Νέα Nvidia Shield (2019)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.745
Την τελευταία φορά που άνοιξα το Tidal για να ακούσω πολυκάναλη μουσική έπαιζε μια χαρά.
Σήμερα πάπαλα. Με πέταξε έξω, κάνω login, και, παίζει λέει στέρεο γιατί δεν έχω Atmos.
Τι ....ρδέλο είναι αυτό το ρημάδι;
Τι σκ@τ... έκαναν πάλι στο Tidal;
Έχει αυξημένα προβλήματα σήμερα:

download (1).png

Μπροστά στο Spotify όμως είναι μια χαρά.

download.png

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.445
Έχω μια σειρά στο δίσκο και το Plex δεν την βλέπει. Βάζω και δεύτερη, τίποτα.
Γενικά βλέπει το folder αν του πω να μου τα δείξει έτσι, αλλά μέσα οι φάκελοι είναι άδειοι.
Υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει;

alexis

Reaction score
30.445
Επίσης, όταν πάρω ένα επεισόδιο και το βάλω χύμα στο main folder που βλέπει ο Plex server και έχει όλες τις ταινίες χωρίς folders, πάλι δεν το βλέπει. Ενώ βλέπει κανονικά όλες τις ταινίες.

Reaction score
5.907
Ερώτηση, τα επεισόδια αυτά σε τι τύπο βιβλιοθήκης τα έχεις movies? η TV Shows? και με τι τίτλο?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.283
Έχω μια σειρά στο δίσκο και το Plex δεν την βλέπει. Βάζω και δεύτερη, τίποτα.
Γενικά βλέπει το folder αν του πω να μου τα δείξει έτσι, αλλά μέσα οι φάκελοι είναι άδειοι.
Υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει;
Υπάρχουν οδηγοί για το πρόβλημα. Γενικά το Plex δεν βλέπει τα επεισόδια αν ο τίτλος έχει underscores ή τελείες αντί για κενά. Καιδενταρέσ'νε τα S01-E01, θέλει αλλιώς.
Γι' αυτό (και μόνο) έχω και Kodi.

alexis

Reaction score
30.445
Μάλιστα. Από ότι διαβάζω θέλει συγκεκριμένο structure και naming για να τα δει.
Για την ώρα δεν παίζει να μπει extra server, ότι γίνεται από το iMac.
Όταν πάρω βλέπουμε τι θα κάνω και με Kodi, αλλιώς με βλέπω με κανένα Zidoo, Zappiti ή ότι άλλο.
Και αυτά τα ίδια θέματα έχουν;
Σιγά μην ασχολούμαι με το τι θέλει το Plex.

Last edited:

Reaction score
5.907
Δεν ειναι και τόσο δύσκολο,μόνο στα ονόματα των επεισοδίων ο αριθμός της σεζόν και του επεισόδιο πρέπει να ειναι του στιλ s01e01 χωρίς κενά και χωρίς παύλες, όλα τα άλλα δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο. πχ
Spartacus.War.of.the.Damned.S03E01.1080p.10bit.BluRay.5.1.x265.HEVC-MZABI

arrow.s08e01.1080p.bluray.x264-rovers

the.last.cowboy.s01e01.web.x264-cookiemonster

και τα 3 αυτά αρχεια τα εχω σε ένα φάκελο και ο plex τα βλέπει.

031322211210.png

alexis

Reaction score
30.445
Δεν ειναι και τόσο δύσκολο,μόνο στα ονόματα των επεισοδίων ο αριθμός της σεζόν και του επεισόδιο πρέπει να ειναι του στιλ s01e01 χωρίς κενά και χωρίς παύλες, όλα τα άλλα δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο. πχ
Spartacus.War.of.the.Damned.S03E01.1080p.10bit.BluRay.5.1.x265.HEVC-MZABI

arrow.s08e01.1080p.bluray.x264-rovers

the.last.cowboy.s01e01.web.x264-cookiemonster

και τα 3 αυτά αρχεια τα εχω σε ένα φάκελο και ο plex τα βλέπει.

View attachment 244444
Ως all movies τα έχω και δεν βλέπω τίποτα.
Θα δοκιμάσω ξανά τους τίτλους το απόγευμα και θα σου πω.
Από την άλλη, φαντάσου να πρέπει να κάνεις edit σε 250 επεισόδια πχ του Big Bang Theory. Δεν μπαίνω καν στη σκέψη, πόσο μάλλον στην πράξη.
Το πέταξε έξω το Netflix και από τα νεύρα εύκολα σταματούσα και τη συνδρομή. Τελικά το κατέβασα και μάλλον θα το αγοράσω να τελειώνω. Πολύ σπαστικό αυτό σβήσε στις πλατφόρμες.
Η γυναίκα τα φιλαράκια και εγώ αυτό τα πάμε back to back.

