Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.799
.......μπορείτε να μου πείτε , γιατί κάποιες εταιρίες ηχείων βγάζουν ζεύγος ηχείων L R , kαί μετράν διαφορετικά μεταξύ τους ;
δηλαδή? παράδειγμα?.......μπορείτε να μου πείτε , γιατί κάποιες εταιρίες ηχείων βγάζουν ζεύγος ηχείων L R , kαί μετράν διαφορετικά μεταξύ τους ;
σημασια αυτης της παραστασης ειναι οτι ολα τα ηχεια θελουν το στησιμο τους.....Εμβόλιμα στο πλαίσιο της παρουσίασης,μέσος όρος απόκρισης για δύο περιώνυμα και πανάκριβα μοντέλα ηχείων,υπό εξομάλυνση 1/6 οκτάβας στο χώρο περιώνυμου reviewer :
Σημασία αυτής της παράστασης είναι να σκεφτούμε υπό ποιες συνθήκες δίδονται βαρύγδουπες γνωμοδοτήσεις για αβανταδόρικά καλώδια ρεύματος και παρεμφερή παρελκόμενα.
Από μπροστά είναι αυτα?
Δεν ιδρώνει το αυτάκι τους.Υπό αυτό το πρίσμα ακόμα και το παρόν νήμα εκτελεί κοινωνική υπηρεσία,ενημερώνοντας ΄΄από την ανάποδη ΄΄ όπως λέει φλεγματικά και ο daharis τους ενδιαφερομένους για ηχεία με χαρακτηριστικά που θα έβρισκαν ενδεχομένως οι ίδιοι ελκυστικά...
Μπα... Κόψε κάτι!εσυ για νακουσεις εχεις εφαρμοση πανω απο 100 καμπυλες ακροασης....και οχι μονο εσυ...
Η παράσταση αυτή είναι ανάλογη ενός αιμομίκτη που θα έκρινε άλλους χαρακτήρες με βάση το...ηθικό τους ανάστημα...σημασια αυτης της παραστασης ειναι οτι ολα τα ηχεια θελουν το στησιμο τους.....
.....ωραιο ηχειο !!!!
Ως απλός χαρακτήρας δεν θ'αναζητούσα χωρίς κάποιου τύπου ανταμοιβή χειροπιαστά δεδομένα τα οποία κάποιοι άλλοι θα όφειλαν να προσκομίσουν - εφόσον θα είναι κάπου διαθέσιμα - για δικό τους λογαριασμό.Εδώ δεν έχει ακόμα πειστεί έτερο μέλος της συζήτησης να διατυπώσει επιχειρήματα με όση σαφήνεια θα χρειαζόταν για προώθηση του διαλόγου........μπορείτε να μου πείτε , γιατί κάποιες εταιρίες ηχείων βγάζουν ζεύγος ηχείων L R , kαί μετράν διαφορετικά μεταξύ τους ;
Καλά 80..Μπα... Κόψε κάτι!
Αναρωτιέμαι άμα έχεις προσέξει ότι με αυτό το μοντέλο και μεταγενέστερη δημιουργία του δικού του σχεδιαστή έχει ξεκινήσει το νήμα ΄΄Ό,τι θέλει ο λαός΄΄ με τα ΄΄στρωτά ηχεία΄΄...Καλά 80..
... Αλλα ακούς στα 70 εκατοστά...
Αν πας ποιο μακριά σε βλέπω να κάνεις τις διπλές προσπάθειες εφαρμογής καμπύλης.
Να ένα ωραίο σετακι..
Δεν κάνει τα τρελά του μόνο ο μπούτιας..
View attachment 244743
Ναι έχει και τον σούπερ pre/pro τρινοφ που οπότε θέλει εξαφανίζει τον μπιντε..Πολυκάναλο είναι αυτό.
Ο μπιντές είναι η θέση ακρόασης.
View attachment 244748
Τρελό immersive.
Θέλω να δω τον Τιτανικό εκεί μέσα.
Το Like για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος από τον Indy.