Αυτό,το...κάτι άλλο...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.443
Δεν έχω μόνο λάμπες, έχω και τρανσιστοράτο 380 watt. Τα ίδια, ισχύουν όπως ανέφερα. Το θέμα είναι αλλού για να πετύχει κάποιος αυτύ που λέω. Ξέρουμε κόλπα και εμείς που δεν έχουμε γνώσεις μετρήσεων. Ξεχασμένη γενική και σφαιρική γνώση, για τις πηγές και τις εγγρφές και την ιστορία τους. Καμια σχέση με ενίσχυση ή ηχεία.

Να το είπα μπάς .... και βρεθεί κάποιος να το στηρίξει, να το αναπτύξει και δικαιολογήσει πιο αναλυτικά και με γνώσεις. Δε το βλέπω πιθανό αλλά ποιός ξέρει καμια φορά.

Υ.Γ: Οι λάμπες μου δεν παίζουν συναισθηματικά.
Επεκτάσεις πάνω σε στοιχεία που εκτίθενται στα λόγια δίχως να συνοδεύονταν από πειστήρια...Χμμ...Όποιος αιτείται επιχειρηματολογία πάνω σε υποκειμενικά δεδομένα και στη δική του πράξη αντί της ενδεδειγμένης πάνω σε αντικειμενικά δεδομένα,ας παραθέσει το setup με τη σύνθεσή του...Για ν'αποφευχθούν παρεξηγήσεις,δεν υπονοώ ότι δεν θα είχες όσα λες,αλλά είναι αδύνατον εκ των πραγμάτων να γίνουν εκτιμήσεις εξ αποστάσεως απουσία τεκμηρίων...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Πάντως εγώ κατηγορώ κυρίως τον εαυτό μου..

Δεν μπορείς ρε ανωμαλάρα καπάκι μετά από Etta Jones να το γυρίζεις στο welcome to the jungle, σε μισή ώρα θα πάθεις κράμπες από τις αλλαγές στις καμπύλες.. :p

Σύνελθε.. :lol:
Να, τώρα έπαιξ' το Colibria από Nicola Cruz και πόνεστοστηθοσμ' :rolleyes:

Reaction score
19.586
Επεκτάσεις πάνω σε στοιχεία που εκτίθενται στα λόγια δίχως να συνοδεύονταν από πειστήρια...Χμμ...Όποιος αιτείται επιχειρηματολογία πάνω σε υποκειμενικά δεδομένα και στη δική του πράξη αντί της ενδεδειγμένης πάνω σε αντικειμενικά δεδομένα,ας παραθέσει το setup με τη σύνθεσή του...Για ν'αποφευχθούν παρεξηγήσεις,δεν υπονοώ ότι δεν θα είχες όσα λες,αλλά είναι αδύνατον εκ των πραγμάτων να γίνουν εκτιμήσεις εξ αποστάσεως απουσία τεκμηρίων...
Δηλαδή εσυ δε το έχεις πετύχει ? (χωρίς μετρήσεις δηλαδή, τα παλιά σου χρόνια) ? Πες τα εσύ που θα ξέρεις και να τα αποδείξεις.

Το σχόλιο μου αποσκοπούσε, όχι να αποδείξει τίποτε, αλλά να ταυτιστεί ενδεχομένως κάποιος που το έχει καταφέρει στο συστημά του. Και δευτερευόντως εαν θέλει και δύναται σε χρόνο και βαθύτερη γνώση να το στηρίξει.

Το τι είναι επιστημονική απόδειξη ας μη το συζητήσουμε. Εξάλλου πολλά θέματα που στην πράξη και με εμπειρία επιτυγχάνονται, θα χρειάζοταν τόνους υλικού για να αποδειχθούν . Το θέμα που αναφέρω είναι απο αυτά.

