Αυτά τα λένε οι αιρετικοί..Δεν τα λέει έτσι, τα δυο είναι υποχρεωτικά
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αυτά τα λένε οι αιρετικοί..Δεν τα λέει έτσι, τα δυο είναι υποχρεωτικά
Δεν ειναι αυτό το θέμα ..... δε με ενδιαφέρει το θέμα τόσο πολυ, γιατί είναι δύσκολο να το καταλάβεις (ετε).??.... Ειστε Χαι ενταδες για αυτό χα χα και δε το εχετε καταλάβει., οτι είστε.Πρέπει να πάρεις έστω και μια πρόγευση από αυτό που λένε οι δοκτωρες για να καταλάβεις τι χάνεις. Κι εγώ παλιά τις απόψεις σου είχα, γλυκά σεταπ, καλώδια και τιουναρισμα με το αυτί.Με έκανε ρόμπα το μικρόφωνο όμως, από τη πρώτη μέτρηση κι απ'τη πρώτη τοποθέτηση των ηχείων με βάση τις μετρήσεις.
Υπερψηφιζω!υποχρεωτική είναι μόνο η ...σκορδαλιά στον μπακαλιάρο!
Giant Dildo!Καλέ τι είναι αυτό το GD?
Περί ορέξεως...Το έχω εγώ αυτό?
Το θέλω?
Στοιχεία όπως το εκτροχιασμένο group delay τείνουν να ενοχλούν όλους και σε οποιαδήποτε περίπτωση setup...Και κει που άκουγες τη μουσικούλα σου χωρίς ...τύψεις.... τώρα δυσκολεέυεσαι γιατί το ...GD δεν είναι το ενδεδειγμένο και πως θα ακούσεις τώρα;;; !!!
Για...καλώδια,ανελκυστήρες και ακατονόμαστα μεγάφωνα.Ετσι ακριβώς!
Που πας ρε Καραμήτρο με λάθος GD?
Έστω και αν δεν είσαι θύμα του group delay,μπορεί να είσαι του...group decay.group delay..
I knew it..
Το 'χω, το 'χω..
Κι απ' τα δυό είμαι..Έστω και αν δεν είσαι θύμα του group delay,μπορεί να είσαι του...group decay.
Αν κάτι σου φταίει... ναι, ΚΑΙ το ψάξιμο σε άλλους φταίχτες μπορεί να γεννήσει τύψεις και διάφορα ...ψυχολογικά υπαρξιακά ζητήματα...Τύψεις όμως γεννά μόνο η άγνοια των αιτιών και το ψάξιμο γι άλλους φταίχτες...
το ψάξιμο σε άλλους φταίχτες μπορεί να γεννήσει τύψεις και διάφορα ...ψυχολογικά υπαρξιακά ζητήματα...
Η δική μου η λάμπα δεν τα παίζει όλα ίδια. Αντίθετα το ταρνσιστόρ μου που σε διαβεβαιώ είναι καλύτερο απο των περισσοτέρων εδω μέσα, το ίδιο και το σύστημα μου αλλά και άλλα που έχω ακούσει τις εγγραφές ομεγενοποιούν πιο πολυ. Το ίδιο και τα ηχεία , δείχνουν καθε λεπτομέρεια της ηχογράφησης, οπότε δε φταίνει και αυτά. Υπάρχουν προφανώς λάμπες και λάμπες. Αυτά είναι μυθυλογίες και απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν ακούσει και βλέπω εκφέρουν άποψη μόνο απο θεωρητική προσέγγιση ή ανθρώπους που θέλουν να πάν με το "ρεύμα" επειδή το λέει κάπιοιος γκουρού ή δεν είχαν καλή λάμπα η/και την συνδύαζαν με λάθος ηχεία ή είστε μη ενημερωμένοι σωστά λόγω οτι έχετε βλέπω όλοι διαλέξει άλλο δρόμο εδω και δεκαετίες.Ο γκουρού είπε κάτι πολύ σωστό.
Όταν ακούς ηχογραφήσεις του '60 αλλά και σύγχρονες, βινύλιο αλλά και στρήμιν, σκληρό δίσκο αλλά και σιντί και σου ακούγονται όλα πάνω-κάτω ίδια, έχοντας ενεργά τα ακουστικά σου οστάρια, ο ένοχος είναι ένας λαμπάτος ενισχυτής.
