Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.644
παταφιξ? μπλουτακ?γάντζο πορτακιού
παταφιξ? μπλουτακ?γάντζο πορτακιού
Όλα τα δοκίμασα, ψευτοδούλεψε το μηχανικό τμήμα μα δεν άναβε γιατί στον γάντζο βρίσκεται και η ασφάλεια που εμποδίζει να ψηθεί όλη η κουζίνα και φάω Ντολμαδάκι.παταφιξ? μπλουτακ?
Ήρθαν σπινάροντας μέσα στον χιονιά οι σκύλοι οι Μηλεδόροι, άλλαξαν βαλβίδα που δεν λειτουργούσε ΚΑΘΟΛΟΥ ούτε στην πρόπλυση ούτε στην κύρια, έφτιαξαν ένα καπάκι, πήραν 150€ κι έφυγαν.Είμαι πολύ στενοχωρημένος, το πλυντήριο ρούχων έχει μια μικρή διαρροή απο μπροστά. Μάλλον απο το πορτέλι του σαπουνιού που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ αλλά ανοίγουμε μετά απο κάθε πλύση για να στεγνώνει.
Πήρα να έρθουν γρήγορα γιατί είναι ιστορικό κομμάτι που λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ούτε σέρβις απο το 1987!
Έφερε καλτσούνια και τα ταράξαμε.Στην έκθεση πήγα με τον @PPG ο οποίος ήρθε επι τούτου απο το Ηράκλειο και γύρισε το βράδυ.
σε καλοπιάνει για να τον πας βόλτα....μην τσιμπάς....
ο παππούς μου έλεγε...άνθρωπο με ροζ μάσκα ναμηντον παίρνειςστα σοβαρά
Ρε @daharis666
Τι είναι αυτό το pop up που ρωτάει αν ήρθε??
Κι αν αλλάξει γνώμη;Σήμερα έγινε μια εκκαθάριση σε έναν αποθηκευτικό χώρο που έχω στο μαγαζί και φιλοξενούσε όλα αυτά τα τσαμασίρια του κατσικοφούτ..
Εφόσον αποφάσισε να μην τα πουλήσει προκειμένου να πάρει άλλα.
Καλά παίζουν, οπότε μένουν όπως είναι στον χώρο του κι έτσι οι συσκευασίες έφυγαν.
Τότε θα έχει πρόβλημα.Κι αν αλλάξει γνώμη;