Η ανθρώπινη αναπνοή π.χ. που τη θεωρείς απλή να έχουν γίνει και καμιά 20.000 εργασίες για να αποδειχθεί πως λειτουργεί.
Να, τώρα έπαιξ' το Colibria από Nicola Cruz και πόνεστοστηθοσμ' :rolleyes:
Ο Δεκέμβριος είσαι ή μπήκε το πνεύμα του μέσα σου χα χα.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.658
Τον εξαπάτησες δηλαδη ? Θεώρησες ότι ξέρεις καλύτερα ?

Ή ήθελες να γλυτώσεις δουλειά να του βάλεις να την ακούσει όπως ήθελε και ήσουν σίγουρος ότι θα σου πεί να την πειράξεις τελικά ?

Συνήθως πάντως έμπειιροι τραγουδιστές που ξέρουν καλά τη φωνή τους και τις δυνατότητες της ....μόνο το ζητάνε αυτό. Οι άλλοι είναι ανασφαλείς και ζητάνε ακριβώς το αντίθετο. Είχες ξανακάνει μδουλειά με αυτόν ?
Ε δεν είναι και εξαπάτηση... ίσα ίσα αφού του εξήγησα στο πεντάλεπτο γιατί μπήκε το κάθε τι και αφού άκουσε Α/Β συμφώνησε για όλα.

Εγώ το δημοσίευσα πάντως για να συμφωνήσω με τον @alexis πως κάποια πράγματα όπως EQ & Compression είναι η καθημερινότητα στα studios είτε ερασιτεχνικά είτε super pro...

Σαν ακροατές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι... (και ούτε είναι δουλειά μας) μέχρι τη δημοσιοποίηση του έργου.

Το ερώτημα είναι... να έχουμε ένα σύστημα που αναπαράγει πιστά ή κάποιο που ναι μεν δεν το κάνει αλλά μας αρέσει;

Προσωπικά τείνω σε μια ενδιάμεση απάντηση... θέλω κάτι που αναπαράγει όσο πιο σωστά γίνεται αλλά να έχω και τη δυνατότητα επεμβάσεων (με presets; με ταπεινό bass/treble control; με κάτι τέλος πάντων) ...
Το ζητούμενο στην τελική είναι η ευχαρίστηση... η ακρίβεια είναι για τους στουντιάδες...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.443
Δηλαδή εσυ δε το έχεις πετύχει ? (χωρίς μετρήσεις δηλαδή, τα παλιά σου χρόνια) ? Πες τα εσύ που θα ξέρεις και να τα αποδείξεις.

Το σχόλιο μου αποσκοπούσε, όχι να αποδείξει τίποτε, αλλά να ταυτιστεί ενδεχομένως κάποιος που το έχει καταφέρει στο συστημά του. Και δευτερευόντως εαν θέλει και δύναται σε χρόνο και βαθύτερη γνώση να το στηρίξει.

Το τι είναι επιστημονική απόδειξη ας μη το συζητήσουμε. Εξάλλου πολλά θέματα που στην πράξη και με εμπειρία επιτυγχάνονται, θα χρειάζοταν τόνους υλικού για να αποδειχθούν . Το θέμα που αναφέρω είναι απο αυτά.

Η ανθρώπινη αναπνοή π.χ. που τη θεωρείς απλή να έχουν γίνει και καμιά 20.000 εργασίες για να αποδειχθεί πως λειτουργεί.

Ο Δεκέμβριος είσαι ή μπήκε το πνεύμα του μέσα σου χα χα.
Όσο και να το είχα επιτύχει,δεν το ΄΄διαφήμιζα΄΄ δίχως κατάλληλα στοιχεία....Σε βαθμό που κάποια μέλη να υποστηρίζουν ότι....δεν είχαν καν setup...Είναι όμως αυτονόητον ότι όποιος γυρεύει συζήτηση πάνω σε δικό του setup πρέπει να καταθέσει στοιχεία...

Reaction score
4.712
Τι να πω εγω που έχω 3 διαφορετικές πηγές (αναλογικές και ψηφιακές) και όμως εχω καταφέρει να τα κάνω να παίζουν πολυ κοντά μεταξύ τους (και καλά και χωρίς παράπονο) και δε έχω τέτοια προβλήματα. Όλα τα φορμάτ παλια και νέα , και όλες τις εγγραφές πάλι και παλιές και νέες.Πως το έκανα ? Εγκέφαλος μάγος είμαι ? :D
Μπορει να συμβει αυτο που περιγραφεις. Ειναι γνωστο.
Η συγκλιση σε παραπλησια παρουσιαση ανεξαρτητως τεχνολογιας.
Δεν λεω οτι ειναι ευκολο να το πετυχεις, σιγουρα ειναι αποτελεσμα εμπειριας.
Μια πιθανη εξηγηση ειναι οτι εχεις αφαιρεσει πηγες παραμορφωσης
που πολλοι θεωρουν δεδομενες και αναποφευκτες.
Και δεν λεω αν δεν το ακουσω οτι θα εχει πληροτητα, οτι δεν θα υπαρχει καμμια ελλειψη αλλου ειδους.
Λογικα χρειαζεται να θυσιασεις κατι αναγκαιο σε αλλους.

Επιστημονικη εξηγηση για ο,τι ακουμε υπαρχει χωρις αμφιβολια.
Το πλασεμπο και οι λυχνιες που ωραιοποιουν δεν ειναι σοβαρες προσπαθειες.

Πριν καποιες δεκαετιες ο σχεδιαστης audio ηταν ενας πολυ μοναχικος ανθρωπος,
τωρα πρεπει να συνεργαστει με προγραμματιστες,σχεδιαστες RF, ψυχοακουστικους και δεν ξερω τι αλλο.
Ειμαστε υποχρεωμενοι να τον ακολουθησουμε ως ενα βαθμο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.098
Δεν έχω μόνο λάμπες, έχω και τρανσιστοράτο 380 watt. Τα ίδια, ισχύουν όπως ανέφερα. Το θέμα είναι αλλού για να πετύχει κάποιος αυτύ που λέω. Ξέρουμε κόλπα και εμείς που δεν έχουμε γνώσεις μετρήσεων. Ξεχασμένη γενική και σφαιρική γνώση, για τις πηγές και τις εγγρφές και την ιστορία τους. Καμια σχέση με ενίσχυση ή ηχεία.

Να το είπα μπάς .... και βρεθεί κάποιος να το στηρίξει, να το αναπτύξει και δικαιολογήσει πιο αναλυτικά και με γνώσεις. Δε το βλέπω πιθανό αλλά ποιός ξέρει καμια φορά.

Υ.Γ: Οι λάμπες μου δεν παίζουν συναισθηματικά.
Α τις ξετσίπωτες!

Reaction score
19.586
Μπορει να συμβει αυτο που περιγραφεις. Ειναι γνωστο.
Η συγκλιση σε παραπλησια παρουσιαση ανεξαρτητως τεχνολογιας.
Δεν λεω οτι ειναι ευκολο να το πετυχεις, σιγουρα ειναι αποτελεσμα εμπειριας.
Μια πιθανη εξηγηση ειναι οτι εχεις αφαιρεσει πηγες παραμορφωσης
που πολλοι θεωρουν δεδομενες και αναποφευκτες.
Και δεν λεω αν δεν το ακουσω οτι θα εχει πληροτητα, οτι δεν θα υπαρχει καμμια ελλειψη αλλου ειδους.
Λογικα χρειαζεται να θυσιασεις κατι αναγκαιο σε αλλους.

Επιστημονικη εξηγηση για ο,τι ακουμε υπαρχει χωρις αμφιβολια.
Το πλασεμπο και οι λυχνιες που ωραιοποιουν δεν ειναι σοβαρες προσπαθειες.

Πριν καποιες δεκαετιες ο σχεδιαστης audio ηταν ενας πολυ μοναχικος ανθρωπος,
τωρα πρεπει να συνεργαστει με προγραμματιστες,σχεδιαστες RF, ψυχοακουστικους και δεν ξερω τι αλλο.
Ειμαστε υποχρεωμενοι να τον ακολουθησουμε ως ενα βαθμο.
Γενικά :
Σόρρυ, είχα διάλειμμα για φαγητό, και δεν φανταζόμουν κιόλας οτι θα συνεχιστεί αυτό, σε τόσο σημειολογικά γελοίο επίπεδο, θυμίζοντας συνεδρίαση αμφιθεάτρου πρώτου έτους. Όπου εγκαταλείπαμε όλοι και ψηφιζόταν πάντα η απόφαση του προσφιλούς και αγαπητού σε πολλούς ΚΚΕ :) αλλά και οι άλλοι σκάγανε βρε παιδάκι μου απο τον παραλογισμό αλλά και απο την πείνα καθώς έπρεπε και να φάνε. Ωραία χρόνια.

Βεβαίως είναι γνωστό και κάποιος που θα ήθελε τουλάχστον να αποδείξει, όχι το γεγονός αυτό καθαυτό, αλλά και την εμπειρική του γνώση πάνω σε ένα θέμα και να δεσμευτεί σε αυτό, έστω σαν βαρύτητα λόγου, για να εκτιμηθεί αναλόγως απο κάποιον άλλον, ο οποίος θα τολμούσε να το δεχτεί και να πειραματιστεί ή να προσπαθήσει να βρεί ανθρώπους που γνωρίζουν πως να το επιτύχουν. Με την επιφύλαξη πάντα βέβαια να μην το ενστερνιστεί κανείς αλλά τουλάχιστον να γνωρίζει ότι υπάρχει out there σαν εναλλακτική και εαν δύναται να το δοκιμάσει. Δε θα τον χτυπησει και το ρεύμα να πεθάνει εαν το δοκιμάσει ή να το έχει στο μυαλό του εαν τύχει και το "συναντήσει" να το αναγνωρίσει ή να αναρωτηθεί μέχρι και μόνος του πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τετοιο.

Επίσης δεν είναι κακό και μεμπτό να αναφέρεις - καταθέτεις μια εμπειρία με τη βαρύτητα και μόνο της υποστασης σου και του λόγου σου και να προτρέπεις κάποιον να κάνει μια έρευνα επι τούτου ή άλλους που συμμετέχουν σε ένα φότουμ με την ενδεχόμενη γνώση τους στο αντικείμενο να προστρέξουν εαν επιθυμουν να βοηθήσουν και να το "αποδείξουν" κιόλας, ακόμη καλύτερα. Όταν κάποιος περιγράφει μια εμπειρία του έχει την συνεισφορά του , που στην επιστήμη θεωρείται πολλές φορές ανώτερη και απο την αποδειξή της , καθως κατα κάποιο τρόπο αποτελεί την γεννεσιουργό ιδέα. Το να αποδειχθεί ή να γινει πολλές φορές προσπάθεια να αποδειχθέι και εαν ακόμη αποτύχει η εμπειρία δε παύει πρώτα απο όλα να υφιστάται , επειδή δεν κάτεστη δυνατόν , να αποδειχθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή και δευτερον δεν είναι υποχρέωση αυτού που καταθέτει την εμπειρία να το αποδείξει αλλά του επιστήμονα.

Για να μη χάσουμε τη λογική μας δηλαδή κιόλας που είναι ο θεμέλιος λίθος της επιστήμης. Επίσης για να μπορέσουμε αύριο να πούμε και καλημέρα χωρίς να χρειάζεται να αποδείξουμε την υπαρξή μας πρώτα ή και κάθε ημέρα που λέμε καλημέρα ή ότι ειδαμε το πρωί τον ήλιο να βγαίνει απο την ανατολή χωρίς να έχουμε καταθέσει αποδείξεις περί τουτού. Μπορούμε βέβαια να λέμε οτι το είδαμε αλλά με επιφύλαξη και να προτείνουμε κάποιον να βγεί στο μπαλκόνι του για να το διαπιστώσει και ο ίδιος. Ωπ, σόρρυ και αυτό είναι μη αποδεκτό προφανώς.

Ειδικά στο πόστ σου :

Εύγε για το θάρρος σου να τοποθετηθείς έστω και χωρίς να παραθέσεις τις ανάλογες αποδείξεις, για κάτι εξάλλου τόσο εύκολο και γνωστό στο κάτω κάτω της γραφής, που δεν έπρεπε να αποτελεί και κάτι ιδιαίτερο η πράξη αυτή. Σε ακύρωσα χα χα αλλά για εδω είναι κατόρθωμα. Απο την περιγραφή σου και μόνο εγω δε τις χρειάζομαι κάθως ξέρω οτι ισχύουν. Επίσης απο τις λίγες προτασεις που το δικαιολόγησες. Οποτε εμεις οι δύο δεν τις χρειαζόμαστε στο παρον αρχικό σταδιο ώστε να μπορέσουμε να εδραιώσουμε τουλάχιστον μια βάση επικοινωνιας, εμπιστοσύνης που να βασίζεται σε λογικά πλαισια.

Επίσης εύγε γιατι εδειξες οτι δε φοβάσαι να αποδειχτείς οτι ενδεχομένως κάνεις λάθος και δεν έβαλες αυτο το ιδιοτελες της ενδεχόμενης διατήρησης της εικόνας σου πάνω απο το ρίσκο να δώσεις μια προτροπή - συμβουλή για ενδεχόμενο ψάξιμο σε οποιον ενδιαφέρεται.

Οι γενικές παρατηρήσεις σου με βρίσκουν σύμφωνο κατά 70 %. Εδικά για το θέμα που ανέφερα με βρίσκουν εμπειρικά σύμφωνο κατά 95 %. Σε μια να σταθώ πιο ειδικά, όχι οτι οι άλλες δεν ισχυουν στο ακέραιο, αλλά τεσπά να μην ισχυριστώ οτι τις πέτυχα καθως θα θεωρηθω ψώνιο και υπερβολικός χάνοντας την αξιοπιστία μου και αυτό όχι για εμένα αλλά για να μη επηρρεαστούν αυτοί που θα είχα μια ελπίδα να προβληματιστούν. Εαν και όλες σωστες επαναλαμβάνω. Πρόκειται για πσοσοτά επιτυχίας τελοσπάντων με διαβάθμιση.

Οπότε να πω αυτό που είναι πιο κοντα στην πραγματικότητα στην περίπτωση μου : Ναι κάτι χρειάζεται να θυσιάσεις και είναι επόμενο για όποιον έχει και θέλει να ακούει απο πολλά φορμάτ και με πολλά hardware (πικάπ, cd, streaming) και δε θέλει να ακούει απο μια μόνο πηγή. Ολα τα άλλα που γράφεις για το συγκεκριμενο θέμα ισχύουν , να μην τα αναλύσω ενα ενα. Ειναι λιγο πιο δυσκολο να επιτευχθουν αλλα οπως ειπα μπορεις με διαβαθμιση ¨επιτυχίας". Αυτό είναι το καλό, οτι δεν ειναι όλα ή τιποτε. Επισιης δείχνουν την βαθιά εμπειρία σου. Απο εμένα τα καλύτερα. Λευκή επιταγή απο τώρα και στο μέλλον. Ευχαριστώ για την τιμή να μου απαντήσεις.

Last edited:

Reaction score
19.586
Τι έγινε καλέ? :idk:

Μην χαλάμε το mood μας παραμονές του Βαλεντίνου μας.. (μεγάλη η χάρη τ')

Εμείς γιορτάζουμε των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης. Εγω, δε μπορώ να γράψω, έχω δουλειά, μαζεύω αποδείξεις για να μπορώ να της πω ότι την αγαπάω (ξέρεις PET scan, MRI, Αξονικές, 24 ωρο Holter καταφραφή καρδιακού ρυθμού και τα γνωστά). Δε με πιστεύει παρόλα όσα έχω κάνει για εκείνη στη ζωή. Τα είχα ξαναμάζέψει πρίν ενα εξάμηνο αλλά μου τα ξαναζητάει και με το δίκιο της βέβαια, γιατί πέρασε καιρός απο τότε και τα συναισθήματα αλλάζουν.

