Περίθλασης το...ανάγνωσμα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.443
View attachment 240926

Για συμπληρώστε...
Για τις επεμβάσεις χρειάζεται η συγκατάθεση κι εν ανάγκη μπορεί να υπογράψει κάποιος άλλος αν δεν είναι ο ίδιος ο ασθενής ικανός...Για θέματα απόλαυσης η συγκατάθεση δίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον άμεσα εμπλεκόμενο χωρίς άδεια συγγενών ή...εισαγγελέων.
Το quote σου έχει μεγάλα κενά.
Ποιός τα συμπληρώνει ήθελα να'ξερα, τα ποστ εκ των υστέρων.. 😂🤣😜
Τα συμπληρωμένα εκ των υστέρων είναι πληρωμένα...εκ των προτέρων.Νόμος... :sneaky:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.460
.. "ρε" παρασκευατικα να πουμε ....με επεμβασεις.... χτυπα ξυλο...τσιμεντο...διαχυτες...κατι... 🐒
-
εδιτ: επι του θεματως, μιας και αναφερθηκε σε ενα "διπλανο" νημα που ανοιξε ο Μεσιε Spock (κατι με πριν και μετα το χαλιεντ) ... ας πουμε περιθλαση και ολα αυτα δεν θα τα γνωριζαμε (ευκολα) πριν το σαιτ - πιθανο να ειχαμε αντιληφθει με την παροδο των χρονων οτι παιζουν ρολο , αλλα οχι στο πιο τεχνικο κομματι του μερους... :)
My ass..aka η γνωμη μου - προσωπικη - ειναι οτι ειναι αρκετα καλο να διαβαζεις/αντιλαμβανεσαι->μαθαινεις, οχι απαραιτητα για να τα εφαρμοσεις(τουλαχιστων οχι πληρως,αν υπαρχουν περιορισμοι) αλλα για να μην "απογειωνεσαι-με-καλωδια-και-στηριγματα" (μτφ. εθελοτυφλεις) ή οποιοδηποτε αλλο ρημα χαλιεντο-ταιριαζει χιχι ... :king: 🐒

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.644
Για θέματα απόλαυσης η συγκατάθεση δίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον άμεσα εμπλεκόμενο χωρίς άδεια συγγενών ή...εισαγγελέων.
Είπαμε, κάνει ο καθένας ό,τι θέλει ή ό,τι μπορεί.

Αφού όμως ενημερωθεί για τα πραγματικά δεδομένα. Δεν πετάνε τα βιολιά.

Η μετάδοση γνώσης με σκοπό την απαγκίστρωση από ιδεοληψίες της δεκαετίας του 1960 δεν είναι καταναγκασμός.

8-)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Βεβαίως είναι πολλά τα λεφτά για 7.4.4, πολύ περισσότερα για 2.4 το οποίο είναι ακριβότερο από 1.0 δηλαδή ηχομπαρα ή μονό σόνος.

Το ζήτημα είναι οικονομικό.
Συμφωνώ αλλά όχι μόνο..
Το χόμπυ είναι τεχνικό αλλά αφορά και μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών ζωής - άνεσης -ευχαρίστησης.
Και το 10πλάσιο μπάτζετ να είχα (το έχω πει) δεν θα περικύκλωνα τον εαυτό μου με ηχεία.
Και το ξύλο που το κοροιδεύουμε που και που, δίνει μια ωραία αίσθηση που παίζει ρόλο στην γενικότερη απόλαυση - άνεση καθώς ακούμε τη μουσικούλα μας..
Δεν αφορίζω τίποτα, όλα έχουν τον ρόλο τους.
Είναι πολυπαραγοντική η απόλαυση..
Στα τεχνικά σου δίνω το +1 αλλά δεν γίνεται να εξαφανιστούν όλα τα υπόλοιπα.

Να όμως που πολλά πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο, και θα μπορούσαμε και χωρίς αυτά, ή με υποδεέστερα, είναι τμήματα της ζωής μας.

Να πούμε για μαλτ και κρασιά;
Για μπριζόλες και κοπές;
Για κλιματιστικά και αυτοκίνητα;
Για κινητά, λαπτοπ, οθόνες;
Για κόκκους καφέ; κλπ κλπ κλπ
Πάει μακριά η βαλίτσα...
Από όλα αυτά μόνο το κλιματιστικό είναι πραγματικά απαραίτητο λόγο των συνθηκών.. ;)

Εξ αρχής συμφωνούμε με τον νταποστ. 😎

Είναι ζήτημα αρχής να συμφωνούμε. 😘

Πως θα μπορούσες να διαφωνήσεις άλλωστε.😜
Απλώς το συζητάμε ρε παιδί μου.. 😂😜🤣
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Ξέχασα: πάρτε ηλεκτρικό.
ilektrikos.jpg
Οι άλλοι τα αποσύρουν κι εσύ μας λες να πάρουμε? :lolsign:

274106936_2046106122229794_4145729628150350428_n.jpg

Last edited:

Reaction score
4.712
1. Τέτοιος ήταν ο Γκέντες, ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιούσε επίσης το "παράθυρο προς το δωμάτιο της μουσικής" και δήλωνε ξεκάθαρα οτι προτιμάει την εστίαση και την λεπτομέρεια του παραθύρου (και των waveguides του) από ένα λίγο ασαφέστερο πλούσιο πεδίο ανακλάσεων αλλά με καλύτερο spaciousness.

