αντιμετωπιζω προβλημα με ταινιες που ειναι σε κωδικοποιηση HEVC (εκτιμω), με τα χρωματα να ειναι αλλοιωμένα - δειτε επισυναπτομενο
Attachments
-
972,4 KB Προβολές: 0
αντιμετωπιζω προβλημα με ταινιες που ειναι σε κωδικοποιηση HEVC (εκτιμω), με τα χρωματα να ειναι αλλοιωμένα - δειτε επισυναπτομενο
Δε θυμάμαι, έχει πάντως ένα φθηνό Asus m/b, 16GB RAM σε ένα στικ και ένα μικρό i3.Κάπου θα έχεις ποσταρει το hardware,είμαι σίγουρος!
μπορει να ειναι Dolby Vision, αλλα η τηλεόραση υποστηρίζει αυτό το format, οπότε γιατί να έχω πρόβλημα? Το Apple TV 4k παίζει κανονικά την ταινία, στην ίδια τηλεόραση.. κάτι φταίει με το player (kodi)Αυτή η εμφάνιση θυμίζει Dolby Vision αρχείο σε τηλεόραση/player που δεν το υποστηρίζει. Δες το αρχείο αν μέσα στο όνομα έχει το "DV".
edit: Με πρόλαβε ο nemesis.
Post 797 μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο από τα δυο αρχεια θες χωρίς να χρειαστεί να διαγράψεις το ήδη υπάρχον (παράλληλη εγκατάσταση)μπορει να ειναι Dolby Vision, αλλα η τηλεόραση υποστηρίζει αυτό το format, οπότε γιατί να έχω πρόβλημα? Το Apple TV 4k παίζει κανονικά την ταινία, στην ίδια τηλεόραση.. κάτι φταίει με το player (kodi)
Έτσι είναι το τρέχον μου σύστημα. Το BR-player το ακουμπάμε μόνο όταν ξεσκονίζουμε.To επόμενο σύστημα θα είναι μόνο ο ΑV, ένα UHD BluRay και ο streamer. Ο δίσκος - server θα είναι στην αποθήκη.
Σεκσουαλικο μου ακούγεται αυτό.Μπορείς να ανεβάσεις φώτο με το πρόβλημά σου?
Μ' έκαψες.Το είδε η γυναίκα μου και από τότε με στραβοκοιτάζει.Σεκσουαλικο μου ακούγεται αυτό.
Ευχαριστώ.Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα που έχεις απεικονίζεται στην τέταρτη μόνο φωτογραφία.
Αν ναι.
Πήγαινε Ρυθμίσεις/προτιμήσεις συσκευής/επιλογές για προγραμματιστές/HDMI και βάλτο σε θέση off.
View attachment 246254
Μ' έκαψες.Το είδε η γυναίκα μου και από τότε με στραβοκοιτάζει.