BLUES
TV
- Reaction score
- 974
Καλημερα,μαζι και 2SK1530Μπράβο μεγειές και καλοάκουστα .
Να υποθέσω ότι ο πέμπτος , ή ο πρώτος τη σειρά πυκνωτής στην τελευταία φωτο , του προενισχυτή , είναι σε άλλο κύκλωμα? , βέπω 450v ενώ όλοι οι άλλοι είναι στα 400v .
Οπως και να έχει μπράβο και καλοάκουστα .
Στον τελικό βλέπω 2SJ201 , και τα συμπληρωματικά τους.
Τι ισχύ επιτυγχάνουν? 8/4/2 ohms?
ΚαλημεραΜπράβο μεγειές και καλοάκουστα .
Να υποθέσω ότι ο πέμπτος , ή ο πρώτος τη σειρά πυκνωτής στην τελευταία φωτο , του προενισχυτή , είναι σε άλλο κύκλωμα? , βέπω 450v ενώ όλοι οι άλλοι είναι στα 400v .
Οπως και να έχει μπράβο και καλοάκουστα .
Στον τελικό βλέπω 2SJ201 , και τα συμπληρωματικά τους.
Τι ισχύ επιτυγχάνουν? 8/4/2 ohms?
Καλημερα φιλτατεΚαλημέρα Γιώργο
Σε είχα επισκεφτεί αρκετά χρόνια πριν στο σπίτι σου όταν είχες atc, asr, rockna, σύντομη ακρόαση πολύ όμορφη με ηχητικά πάνελ στο δωματιο Τώρα έχεις αλλάξει και δωμάτιο; Ηχεία; Τι έχει βελτιωθεί στο άκουσμα;
Πολύ γρήγορα υπολογίζοντας, θα πρέπει να εξοικονομησες και κάποια χρήματα χωρίς να έχεις χάσει κάτι. Well done άρχονταΚαλημερα φιλτατε
Το δωματιο παραμενει το ιδιο,οπως και η ηχητικη περιποιηση και τα ηχεια,το RT60 einai 0.4-0.2
Ιδικα τα ηχεια ειναι σε τριδρομη σχεδιαση ,για τον χωρο μου,ειναι μαστ
Για να παρω καλυτερο αποτελεσμα σε ηχεια θελω τουλαχιστον 20000 ε
Η αλλαγη σε κορυφαιο τρανσπορτ και ντακ(μια κατηγορια μονο του) και η προσθηκη ματσαρισμενου σετ λαμπατου προ με τελικο τρανζιστορ(σοβαρες υλοποιησεις και οι δυο και λογικα τιμολογημενες) απογειωσαν παλι το ηχητικο αποτελεσμα και το τερματισαν,στον χωρο μου
Γρηγορα οχι ,μεθοδικα και με κατευθυνση ηχητικη,και με καλο ταιμιγκ+ καποια χρηματαΠολύ γρήγορα υπολογίζοντας, θα πρέπει να εξοικονομησες και κάποια χρήματα χωρίς να έχεις χάσει κάτι. Well done άρχοντα
Τηρουνται τα πρωτοκολα 100%...................Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Αν και συνειδητά απέχω από ακροάσεις μαγαζιά κλπ, θα κοιτάξω να έρθω κάποια στιγμή. Και πάλι ευχαριστώ και καλές ακροάσεις.
Χαχα. Απέχω όχι λόγω κοβιντ...Τηρουνται τα πρωτοκολα 100%...................
Καλορίζικα, καλοάκουσταΚαλημερα.μερικες φωτο απο το εσωτερικο των συσκευων
Πρωτα ο τελικος Πανθεον
View attachment 241123 View attachment 241124 View attachment 241125 View attachment 241126
Προενισχυτης Μακτον ΧΧ-200
Με λαμπες Βαλβο ECC82--2 Mundorf supreme silver oil 2.2-----2 Elna Simlic II
Hand made wire
View attachment 241127 View attachment 241128 View attachment 241129 View attachment 241130
Κάποτε με απασχολούσε το ζήτημα ( για τον Rotel RB971 που σκόπευα να πάω για αλλαγή πυκνωτών, anyway ) και έλεγα κι εγώ να κάνω κάτι αντίστοιχο. Όμως βρε Γιώργο, αφού ούτε ο ενισχυτής, ούτε τα ηχεία ( μέσα στο χώρο, δεν ξέρω αν και τα ίδια τα ηχεία μπορούν να κατέβουν τόσο χαμηλά ) μπορούν να κατέβουν έστω και στους 20 κύκλους, για ποιο λόγο να σε απασχολεί η γραμμικότητα φορτώνοντας τον ενισχυτή με το δύσκολο έργο της ενίσχυσης τόσο ενεργοβόρων χαμηλών συχνοτήτων; Δηλαδή, δεν λέω, είναι ενθαρρυντικό να γνωρίζεις ότι ο ενισχυτής κατεβαίνει τόσο χαμηλά, αλλά μήπως τον ζορίζεις για το τίποτα;Η αλλαγη των Μουντορφ σε 2,2-απο 0,47 των προυγουμενων συνδιαζομενη με την αντισταση εισοδου του τελικου στα 33κομ-επεφερε μετρησιμη γωνιακη συχνοτητα στα 12hz-0 db--πρακτικα δηλαδη κανει ρολλοφ στους 12 κυκλους,πληρως γραμμικο δηλαδη,αναφορικα με την εκταση του μπασου,εφοσον στο δινει η ηχογραφηση(μονο σε βινυλια και αν)και οχι τοσο στα ψηφιακα αρχεια που ακουω
Κάποτε με απασχολούσε το ζήτημα ( για τον Rotel RB971 που σκόπευα να πάω για αλλαγή πυκνωτών, anyway ) και έλεγα κι εγώ να κάνω κάτι αντίστοιχο. Όμως βρε Γιώργο, αφού ούτε ο ενισχυτής, ούτε τα ηχεία ( μέσα στο χώρο, δεν ξέρω αν και τα ίδια τα ηχεία μπορούν να κατέβουν τόσο χαμηλά ) μπορούν να κατέβουν έστω και στους 20 κύκλους, για ποιο λόγο να σε απασχολεί η γραμμικότητα φορτώνοντας τον ενισχυτή με το δύσκολο έργο της ενίσχυσης τόσο ενεργοβόρων χαμηλών συχνοτήτων; Δηλαδή, δεν λέω, είναι ενθαρρυντικό να γνωρίζεις ότι ο ενισχυτής κατεβαίνει τόσο χαμηλά, αλλά μήπως τον ζορίζεις για το τίποτα;
Φιλτατε ΝικοΚάποτε με απασχολούσε το ζήτημα ( για τον Rotel RB971 που σκόπευα να πάω για αλλαγή πυκνωτών, anyway ) και έλεγα κι εγώ να κάνω κάτι αντίστοιχο. Όμως βρε Γιώργο, αφού ούτε ο ενισχυτής, ούτε τα ηχεία ( μέσα στο χώρο, δεν ξέρω αν και τα ίδια τα ηχεία μπορούν να κατέβουν τόσο χαμηλά ) μπορούν να κατέβουν έστω και στους 20 κύκλους, για ποιο λόγο να σε απασχολεί η γραμμικότητα φορτώνοντας τον ενισχυτή με το δύσκολο έργο της ενίσχυσης τόσο ενεργοβόρων χαμηλών συχνοτήτων; Δηλαδή, δεν λέω, είναι ενθαρρυντικό να γνωρίζεις ότι ο ενισχυτής κατεβαίνει τόσο χαμηλά, αλλά μήπως τον ζορίζεις για το τίποτα;