Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.291
Για πε!Αυτή η τρίχα πίσω από το ηχείο, ξέρεις τι είναι;
Γιατί εγώ ξέρω. Άμα θες να σε πω.
Κάνει πάντως για ασφάλεια ένα αμπέρΑυτή η τρίχα πίσω από το ηχείο, ξέρεις τι είναι;
Γιατί εγώ ξέρω. Άμα θες να σε πω.
Το λοιπόν, αυτό είναι το "ειδικό" καλώδιο ηχείων, αυτό το ένα το μοναδικό, το μόνο που "ματσαρει σωστα" με τις ψαροκασελες αυτές.Για πε!
Αν δεν το έχεις ακούσει το ηχείο με αυτό το καλώδιο, γιατί ειρωνευεσαι;Το λοιπόν, αυτό είναι το "ειδικό" καλώδιο ηχείων, αυτό το ένα το μοναδικό, το μόνο που "ματσαρει σωστα" με τις ψαροκασελες αυτές.
Λεπτό σα τρίχα, ασήμι, το έδιναν στάνταρ με την ψαροκασελα.
Φοβερή μπιζνα.
Μα φυσικά το έχω ακούσει αυτό το ηχείο και με αυτό το καλώδιο.Αν δεν το έχεις ακούσει το ηχείο με αυτό το καλώδιο, γιατί ειρωνευεσαι;
Εεεεε;;;;;;;
Ααα πωλούνται κιόλας; είναι πραγματικά;Σε σπίτι, αγορασμένο, όχι σε έκθεση.
You cunt leave your hat on!Καντ καπέλο δηλαδή.
Παρακαλώ θερμά οι καταδίκες ηχείων να συνοδεύονται από μετρητικά δεδομένα....Όχι τόσο για χάρη των ίδιων των μοντέλων,όσο για να μην γεννιούνται υπόνοιες περί ισοπεδωτικής μεροληψίας σε μη ενημερωμένους αναγνώστες...
Εχω δει τετοιο καλωδιο παντως να παιρνει φωτια, κανονικα, να καψαλιζεται απ τα γκαζια, να βγαζει σπιθες και μετα το ηχειο ν αρχιζει να παιρνει τον κατηφορο σιγα σιγα... καλη φαση!
Αλογότριχα + Rehdeko = Χαοτικός ΕξπρεσιονισμόςΜα φυσικά το έχω ακούσει αυτό το ηχείο και με αυτό το καλώδιο.
Σε σπίτι, αγορασμένο, όχι σε έκθεση.
Χάλι Grail...Ααα πωλούνται κιόλας; είναι πραγματικά;
Εγώ νόμιζα ότι ήταν μύθος!
Το holy grail του Χάι Εντ!
Τυπική περίπτωση...Έντυ Μέρφυ : Eddy Currents & Murphy's Law (without...order)Τηλεοπτική μεταφορά ? χα χα. Εγω δεν ήξερα καν για το έργο.
Ναι πήγαν και βάλανε αποσβεστικό υλικό και το ξαναστείλανε. Φαντάσου τώρα ψάρωμα. Περίεργο όμως.
Όσον αφορά τη δεύτερη παράγραφο, ο δεύτερος δεν παρατήρησε τίποτε απο αυτά που έγραφε ο πρώτος. Αντίθετα έβγαζε σταδιακά το υλικό και ο ήχος "καλυτέρευε".
Done!!Όπως βλέπω από το διάγραμμα του μεγάλου, τα λιν καντ μπροστά στα ρεντεκο, είναι ηχειαρες.
Αναμενόμενο. Τουλάχιστον τα καντ, είναι τουιτερ.
Εγω μια χαρα τη βλεπω τη σταθμισμενη αποκριση του ηχειου. Χωρις μπασα, για να μη διεγειρει τους ρυθμους στο δωματιο του φρεμερ και με μεγαλη κλιση στα πριμα για να ακουγονται τα cds παραγωγης προ 2000.Παρακαλώ θερμά οι καταδίκες ηχείων να συνοδεύονται από μετρητικά δεδομένα....Όχι τόσο για χάρη των ίδιων των μοντέλων,όσο για να μην γεννιούνται υπόνοιες περί ισοπεδωτικής μεροληψίας σε μη ενημερωμένους αναγνώστες...
Ειδικά για το Rehdeko 115 μετρητικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν από τη δοκιμή του Πάρι Κωτσή στο περιοδικό ΗΧΟΣ τεύχος Οκτωβρίου...1998.
Η παράθεση αυτών με φωτογραφία και ανέβασμά της συνιστά κανονικά υποχρέωση που βαρύνει όποιον εξέθεσε το συγκεκριμένο ηχείο...
Από τη δική μου πλευρά θα μπορούσα να παραθέσω τη...ναυαρχίδα της γκάμας RK 175...
View attachment 243261
View attachment 243259
Αναλυτικές περιγραφές με περαιτέρω μετρήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο:
Αλογότριχα + Rehdeko = Χαοτικός Εξπρεσιονισμός
Είναι αδύνατον να οριοθετηθεί ένα χάος του οποίου θα ήμασταν και οι ίδιοι τμήμα...
Χάλι Grail...
Τυπική περίπτωση...Έντυ Μέρφυ : Eddy Currents & Murphy's Law (without...order)
View attachment 243264Της φυλακής τα σίδερα είναι για τα...Rehdeko
View attachment 243262
Το αποκορύφωμα εκπεφρασμένο με χαοτικά σουρεαλιστικούς όρους :
"...I can see why Paul (Messenger) likes the Rehdekos.Rage's Bullet In The Head never sounded this convincing before..."
Ιδίως από τη στιγμή που δεν θ'ακούγαμε ούτως ή άλλως ποιοτικές παραγωγές...Εγω μια χαρα τη βλεπω τη σταθμισμενη αποκριση του ηχειου. Χωρις μπασα, για να μη διεγειρει τους ρυθμους στο δωματιο του φρεμερ και με μεγαλη κλιση στα πριμα για να ακουγονται τα cds παραγωγης προ 2000.
Τι θετε, μια χαρα πλαγκ εντ πλευ ηχος.