Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.291
Που ξέρεις, μπορεί να βγει για πώληση κανένα του χρόνου
Έχω έτοιμα πέντε χιλιαρκάκια. Τα μάζεψα ευρώ-ευρώ απο το υστέρημά μου δύο χρόνια τώρα για να πάρω φωρ κέι προβολάκι αλλά χαλάλι της Τριννοβίας.

Τα βάνω στην άκρη κι αρχινάω πάλι να μαζεύω για προβολέρο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675
Έχω έτοιμα πέντε χιλιαρικάκια. Τα μάζεψα ευρώ-ευρώ απο το υστέρημά μου δύο χρόνια τώρα για να πάρω φωρ κέι προβολάκι αλλά χαλάλι της Τριννοβίας.

Τα βάνω στην άκρη κι αρχινάω πάλι να μαζεύω για προβολέρο.
αρχίνα να μαζεύεις και για το μικρόφωνο....
..βγάλε τις ρόδες από την βεσπούτσα...δέσε τα σκλια στο τιμόνι....και βγες να καλαντήσεις πρωτοχρονιά στην γειτονιά :roflmao:

Reaction score
11.335
Έχω έτοιμα πέντε χιλιαρκάκια. Τα μάζεψα ευρώ-ευρώ απο το υστέρημά μου δύο χρόνια τώρα για να πάρω φωρ κέι προβολάκι αλλά χαλάλι της Τριννοβίας.
Αισιόδοξο σε βρίσκω, μ´αρέσεις :roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.291
Θα σου δωκω γω μικρόφωνο ρει!
Θα'ρθουμε με τον καστρουνελο για το στήσιμο κ μετά θα πάμε για κοψιδια κ μπύρες.:drinks:
Ελάτε και πριν την Τριννοβία, θα ελέγξουμε δήθεν την ισοστάθμιση και την τιβί. Χικ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.230
Αισιόδοξο σε βρίσκω, μ´αρέσεις :roflmao:
Ελάτε και πριν την Τριννοβία, θα ελέγξουμε δήθεν την ισοστάθμιση και την τιβί. Χικ.
Instead of Roon,get a Room (with a decent RT obviously)... :roflmao:
Θα σου δωκω γω μικρόφωνο ρει!
Θα'ρθουμε με τον καστρουνελο για το στήσιμο κ μετά θα πάμε για κοψιδια κ μπύρες.:drinks:
Κατά την απόκτηση Trinnov μαθαίνουμε τη νέα τεχνική του...περιφερόμενου μικροφώνου (από χρήστη σε χρήστη). :sneaky:

Reaction score
5.609
Και τελικα το ενεργοποιησες το ριμαδιασμενο το δε γουφερ τρανζαξιον!!!!!(DwT)και ειχε τα επιθυμητα αποτελέσματα;Η τζαμπα κλαιμε εδω χαμ; :lol:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.618
Και τελικα το ενεργοποιησες το ριμαδιασμενο το δε γουφερ τρανζαξιον!!!!!(DwT)και ειχε τα επιθυμητα αποτελέσματα;Η τζαμπα κλαιμε εδω χαμ; :lol:
:roflmao: 8-)
γιατι, ειδες κανεναν απο πανω, ανωτερω, ν ασχολειτε με τα delays και τον πονο μας??

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.769
Που πας χωρίς σποτιφαι;

Πως ζει ο κόσμος χωρίς σποτιφαι δε καταλαβαίνω.

Αγοράζετε δίσκους, και δε κάνετε συνδρομή. Μετά λέτε γιατί είμαστε καραφλοι...

Κι όταν θα κάνετε συνδρομή, θα λέτε τι χάναμε τόσα χρόνια.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.478
Κι εγώ καραφλός είμαι, κύριε, γνωρίζω περί συνδρομών, είχα, άλλωστε, συνδρομή (δωρεάν :biggrin: ) στο Tidal.

Καλές οι συνδρομές, όταν έχεις χρόνο να τις απολαμβάνεις.;)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.465
Ένα τραγούδι την ημέρα να ακούς από συνδρομητικό πακέτο, τα έβγαλε τα λεφτά του.

Η χρήση hard copies είναι άλλη κατηγορία.

Άποψη μου.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.478
Όχι, ρε φίλε, διαφωνώ. Αν είναι να ανοίγω ενισχυτές, miniDSP κτλ για να ακούω ένα τραγούδι την ημέρα και μετά να τα κλείνω, όχι, δεν θα τα βγάλει τα λεφτά της η συνδρομή. Το ρεύμα που θα καίω κι ο κόπος που θα κάνω θα κοστίζουν περισσότερα. :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.562
Members
38.198
Νεότερο μέλος
Athena Papadopoulou