Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.931
παταφιξ? μπλουτακ? 🐒
Όλα τα δοκίμασα, ψευτοδούλεψε το μηχανικό τμήμα μα δεν άναβε γιατί στον γάντζο βρίσκεται και η ασφάλεια που εμποδίζει να ψηθεί όλη η κουζίνα και φάω Ντολμαδάκι.
Το πήγα μετά σε τεχνικό που επίσης απέτυχε χωρίς το ανταλλακτικό των 5-6€.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.931
Είμαι πολύ στενοχωρημένος, το πλυντήριο ρούχων έχει μια μικρή διαρροή απο μπροστά. :frown: Μάλλον απο το πορτέλι του σαπουνιού που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ αλλά ανοίγουμε μετά απο κάθε πλύση για να στεγνώνει.
Πήρα να έρθουν γρήγορα γιατί είναι ιστορικό κομμάτι που λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ούτε σέρβις απο το 1987!:party:
Ήρθαν σπινάροντας μέσα στον χιονιά οι σκύλοι οι Μηλεδόροι, άλλαξαν βαλβίδα που δεν λειτουργούσε ΚΑΘΟΛΟΥ ούτε στην πρόπλυση ούτε στην κύρια, έφτιαξαν ένα καπάκι, πήραν 150€ κι έφυγαν.
Χαλάλι, άλλα 35 χρόνια θα κρατήσει. 😍 😍

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.637
κάποιος που τον έχει από κοντά να του πει ότι υπάρχει ολόκληρο τιουτόριαλ για φυσαρμόνικα στο σάιτ να ασχοληθεί..... :laugh:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.771
Ειχε παει στην εκθεση στα κρυφα και τον αιφνιδιασα και μετα εκανε τα δακτυλα του ενος χεριου ετσι και μου ελεγε τοσο μικρο ειναι το σκαφος σου :redface: και μετα μου εδειξε ενα βαρκακι και μου ειπε αυτο ειναι πιο μεγαλο απο το δικο σου !
IMG_2875.jpg

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.823
Σήμερα έγινε μια εκκαθάριση σε έναν αποθηκευτικό χώρο που έχω στο μαγαζί και φιλοξενούσε όλα αυτά τα τσαμασίρια του κατσικοφούτ..

boxes.jpg

Εφόσον αποφάσισε να μην τα πουλήσει προκειμένου να πάρει άλλα.
Καλά παίζουν, οπότε μένουν όπως είναι στον χώρο του κι έτσι οι συσκευασίες έφυγαν.

Reaction score
301
Σήμερα έγινε μια εκκαθάριση σε έναν αποθηκευτικό χώρο που έχω στο μαγαζί και φιλοξενούσε όλα αυτά τα τσαμασίρια του κατσικοφούτ..

Εφόσον αποφάσισε να μην τα πουλήσει προκειμένου να πάρει άλλα.
Καλά παίζουν, οπότε μένουν όπως είναι στον χώρο του κι έτσι οι συσκευασίες έφυγαν.
Κι αν αλλάξει γνώμη;

ΥΓ: Ισχύει για τον καθένα μας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.277
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.