- Reaction score
- 76.681
Μεγάλη βελτίωση βλέπω με τα ΕΛΤΑ επίσης, ενώ η Γενική αφού έκλεισε ένα κατάστημα είναι κλάμα. Το λυπηρό είναι οτι χειροτερεύουν οι 2 ξένες τελευταία.
Το πρόβλημα πέρυσι το είχε η Αθήνα. Λογικό αν σκεφτείς ότι έχει πολύ πάνω από το 50% της οικονομίας της χώρας μας. Τι να προλάβουν να μοιράσουν οι δύσμοιροι. Ενώ η περιφέρεια δεν είχε τέτοια θέματα. Πχ ακόμη και στις πολύ "βαριές" ημέρες όπως οι γιορτές αν έστελνες δέμα που παρέκαμπτε τις αποθήκες της Αθήνας ήσουν άρχοντας. Μια - δυο μέρες και ήταν στα χέρια σου.Όσες φορές έστειλα δέματα στο χωριό και μάλιστα εντός lockdown πήγαινε σφαίρα.
Ίδια περίπτωση διαφορετική αντιμετώπιση από το κατάστημα.φρέσκο:
Παραγγελία από σκρουτζ απο κατάστημα στη θεσσαλονίκη στις 8-1.
Το δέμα παραδόθηκε στην acs στις 12-1, και αυτή τη στιγμή είναι στην....Αθήνα.
Εκτιμώμενη παράδοση τη δευτέρα λέει στις 17-1.
Εγώ είμαι στο Λαγκαδά.
Μου ήρθε κι εμένα. Από τις πιο καλοστημένες που έχω δει. Συνήθως βρωμάνε από χιλιόμετρα και τα σβήνω σε 2 δευτερόλεπτα. Αυτό μου πήρε σχεδόν 5 λεπτά μέχρι να καταλάβω τι παίζει, είναι πολύ προσεγμένο.Aπάτη προσοχή!
Mιλησα με ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι το γνωριζουν.
μολις πηρα ειδοποιητηριο τωρα που βγηκα να παρω τσιγαρα..με 10 ευρο εκτελωνιζμο...επισης εχει κολλησει εδω και ενα μηνα για εκτελονισμο ενα δεμα απο αμερικη(αυτο εχει μια κασσετα, και ενα δισκο!?αν θυμαμαι καλα? )
καθόλου , συνηθισμένο πλέονΠρωτοφανές!
View attachment 242947
Δεν θα το έλεγα, για μένα τουλάχιστον με τα ΕΛΤΑ. Η προηγούμενη παραγγελία (αν και μεσολάβησε η κακοκαιρία)καθόλου , συνηθισμένο πλέον