πραμμα ειναι εντελως κουκουρουκου:gamer:

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.555
Τοτε προς τι τα πολυκαναλα σεταπια:errwhat: με τα 23 υποβαθυφωνα και 32 δορυφορους;;;;;;;;;;;:p
αυτό να μας το πουν οι πολυκάναλοι, εγώ ακόμη δικάναλα βλέπω :p

ποιο story;;:headbang: με ιπταμενες μηχανες :help: καποτε στο σινεμα υπηρχε σχεση δρωμενων και ηχου, αυτο το πραμμα ειναι εντελως κουκουρουκου:gamer:
το story το διαλέγει ο καθένας.... άλλος βλέπει δράματα, άλλος θρίλερ και άλλος υπερήρωες.... άστο το story, είναι σαν τη μουσική, ο καθένας διαλέγει τι ακούει...

να, τώρα εγώ διαλέγω ένα ροκονησιώτικο :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Καλά άστο Χρήστο , μην κόψεις αλυσίδα και έχουμε άλλα.
Αστο να πάει στοδιάλο , αφού δεν το έχεις , με τον ήχο του σινεμά.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.555
μρε ματαλοφρικουλα ;) και ο αλλος ο τσαχπινης:p εχει καμμια σχεση ο ηχος αυτης της ταινιας με την- θα το πω δεν αντεχω- με την γελοιοτητα της παραπανω:headbang:
αφού δε βλέπεις ούτε τη μία ούτε την άλλη.... τι θες κ τις συγκρίνεις ...ηχητικά;;; :p

Reaction score
19.438
Μα, κοίτα στο 2.28 και μετά, τι ευτυχισμένη είναι αυτή η προφανώς ευκατάστατη οικογένεια Ινδών. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.951
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak