- Reaction score
- 136.856
Ναι ρε, τι λέμε τόσο καιρό!!!Δηλαδη φορτιζεις στο δωρεαν , γυριζεις σπιτι και καις τσαμπα ρευμα απο το αυτοκινητο ?
Ναι ρε, τι λέμε τόσο καιρό!!!Δηλαδη φορτιζεις στο δωρεαν , γυριζεις σπιτι και καις τσαμπα ρευμα απο το αυτοκινητο ?
Ε τότε οι τυχεροί ας τρέχουν.@gid Μάλλον είσαι γκαντέμης .
Δεν ξέρω να σου πω με ασφάλεια γιατί τα πλήρωσα.Μεταξύ μας, εάν δεν τα πλήρωνες τι θα έχανες;
Σύμφωνοι 100%.Αν ήσουν μόνος , ή με άλλα 5 αυτοκίνητα με 70 σε όριο 65 , δεν ασχολούντααν.
Θα έπρεπε να είσαι με πάνω από 70 για να σε γράψουν.
Αυτό είναι για να πάς την άλλη μέρα να πάρεις λαχείο.Στον I 95 μπορεί να είναι και παραπάνω. Εχω πάει με 100 και 110 , πέρασα από μπλόκο και δε μου μίλησε κανείς.
Και εγώ δεν θυμάμαι τώρα σίγουρα, μπορεί να ήταν και στην είσοδο της Κροατίας. Ετος 2016.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Σλοβενία δεν έχει βινιετα (ή δεν είχε το 2006 που μπαινόβγαινα κάθε βδομάδα)
163;το ντηζελακι μοντέο πήγαινε τελικές
Κι όμως ακόμα και τώρα στον I 95 που τον χρησιμοποιεί φίλος , ακόμα έτσι είναι.Σύμφωνοι 100%.
Όχι όμως και:
Αυτό είναι για να πάς την άλλη μέρα να πάρεις λαχείο.
Ούτε ότι πας με το όριο και σε περνούν και φορτηγά, και τάχα όλοι πάνε με +20 από το όριο. Ούτε για αστείο.
Όπως έγραψα παραπάνω, για καθυστέρηση μερικών μηνών πλήρωσε τα διπλά. Κοντά 800€.Μεταξύ μας, εάν δεν τα πλήρωνες τι θα έχανες;
Καλά μην ορκίζεστε όλοι σας για την τιμιότητά σας , εντάξει σας πιστεύω.Στην Ιταλία στην εθνική οδό έχει κάτι μεγάλες άσπρες κολώνες με δύο κάμερες η καθεμία. Έτσι και κανείς κουτσουκελα γελάνε και λένε @vrekalostomalaka. Πηγαίναμε με τα Vstrom με 120 στην εθνική και δίπλα μας Ιταλοί με Ducati supersport. Όταν σταματήσαμε για τα διάφορα πιάσαμε κουβέντα και μας τα είπαν.
Στη Γαλλία φίλος το πάτησε λίγο και επειδή το όχημα είχε Γερμανικές πινακίδες του έστειλαν το μπουγιουρντή στο σπίτι στη Γερμανία. Έλα όμως που αυτός είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. Όταν πήγε πάνω μετά από μήνες και τα είδε πλήρωσε τα διπλά ως πρόστιμο γιατί άργησε, και δεν σήκωναν κουβέντα.
Ο ίδιος οδηγός, σε μακακία στην Αυστρία είδε το πρόστιμο συστημένο εδώ στην Ελλάδα.
Όπως έγραψα παραπάνω, για καθυστέρηση μερικών μηνών πλήρωσε τα διπλά. Κοντά 800€.
Με τριβάλιτσο, τανκ μπάγκ και 2 άτομα δεν πας πάνω από 120-130.Καλά μην ορκίζεστε όλοι σας για την τιμιότητά σας , εντάξει σας πιστεύω.
μετά από στούκο καλό κατέθεσα πινακίδα του εν λόγω VTR
βγάζαμε γούστα με τα VTR