Reaction score
19.586
Όσο και να το είχα επιτύχει,δεν το ΄΄διαφήμιζα΄΄ δίχως κατάλληλα στοιχεία....Σε βαθμό που κάποια μέλη να υποστηρίζουν ότι....δεν είχαν καν setup...Είναι όμως αυτονόητον ότι όποιος γυρεύει συζήτηση πάνω σε δικό του setup πρέπει να καταθέσει στοιχεία...
Δε διαφημίζω τίποτε, αλλού να κοτάξεις για διαφημιστές. Εγω είμαι ένα απλό μέλος που είμαι πλήρως ευχαριστημένος από όλα τα συστήματα και από όλα τα μηχανήματα - συσκευές μου.

Δεν δημιουργώ ανάγκες στον εαυτό μου, ούτε αφήνω άλλους να μου δημιουργούν , έστω και εαν αυτές ευαγγελίζονται δήθεν ενα θεωρητικά καλύτερο αποτέλεσμα. Κάνω ότι μπορώ για να βελτιώσω τα (όχι ένα μόνο) συστήματα μου. Το καθένα έχει τις δικές του ανάγκες. Το κάνω μόνος μου και όταν θα ζητήσω βοήθεια δε θα είναι απο το σάιτ. Εχω πολύ πιο αξιόπιστους και με γνώσεις ανθρώπιους να με συμβουλεύσουν, που τους γνωρίζω και εμπιστεύομαι τη γνώμη τους και γνώσεις τους.

Το να παραθέσω το σύστημα μου , δεν ειναι κάτι που θέλω, έχω ανάγκη ή στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται. Εαν και γενικές αναφορές έχω κάνει σε πολλά σημεία, άσχετα εαν εσυ δε το γνωρίζεις. Ούτε εσυ έχεις στο προφίλ σου σύστημα, ούτε πάρα πολλοι άλλοι. Άλλο με τι πειραματίζεσαι. Αυτό που ανέφερα είναι μια γενική παρατήρηση και ισχύει λίγο πολύ, για όλα τα συστήματα. Η παρατήρησή μου δεν αφορούσε εν κατακλείδι το δικό μου σύστημα. Αφρούσε κάτι που εγώ θεώρησα οτι κυκλοφορούσε στον "αέρα" και αφορούσε με την εμπειρία μου ενδεχόμενη ιδέα που θα βοηθούσε τον Dapost να πρισεγγίσει το δικό του "πρόβλημα". Εγω τον Dapost τον παρακολουθώ, όπως και κάποια πράγματα που κατά καιρούς αναφέρει, χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτε΄. Εχω μια άποψη για το τι μπορεί ενδεχομένως να τον απασχολεί. Όλοι όπως είδες για να μη λέω πολλά καταλάβαμε και συνεννοηθήκαμε σε ενα βαθμό, μέχρι που επενέβης εσυ με τη γνωστή μανιέρα σου "απαιτήσεων". Το θέμα θα είχε λήξει. Αλλα εσυ έχεις συνέχεια δε ξέρω τι φόβους και απαιτείς ορισμένα πράγματα (και αυτό δεν είναι τίποτε) αλλά απαιτείς να επιβάλεις και κάποια "λογική" ακόμη και στο τρόπο διεξαγωγής της συζήτησης. Επίσης, δεν κατάλαβες καν τι λέγαμε κατά την εκτίμησή μου. Τελοσπάντων την "έπνιξες¨ πρίν καν βρεί κάποιο βηματισμό.