2. Το παράθυρο αναφέρει και ο Linkwitz, στην αναφορά του για την περίφημη "δοκιμή ηχητικής σκηνής" όπου το Behringer Truth προτιμήθηκε - ελαφρά - έναντι των διπόλων του (ψάξτε την στην ιστοσελίδα του, έχει ενδιαφέρον) : "Με το Μπέρρυ παρατηρούσες την μουσική σκηνή πίσω από ένα παράθυρο, με θαυμαστή λεπτομέρεια και ακρίβεια. Με το Οράιον όμως ήσουν μέσα στην σκηνή".

3. Το αξιοσημείωτο εδώ και όχι και τόσο γνωστό, είναι οτι το Truth δεν βγήκε πρώτο, αλλά δεύτερο, με το Οράιον τρίτο.
Ποιό ήταν πρώτο; Ενα diy ηχείο δαπέδου, με μεγάφωνα και στις τέσσερις πλευρές (δεν θυμάμαι αν είχε και ένα προς τα πάνω) που έπαιζαν σε διαφορετικές στάθμες.
Τρεις ευστοχες παραθεσεις που αν μη τι αλλο δειχνουν
ποσο προβληματικο και υποκειμενικο ειναι το ολο θεμα της "ορθης' αναπαραγωγης.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.445
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ότι η πολυκάναλη αναπαραγωγή είναι ανώτερη της δικάναλης ή της μονοκάναλης. Υποκειμενικές απόψεις και δοκιμές υπό αβέβαιες συνθήκες δεν ευσταθούν.
Δεν υπάρχει "ΑΛΛΑ".
Φακτς.
Τέλος.

Μετά αρχίζουν οι συμβιβασμοί και οι περιορισμοί. Στο μπατζετ, στο χώρο, στην αισθητική, στην ηχητική ποιότητα τηε μουσικής, στη διαθεσιμότητα πολυκάναλης μουσικής, κ.α. Και καθείς πορεύεται όπως νομίζει.

Δικαστήριο δεν είμαστε (αν και πέφτουν κάτι πρόστιμα που και που.)

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.443
Είπαμε, κάνει ο καθένας ό,τι θέλει ή ό,τι μπορεί.
Αφού όμως ενημερωθεί για τα πραγματικά δεδομένα. Δεν πετάνε τα βιολιά.
Η μετάδοση γνώσης με σκοπό την απαγκίστρωση από ιδεοληψίες της δεκαετίας του 1960 δεν είναι καταναγκασμός.
8-)
Συμφωνώ,ο καταναγκασμός αρχίζει...κατόπιν,αφού σε αυτή τη δεκαετία ο ίδιος τουλάχιστον δεν ζούσα ούτε σα σκέψη στο μυαλό της μάνας μου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.653
τρεια μικροφωνα γραφουν την συμφωνικη ορχηστρα τρεια Ηχεια αναπαραγουν στο σπιτι μας
Ολες οι αλλες τεχνικες ηχογραφησης ειναι Παρανομες :gamer: ;)
Έλα να παρανομήσουμε στα κρυφά.

Άμα δε το πεις εσύ, εγώ ταφος.

Κι η παρανομία γλυκιά είναι, δε λέω, καλός ο λούκι λουκ, αλλά με Ντάλτον έχει γεμίσει το σύμπαν. 😁🤣😂

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.644
τρεια μικροφωνα γραφουν την συμφωνικη ορχηστρα
🤣

Πότε; Επι εποχής Living Stereo?
Ακόμα εκεί είσαι;

Έχεις δει πρόσφατες φωτογραφίες από ηχογραφήσεις συμφωνικής;
τρεια Ηχεια αναπαραγουν στο σπιτι μας
Τα τρία ηχεία είναι σημαντική βελτίωση από τα δυο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.653
Εγώ ένα πράμα ξερω: άμα πας να βάλεις δγιό ηχεία να βγάλουν το παρακάτω κτήνος (90-μελής ορχήστρα μαζί με το εκκλησιαστικο όργανο):

Muck__BSO_1914~2.jpg

Τα καημένα τα ηχειακια θα φωνάζουν τη μαμά τους μετά τις αρπες:

358532_eeb27b2040fb9446d16b38816eef5009.png

Γι'αυτό πάρτε καμιά 25-αρια ηχεία (με τα σαμπ μαζί εννοώ), ειδάλλως να ακούτε φρεντι σε σόλο και πολύ σας είναι. Τραβούσε κατ τσιριδες ο άτιμος μέσα από τα προεξεχοντα δόντια..

Μετα μου θέλετε κι "αέρα" ...😄😁🤣😂

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.092
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300