- Reaction score
- 136.770
Και με 7 ζωές, δε τον φτάνεις.Θεωρω οτι ειναι πρακτικα αδυνατο στο πεπερασμενο διαστημα της υπολοιπης ζωης μας να αποκτησουμε τη δικη σου δεξιοτητα.
Και με 7 ζωές, δε τον φτάνεις.Θεωρω οτι ειναι πρακτικα αδυνατο στο πεπερασμενο διαστημα της υπολοιπης ζωης μας να αποκτησουμε τη δικη σου δεξιοτητα.
Έχω έτοιμα πέντε χιλιαρκάκια. Τα μάζεψα ευρώ-ευρώ απο το υστέρημά μου δύο χρόνια τώρα για να πάρω φωρ κέι προβολάκι αλλά χαλάλι της Τριννοβίας.Που ξέρεις, μπορεί να βγει για πώληση κανένα του χρόνου
αρχίνα να μαζεύεις και για το μικρόφωνο....Έχω έτοιμα πέντε χιλιαρικάκια. Τα μάζεψα ευρώ-ευρώ απο το υστέρημά μου δύο χρόνια τώρα για να πάρω φωρ κέι προβολάκι αλλά χαλάλι της Τριννοβίας.
Τα βάνω στην άκρη κι αρχινάω πάλι να μαζεύω για προβολέρο.
Έλα, πάμε δυνατά:..βγάλε τις ρόδες από την βεσπούτσα...δέσε τα σκλια στο τιμόνι....και βγες να καλαντήσεις πρωτοχρονιά στην γειτονιά
Αισιόδοξο σε βρίσκω, μ´αρέσειςΈχω έτοιμα πέντε χιλιαρκάκια. Τα μάζεψα ευρώ-ευρώ απο το υστέρημά μου δύο χρόνια τώρα για να πάρω φωρ κέι προβολάκι αλλά χαλάλι της Τριννοβίας.
Ελάτε και πριν την Τριννοβία, θα ελέγξουμε δήθεν την ισοστάθμιση και την τιβί. Χικ.Θα σου δωκω γω μικρόφωνο ρει!
Θα'ρθουμε με τον καστρουνελο για το στήσιμο κ μετά θα πάμε για κοψιδια κ μπύρες.
Αισιόδοξο σε βρίσκω, μ´αρέσεις
Instead of Roon,get a Room (with a decent RT obviously)...Ελάτε και πριν την Τριννοβία, θα ελέγξουμε δήθεν την ισοστάθμιση και την τιβί. Χικ.
Κατά την απόκτηση Trinnov μαθαίνουμε τη νέα τεχνική του...περιφερόμενου μικροφώνου (από χρήστη σε χρήστη).Θα σου δωκω γω μικρόφωνο ρει!
Θα'ρθουμε με τον καστρουνελο για το στήσιμο κ μετά θα πάμε για κοψιδια κ μπύρες.
Time traveller?Και με 7 ζωές, δε τον φτάνεις.
Και τελικα το ενεργοποιησες το ριμαδιασμενο το δε γουφερ τρανζαξιον!!!!!(DwT)και ειχε τα επιθυμητα αποτελέσματα;Η τζαμπα κλαιμε εδω χαμ;