Last edited:

Reaction score
563
Δοκιμάστε αν θέλετε, sonarr για library manager. Αν το έχετε με ακόμα ένα σέρβερ/πρόγραμμα. Κάνει μετονομασίες καθολικά και υπάρχουν οδηγοί για το πώς να φτιάχνει τις ταινιοθήκες ώστε να αρέσουν στο πλεξ. Επίσης αν έχετε βάλει σειρά και δεν την βρίσκει το πλέξ, βεβαιωθειτε ότι κάνατε σκαν και πάλι το φάκελο.

alexis

Reaction score
30.445
Επίσης αν έχετε βάλει σειρά και δεν την βρίσκει το πλέξ, βεβαιωθειτε ότι κάνατε σκαν και πάλι το φάκελο.
Το Plex βλέπει ένα συγκεκριμένο φάκελο που βρίσκεται στο iMac με το όνομα Movies. Όλα κατεβαίνουν εκεί, και ταινίες και σειρές. Ότι είναι μέσα σε φάκελο (κυρίως σειρές) δεν το βλέπει, και ας είναι μέσα στο Movies folder.

Reaction score
123
Δύο πράγματα κάνω για τηλεοπτικές σειρές στο Plex και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να πειράξω filenames:
  1. Φτιάχνω φάκελο με το όνομα της σειράς
  2. Μέσα στον φάκελο αυτό φτιάχνω υποφακέλους ανά σεζόν στην μορφή Season 0X όπου Χ=1,2,3 κλπ
Οπότε στην δική σου περίπτωση θα έφτιαχνα δομή Movies/The Big Bang Theory/Season 0X/ και θα έριχνα μέσα τα επεισόδια ανά σεζόν.

alexis

Reaction score
30.445
Δύο πράγματα κάνω για τηλεοπτικές σειρές στο Plex και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να πειράξω filenames:
  1. Φτιάχνω φάκελο με το όνομα της σειράς
  2. Μέσα στον φάκελο αυτό φτιάχνω υποφακέλους ανά σεζόν στην μορφή Season 0X όπου Χ=1,2,3 κλπ
Οπότε στην δική σου περίπτωση θα έφτιαχνα δομή Movies/The Big Bang Theory/Season 0X/ και θα έριχνα μέσα τα επεισόδια ανά σεζόν.
Έτσι έχω το Ted Lasso αλλά τίποτα.
Το έκανα χθές.

Reaction score
563
Έτσι έχω το Ted Lasso αλλά τίποτα.
Το έκανα χθές.
Ρωτάω ξανά, έκανες σκαν? Σόρρυ αν το ανέφερες και δέν το είδα.

Νομίζω το πλέξ κάνει περιοδικά σκαν τον φάκελο, μια φορά τη μέρα, οπότε ίσως δεν έχει κάνει ακόμα και πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα.

alexis

Reaction score
30.445
Κάθε φορά που κάνω κάποια αλλαγή στο φάκελο το καταλαβαίνει και σκανάρει μόνο του. Μου βγάζει μήνυμα.

Reaction score
5.907
Το Plex βλέπει ένα συγκεκριμένο φάκελο που βρίσκεται στο iMac με το όνομα Movies. Όλα κατεβαίνουν εκεί, και ταινίες και σειρές. Ότι είναι μέσα σε φάκελο (κυρίως σειρές) δεν το βλέπει, και ας είναι μέσα στο Movies folder.
Δημιούργησε έναν νέο φάκελο πχ tv shows και μέσα σ' αυτόν δημιούργησε υποφακέλους με το όνομα της κάθε σειράς/ ρίξε όλα τα αρχεια σου στους ανάλογους φακέλους/δώσε δικαιώματα διαμοιρασμού/ πήγαινε στον plex server/ρυθμίσεις/βιβλιοθήκες/προσθήκη βιβλιοθήκης/επιλογή τύπου βιβλιοθήκης/ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ( ΟΧΙ ταινίες movies)/προσθήκη φακέλων στη βιβλιοθήκη/ και κανε add τον νέο φάκελο./ that's all που λένε και στο χωριό μου.

Καλό είναι στους υποφακέλους μαζί με το όνομα να βάζεις και την χρονολογία της κάθε σειράς. πχ.

Band of Brothers (2001)
The 100 (2014)

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106