Εαν ο φόβος σου, γιατί η έλλειψη σεβασμού σου φτάνει μέχρι εκεί απο ότι με λύπη μου ανακαλύπτω, είναι όπως υπονόησες ότι δεν έχω κάν σετάπιον χα χα και ίσως και κανα τρανσιστοράκι όπως κάποιος άλλος που ανέφερες που δε γνωρίζω γιια να δω και με τι με "συγκρίνεις" , και άρα ο λόγος μου δεν έχει βαρύτητα .... δηλαδή είμαι ένας ανισόρροπος πιθανόν απατεώνας που ό σκοπός μου είναι να παραπλανήσω ... σε διαβεβαιω ότι έχω και πάνω απο ένα. Αλλα το ένα είναι το βασικό μου όπως πολλοί. "Συσεκυές" έχω απο διάφορες τοπολογίες και σχεδιασμό. Απο βινύλια 4.500 , 2,500 cd , 2.5 TB σκληρούς, streaming.

Τώρα εαν σας κορόιδευε κάποιος που είχε τρανσιστοράκι δε φταίω εγω να την πληρώσω , στο κάτω κάτω εαν το κατάφερε μπράβο του. Εγω δε θα την ¨πάταγα" . Εαν κάποιος δεν έχει τώρα σύστημα αλλά κάποτε είχε , δε θεωρω κακό να συμμετεχει ή να εκφέρει άποψη. Δε γνώριζα οτι έχετε κάποια τέτοια πολιτική, εαν ναι , απαράδεκτη. Η πρόθεση του μετράει να είναι καλή.

Όσον αφορά τις αποδείξεις που θεωρείς οτι δίνεις εσύ , καλύτερα να μην εκφέρω άποψη. Πολύ καλή δουλειά, δε την ακυρώνω το αντίθετο αλλα ¨αποδείξεις" άστο τώρα μεγάλη υπόθεση.

Last edited:

Reaction score
12.264
Δε διαφημίζω τίποτε, αλλού να κοτάξεις για διαφημιστές. Εγω είμαι ένα απλό μέλος που είμαι πλήρως ευχαριστημένος από όλα τα συστήματα και από όλα τα μηχανήματα - συσκευές μου.

Δεν δημιουργώ ανάγκες στον εαυτό μου, ούτε αφήνω άλλους να μου δημιουργούν , έστω και εαν αυτές ευαγγελίζονται δήθεν ενα θεωρητικά καλύτερο αποτέλεσμα. Κάνω ότι μπορώ για να βελτιώσω τα (όχι ένα μόνο) συστήματα μου. Το καθένα έχει τις δικές του ανάγκες. Το κάνω μόνος μου και όταν θα ζητήσω βοήθεια δε θα είναι απο το σάιτ. Εχω πολύ πιο αξιόπιστους και με γνώσεις ανθρώπιους να με συμβουλεύσουν, που τους γνωρίζω και εμπιστεύομαι τη γνώμη τους και γνώσεις τους.

Το να παραθέσω το σύστημα μου , δεν ειναι κάτι που θέλω, έχω ανάγκη ή στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται. Εαν και γενικές αναφορές έχω κάνει σε πολλά σημεία, άσχετα εαν εσυ δε το γνωρίζεις. Ούτε εσυ έχεις στο προφίλ σου σύστημα, ούτε πάρα πολλοι άλλοι. Άλλο με τι πειραματίζεσαι. Αυτό που ανέφερα είναι μια γενική παρατήρηση και ισχύει λίγο πολύ, για όλα τα συστήματα. Η παρατήρησή μου δεν αφορούσε εν κατακλείδι το δικό μου σύστημα. Αφρούσε κάτι που εγώ θεώρησα οτι κυκλοφορούσε στον "αέρα" και αφορούσε με την εμπειρία μου ενδεχόμενη ιδέα που θα βοηθούσε τον Dapost να πρισεγγίσει το δικό του "πρόβλημα". Εγω τον Dapost τον παρακολουθώ, όπως και κάποια πράγματα που κατά καιρούς αναφέρει, χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτε΄. Εχω μια άποψη για το τι μπορεί ενδεχομένως να τον απασχολεί. Όλοι όπως είδες για να μη λέω πολλά καταλάβαμε και συνεννοηθήκαμε σε ενα βαθμό, μέχρι που επενέβης εσυ με τη γνωστή μανιέρα σου "απαιτήσεων". Το θέμα θα είχε λήξει. Αλλα εσυ έχεις συνέχεια δε ξέρω τι φόβους και απαιτείς ορισμένα πράγματα (και αυτό δεν είναι τίποτε) αλλά απαιτείς να επιβάλεις και κάποια "λογική" ακόμη και στο τρόπο διεξαγωγής της συζήτησης. Επίσης, δεν κατάλαβες καν τι λέγαμε κατά την εκτίμησή μου. Τελοσπάντων την "έπνιξες¨ πρίν καν βρεί κάποιο βηματισμό.

