Ηχεία...άσωτα

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.606
Εγω λέω ότι οι 99 στους 100 χαϊενταδες έχουν απλή κουφαμάρα, κι ο 100-στός βαριά κουφαμάρα.

Οι γυναίκες τους καλύτερα ακούν.

Τες πα, με το μάτι ψωνίζει ο κοζμος ρε, τα κόκκινα ηχεία βγάζουν καλύτερο Μπάσο. Τα γνωστά.

Τα αυτιά είναι χρήσιμα για να στηρίζουν τα γυαλιά να βλέπουν καλά το γυάλισμα στο ηχείο.
Δεν το έγραψα παραπάνω μαρή?
Μέχρι το 1k ακούω, τι με ξεφτιλίζεις?
Τελείωσε, ειπώθηκε..
Ούπς..
Καλέ?
Είμαι χαϊεντάς?
:party:

:smoke:

Όλοι με τα μάτια ψωνίζουν.
Απλά οι μισοί δεν το ξέρουν και άλλοι μισοί δεν το δέχονται.
Όλοι με τα μάτια ψωνίζουν.
Απλά οι μισοί δεν το ξέρουν και άλλοι μισοί δεν το δέχονται.
Όχι καλέ, υπάρχει ποσοστό που το ξέρει και το δέχεται..
Όχι ισοπέδωση.. ;)

Είμαι και εξαίρεση?

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.225
Κάποιοι φαίνεται να μην προσέχουν ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα που παρουσιάζονται - τουλάχιστον από τον υποφαινόμενο - δεν έχουν πίσω τους δεκαετίες σταδιοδρομίας ή μεγαλειώδη στοιχεία πωλήσεων...
Φαντάζονται επίσης ότι όσοι τ'απέκτησαν θα τα κρατούσαν για πάντα...Δεν κάνει να χαλιέται άλλη διανοητική ενέργεια σε προβλέψεις για αυθαίρετες παραδοχές...Το αυτί μπορεί να ξεγελαστεί αλλά οι χτυπητές ανισορροπίες αργά ή γρήγορα ΄΄δαγκώνουν΄΄ όποιον εντυπωσιάστηκε πρόσκαιρα από αυτές...

Θα ήταν εύκολη ΄΄παγίδα΄΄ να ξεκινούσε κράξιμο σε διάφορα κλασσικά Klipsch ή εκπροσώπους της σχολής BBC που έχουν φτιάξει αφοσιωμένο κοινό...Ο υποφαινόμενος όμως δεν σκοπεύει να πέσει εκεί...

Περνάμε σ'έναν αμερικανό κατασκευαστή που προωθεί τα ηχεία του ως ΄΄κεφάτες΄΄ και ανώτερες των Klipsch εναλλακτικές...

Volti Audio Rival
1645540848320.png

1645540895071.png

1645540914249.png

1645540928730.png

Τι να μας κάνει η απόκριση συχνότητας on-axis που είναι...φτυστή χαμόγελο του Joker όταν το μάτι θα έχει ήδη χορτάσει με την...ομορφιά αυτών των ηχείων...

Ας διασκεδάσουμε και με τα λόγια του γνωστού...PRaT Time Audiophile:
"... The sound is focused, for lack of a better word. That is, you can hear very deeply into your recordings with these speakers..."
(ΣΣ: Ισοδυναμεί με κάθοδο στον εφιάλτη)
"... The detail is excellent, the timbral character is compelling, and the jump factor is alarming. But if I had to sum it all up, well, they’re just fun to listen to! And that is pretty much the entire game, isn’t it? "
(ΣΣ : Υπάρχουν και ταινίες τρόμου με εξαιρετικό...jump factor,αλλά ας μη γίνεται θέμα)

Ας μην είμαστε όμως ζηλιάρηδες επειδή δεν θα μπορέσουμε ποτέ να χαρούμε - όπως κάποιοι ΄΄τυχεράκηδες΄΄ - τις αρετές ενός τέτοιου δημιουργήματος...Πάμε στο πιο προσιτό μοντέλο που προβάλλει ως αντίπαλον δέος για μια γνωστή και μη εξαιρετέα κατηγορία ηχείων ...