Θα μπορούσα να προθέσω ένα μουγγό ηχείο, αλλά ο Μπούτχιας είναι αρχηγός στην κρίση του και συμφωνώ απόλυτα σαυτό που αναφέρει.
Τα υπόλοιπα είναι κουβέντες περί διαγραμμάτου και μπλακ Μάτζικ.
Μου αρέσουν οι λαμπάτοι και για το λόγο αυτό κατέχω έναν τέτοιο, ακούω μέσω αυτού συγκεκριμένα πράγματα -συνήθως παληακά- και γουστάρω τρελά.
Με ενδιαφέρουν κάποιες μετρήσεις -στις πτάνες χαμηλές- αλλά δεν ψυχαναγκάζομαι ατέρμονα.
Ποτέ δεν έχω ακούσει σωστό σετάπ να ισοπεδώνει διαφορετικές παραγωγές ΕΚΤΟΣ αν περιλαμβάνει σοροπιαστή λάμπα, αν και πάλι....
Θα πάθω και κανένα καρδιακό στην ηλικία μουΚαλά, μην ταράζεσαι, κουβέντα είναι!!
άντε να βάλουμε κανα τραγουδάκι τότε, να πνίξουμε την ταραχή στη μουσική!!Θα πάθω και κανένα καρδιακό στην ηλικία μου
Ναι γιεά σας καλε μου ανθρωπε χα χα.άντε να βάλουμε κανα τραγουδάκι τότε, να πνίξουμε την ταραχή στη μουσική!!
Όσοι έχουμε περάσει από ...Chris Hat γνωρίζουμε ότι στον δικό του περίφημο χώρο ό,τι setup και να έστηνε φανέρωνε αμείλικτα τις διαφορές ανάμεσα στις παραγωγές......
Μου αρέσουν οι λαμπάτοι και για το λόγο αυτό κατέχω έναν τέτοιο, ακούω μέσω αυτού συγκεκριμένα πράγματα -συνήθως παληακά- και γουστάρω τρελά.
...
Όταν σε προηγούμενη σελίδα ζήτησα από τον thva να παρέθετε στοιχεία για το δικό του setup το οποίο θα είχε μεγάλη αξία να γνωρίσουμε και να παραδειγματιστούμε,αντέδρασε όπως μπορεί κάποιος να διαβάσει στα προηγούμενα...Τώρα όμως υποβάλλει κι εκείνος σε σένα αίτημα ανάλογο μ'εκείνο το οποίο απέρριπτε...Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,δεν θεωρώ παράλογο κάθε τέτοιο αίτημα,αλλά την έντονη απόρριψη σε αυτό - εφόσον μας περιγράφει με τόση ευφράδεια τις αρετές κάποιου άγνωστου σ'εμάς ηχοσυνόλου...Η δική μου η λάμπα δεν τα παίζει όλα ίδια. Αντίθετα το ταρνσιστόρ μου που σε διαβεβαιώ είναι καλύτερο απο των περισσοτέρων εδω μέσα, το ίδιο και το σύστημα μου αλλά και άλλα που έχω ακούσει τις εγγραφές ομεγενοποιούν πιο πολυ. Το ίδιο και τα ηχεία , δείχνουν καθε λεπτομέρεια της ηχογράφησης, οπότε δε φταίνει και αυτά. Υπάρχουν προφανώς λάμπες και λάμπες. Αυτά είναι μυθυλογίες και απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν ακούσει και βλέπω εκφέρουν άποψη μόνο απο θεωρητική προσέγγιση ή ανθρώπους που θέλουν να πάν με το "ρεύμα" επειδή το λέει κάπιοιος γκουρού ή δεν είχαν καλή λάμπα η/και την συνδύαζαν με λάθος ηχεία ή είστε μη ενημερωμένοι σωστά λόγω οτι έχετε βλέπω όλοι διαλέξει άλλο δρόμο εδω και δεκαετίες.
Εμένα παίζει τα πάντα και δείχνει αμείληκτα κάθε εστω και την πιο μικρή διαφορά σε κάθε έγγραφη.
....
Εαν θές πες τι λαμπάτο έχεις και ακούς "κάτι παλιακά" όπως λες και με τι ηχεία.
....