- Reaction score
- 8.599
Ακόμα κι αυτή;
Mazerati Quatroporte
Όχι αυτή εξαιρείται.Ακόμα κι αυτή;
Όταν είχα πρόβλημα με το Megane και μου έκαναν νούμερα σε εξουσιοδοτημένο, επικοινωνία με την γενική αντιπροσωπεία στην Φιλαδέλφεια τότε, και όλα λύθηκαν.OK, μετά από 1+ μήνα πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο χωρίς να λυθεί το πρόβλημα 4. Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος χειρισμού της υπόθεσης δεδομένου ότι ισχύει η εργ. εγγύηση;
Μοντέλο 2022 είναι!Όχι αυτή εξαιρείται.
Στο μυαλό μου έχω αυτοκίνητα που εχουν λανσαριστεί τα τελευταία χρόνια.
Υπήρχε πάντα...Μοντέλο 2022 είναι!
Γνωστό πρόβλημα. Και είναι και ο βασικότερος λόγος που δεν προχωρά η κατάσταση. Αν δεν γίνουν έργα δεν θα αλλάξει τίποτα. Το δίκτυο δεν μπορεί.Έλεος...
"Μπλόκαραν" τα δίκτυα, δεν μπορούν να απορροφήσουν νέα φωτοβολταϊκά
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουμε ως αρχικό μέτρο την αναστολή υποδοχής νέων αιτήσεων, καθώς οι αιτήσεις ΑΠΕ για όρους σύνδεσης ξεπέρασαν κατά 10 GW τη χωρητικότητα του 2030!www.news247.gr
Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά δεν νομίζω. Στο net metering η παραγόμενη ενέργεια καταναλώνεται άμεσα, αν όχι από σένα, τότε από τους γείτονες. Δεν επιβαρύνει το δίκτυο. Οπότε αν δεν δίνουν άδειες κάτι άλλο θα φταίει.Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα αδειών και στα net metering στο σπίτι. Διαβάζω ότι δεν δίνουν άδειες. @symos ;;
Πόσες μέρες μετά την αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ;Από χτες έχω νυκτερινό
Πριν τα ΧριστούγενναΠόσες μέρες μετά την αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ;
Κράτησες το ίδιο πρόγραμμα που είχες πριν (ποιο, απλά με νυχτερινό;Από χτες έχω νυκτερινό
Είχα κάνει αυτό που λέγαμε εδώ (enter online νομίζω, κάπως έτσι) αμέσως πριν κάνω την αίτηση για νυχτερινό.Κράτησες το ίδιο πρόγραμμα που είχες πριν (ποιο, απλά με νυχτερινό;