Volti Audio Razz :
1645541788928.png

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.225
1645542104731.png

1645542122103.png

1645542139299.png

Wow! Τρίτη οκτάβα στον...αγύριστο αλλά και κτενωτά φίλτρα επί της ψευδοανηχοίκής απόκρισης στις μεσοϋψηλές και άνω από πλημμελές κροσάρισμα και κακή γεωμετρία ανάμεσα στην κόρνα και το tweeter...Αλλά όχι κύριοι,το αυτί μας είναι υπεράνω τέτοιων μικροτήτων...Ας δούμε τα λόγια του Παρτάκια Audiophile :

"... I could go on and on about the Volti Audio Razz’ superb sense of fun, but there’s another side to this speaker, one that really won my heart. Yes, the Razz is one of the best party speakers out there, heads above all those JBLs and Klipsches and whatever else you think rawks, but hook the Voltis up to some sophisticated components and be prepared for all those hi-fi qualities you’ve come to expect from this hobby—precise imaging, a huge soundstage (this is where Voltis, in general, pass everyone else by), midrange purity, tonality and coherence. That last one, by the way, is particularly interesting for a horn speaker system. .."
1645542423028.png

Δεν το έγραψα παραπάνω μαρή?
Μέχρι το 1k ακούω, τι με ξεφτιλίζεις?
Τελείωσε, ειπώθηκε..
Ούπς..
Καλέ?
Είμαι χαϊεντάς?

Όχι καλέ, υπάρχει ποσοστό που το ξέρει και το δέχεται..
Όχι ισοπέδωση.. ;)

Είμαι και εξαίρεση?

Υποψήφιος πελάτης για...Βόλτες με...βατόμουρα (Razz-berries).

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.606
Σιγά βρε παιδί μου, τι'ν' αυτά που λες, μέχρι 1κ ακούει κι ο Μάρκου, εσύ πας πολύ πιο ψηλά.
Δεν σου φτάνω εγώ που είμαι ''βολικός'' ε?
Πρέπει να πάρεις κι άλλον στο λαιμό σου..
Κακός άνθρωπος, κακός..

274241636_10227020442964996_7085836413912206195_n.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.225
Τα ρηβγιούς του PTA διαβάζονται για αναψυχή. Ευθυμογραφήματα.
Και με απαραίτητη ατομική προστασία,όπως λ.χ. Hazmat στολές και συναφή αξεσουάρ...
1645543409599.png

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.381
Ετσι οπως τα λες ειναι Δημητρη
Δεν σου φτάνω εγώ που είμαι ''βολικός'' ε?
Πρέπει να πάρεις κι άλλον στο λαιμό σου..
Κακός άνθρωπος, κακός..
Αλλα μηπως για τον κ. Μαρκου εχει ενα δικιο ο χερ ντοκτορ; :prankster: :smile:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.799
Κώστα , Bhutia , kai όποιος άλλος φίλος γνωρίζει , θα ήθελα την γνώμη σας γιά το αυτό ηχείο . Αν μετράει καλά , αδυναμίες του , τι κερδίζω , τι χάνω στήν ποιότητα του ήχου του .
* Θα το δώ αύριο και από τα proac , ειδικά του 80" , δεν ξέρω τίποτα .
Ευχαριστώ .
-

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.225
Ε μα τι περιμένω νομίζεις με τον καφέ ανά χείρας... 😜😁😂
Πιέστον γρήγορα...μη σου φύγει από τη μύτη. :roflmao:
Εμβόλιμα στο πλαίσιο της παρουσίασης,μέσος όρος απόκρισης για δύο περιώνυμα και πανάκριβα μοντέλα ηχείων,υπό εξομάλυνση 1/6 οκτάβας στο χώρο περιώνυμου reviewer :
1645544750521.png

Σημασία αυτής της παράστασης είναι να σκεφτούμε υπό ποιες συνθήκες δίδονται βαρύγδουπες γνωμοδοτήσεις για αβανταδόρικά καλώδια ρεύματος και παρεμφερή παρελκόμενα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.225
Κώστα , Bhutia , kai όποιος άλλος φίλος γνωρίζει , θα ήθελα την γνώμη σας γιά το αυτό ηχείο . Αν μετράει καλά , αδυναμίες του , τι κερδίζω , τι χάνω στήν ποιότητα του ήχου του .
* Θα το δώ αύριο και από τα proac , ειδικά του 80" , δεν ξέρω τίποτα .
Ευχαριστώ .
-
Με woofer και mid θόλου προέλευσης ATC θα πρέπει ο κατασκευαστής (Proac) να προσπαθούσε πάρα πολύ προκειμένου να...χαλούσε το αποτέλεσμα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.760
βαρύγδουπες γνωμοδοτήσεις για αβανταδόρικά καλώδια ρεύματος
Τι γνωμοδοτήσεις; αυτοί ποίηση φτιάχνουν, για τα ζεστά κι υγρά μεσαία που η φωνή της ξινης αγγίζει την ψυχή σου έρωτα και πετάς στα άστρα ενώ τα μαλλιά σου τα χαϊδεύουν μεταξένια πρίμα (εμείς οι φαλακροί εκεί σταματάμε την ανάγνωση, οι τριχαδες συνεχίζουν) και ως γροθιά γρανιτένια τα τύμπανα ξυπνάνε τις ορδές των ορκ και που είναι ο Μάρκου ρε παιδιά τοση ώρα;
Μία μπριζόλα έφαγε και ξεράθηκε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.558
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM