melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.917
Για κέντρο Αθήνα ηλεκτρικά μόνο, με μελλοντικό update θα παίρνουν ρεύμα από τα καλώδια των τρόλεϊ. Αργότερα θα μπαίνουν και στις γραμμές του προαστιακού και θα φτάνουν μέχρι κιατο.
OK, μετά από 1+ μήνα πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο χωρίς να λυθεί το πρόβλημα 4. Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος χειρισμού της υπόθεσης δεδομένου ότι ισχύει η εργ. εγγύηση;Όπως έχω ξαναπεί, καινούργιο αυτοκίνητο χωρίς μεγάλη εγγύηση δεν παίρνω, εκτός αν είναι leasing ;-) Με εγγύηση, παίρνω και ladα.
Πριν 1.5 χρόνο διστακτικά ενέδωσα στην οικογενειακή αγορά ενός renegade (με 4 χρόνια εγγύηση). Το έχω πάει συνεργείο για:
1. AC, δεν είχε ψυκτικό.
2. Μπαταρία, χωρίς προειδοποίηση ή ένδειξη, πήγε με γερανό συνεργείο.
3. Ένδειξη χαλασμένης τετρακίνησης που δεν ήταν χαλασμένη.
4. Engine misfire, το ψάνχουν καμία βδομάδα τώρα...
Στον 5ο χρόνο, αν ζούμε, σουτ.
Τα id3 δε φτάνουν για όλα τα μέλη του φόρουμ ;-) Επιπλέον, έχω επιτελέσει το καθήκον μου ως πελάτης του VAG. Τώρα ολοκληρώνω και με τη Stellantis.
Αυτοί τι προτείνουν;OK, μετά από 1+ μήνα πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο χωρίς να λυθεί το πρόβλημα 4. Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος χειρισμού της υπόθεσης δεδομένου ότι ισχύει η εργ. εγγύηση;
Αντικατάσταση αυτοκινήτου με νέο.Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος χειρισμού της υπόθεσης δεδομένου ότι ισχύει η εργ. εγγύηση;
Να τους αφήσω κι άλλο το αυτοκίνητο να το ψάξουν. Το οποίο από ότι καταλαβαίνω σημαίνει να αλλάζουν δοκιμαστικά εξαρτήματα (πολλ/στες, μπουζί, αισθητήρες, κλπ. ) που μπορεί να φταίνε (τα οποία τα παίρνουν από άλλα ίδια αυτοκίνητα όταν έχουν). Πήρε 3 εβδομάδες για να βρουν πολλ/στες.Αυτοί τι προτείνουν;
ΟΚ, επειδή εξώδικο σημαίνει δικηγόρος και έξοδα, μήπως για αρχή μία επιστολή στην αντιπροσωπεία;Αντικατάσταση αυτοκινήτου με νέο.
Πας δικαστικά.
Ξεκινάς με ένα εξώδικο και βλέπεις την εξέλιξη.
Μας είχαν δώσει νοικιασμένο, δεν έχω παράπονο (Peugeot 2008, ωραιότατο). Ε, τους το αφήσαμε 1.5 μήνα. Βαρέθηκα.Κλείνεις ραντεβού στην αντιπροσωπεία.
Μόνο αν έχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Το παίρνεις και φεύγεις.
Σου λένε την άλλη μέρα ότι είναι έτοιμο, πας το δοκιμάζεις, βγάζει τσεκ, όχι δεν είναι έτοιμο το παρατάς και ξαναφεύγεις με το αντικατάστασης.
Ναι, στην αντιπροσωπεία εξωδικη επιστολή, με κοινοποίηση στην μαμά φίρμα στο εξωτερικό.ΟΚ, επειδή εξώδικο σημαίνει δικηγόρος και έξοδα, μήπως για αρχή μία επιστολή στην αντιπροσωπεία;
Μην ψάχνεις δικαιολογίεςΕπομενη ερωτηση...
Ξερουμε τι γινεται με την επιδοτηση ???
Διαβαζω στο διαδικτυο οτι αρκετοι περιμενουν εδω και ενα χρονο και δεν την εχουν παρει
Άμα δεν τα τα βρει ο πράσινος τι σερτ με την αρκούδα, δεν βλέπω φως.Εμένα βλέπω να μου δίνουν με το 5.0
Αλλά βλέπω κάτι γίνεται:
Volkswagen Will Resume Production At German EV Factories
As we previously reported, VW paused EV production at its German factories. However, reportedly, the company will restart next week, ahead of schedule.insideevs.com