Εαν ο φόβος σου, γιατί η έλλειψη σεβασμού σου φτάνει μέχρι εκεί απο ότι με λύπη μου ανακαλύπτω, είναι όπως υπονόησες ότι δεν έχω κάν σετάπιον χα χα και ίσως και κανα τρανσιστοράκι όπως κάποιος άλλος που ανέφερες που δε γνωρίζω γιια να δω και με τι με "συγκρίνεις" , και άρα ο λόγος μου δεν έχει βαρύτητα .... δηλαδή είμαι ένας ανισόρροπος πιθανόν απατεώνας που ό σκοπός μου είναι να παραπλανήσω ... σε διαβεβαιω ότι έχω και πάνω απο ένα. Αλλα το ένα είναι το βασικό μου όπως πολλοί. "Συσεκυές" έχω απο διάφορες τοπολογίες και σχεδιασμό. Απο βινύλια 4.500 , 2,500 cd , 2.5 TB σκληρούς, streaming.

Τώρα εαν σας κορόιδευε κάποιος που είχε τρανσιστοράκι δε φταίω εγω να την πληρώσω , στο κάτω κάτω εαν το κατάφερε μπράβο του. Εγω δε θα την ¨πάταγα" . Εαν κάποιος δεν έχει τώρα σύστημα αλλά κάποτε είχε , δε θεωρω κακό να συμμετεχει ή να εκφέρει άποψη. Δε γνώριζα οτι έχετε κάποια τέτοια πολιτική, εαν ναι , απαράδεκτη. Η πρόθεση του μετράει να είναι καλή.

Όσον αφορά τις αποδείξεις που θεωρείς οτι δίνεις εσύ , καλύτερα να μην εκφέρω άποψη. Πολύ καλή δουλειά, δε την ακυρώνω το αντίθετο αλλα ¨αποδείξεις" άστο τώρα μεγάλη υπόθεση.
Πρέπει να πάρεις έστω και μια πρόγευση από αυτό που λένε οι δοκτωρες για να καταλάβεις τι χάνεις. Κι εγώ παλιά τις απόψεις σου είχα, γλυκά σεταπ, καλώδια και τιουναρισμα με το αυτί.Με έκανε ρόμπα το μικρόφωνο όμως, από τη πρώτη μέτρηση κι απ'τη πρώτη τοποθέτηση των ηχείων με βάση τις μετρήσεις.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.658
Πρέπει να πάρεις έστω και μια πρόγευση από αυτό που λένε οι δοκτωρες για να καταλάβεις τι χάνεις. Κι εγώ παλιά τις απόψεις σου είχα, γλυκά σεταπ, καλώδια και τιουναρισμα με το αυτί.Με έκανε ρόμπα το μικρόφωνο όμως, από τη πρώτη μέτρηση κι απ'τη πρώτη τοποθέτηση των ηχείων με βάση τις μετρήσεις.
Και κει που άκουγες τη μουσικούλα σου χωρίς ...τύψεις.... τώρα δυσκολεέυεσαι γιατί το ...GD δεν είναι το ενδεδειγμένο και πως θα ακούσεις τώρα;;; !!! :p

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300