Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.853
Το είδα από κοντά και μπήκα μέσα. Νόμιζα ότι μου φόρεσαν πανοπλία με ρόδες...
Ποιοτικά είναι άθλιο. Θυμίζει ...Pony. Στον δρόμο δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω.

Δεν έχω και στολή Φάντομ Ντακ
Περίμενε λίγο να έρθουν τα κινέζικα μίνι, εκεί θα γουστάρεις και συ κι ο γιος. 😎

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.892
Έκανα σήμερα μερικά χιλιόμετρα με το ηλεκτρικό Mini Cooper SE. Όντας κάτοχος του βενζινοκίνητου Cooper η σύγκριση βγήκε αυθόρμητα. Σε μία πρόταση, πιο πολιτισμένο με καλύτερο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ροπάτο και σβέλτο μέχρι τον ηλίθιο κόφτη στα 150 που σε κρεμάει πάνω στη χαρά. Το βασικότερο όμως μείον η μικρή μπαταρία με την αυτονομία στα 185 χιλιόμετρα ακόμα κι αν δεν το πατάς πολύ.

IMG20220418132700_2.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.853
Είναι όντως άθλια η αυτονομία του.

Το επόμενο που θα βγει, θα τα έχει λύσει όλα αυτά, αλλά θα είναι και ακριβότερο.

Πάμε στο κινέζικο μίνι τώρα

αρχείο λήψης (3).jpeg

wuling-hong-guang-mini-ev-macaron.jpg

Το κινέζικο έχει πουλήσει πιο πολύ από οτιδήποτε, σα πασατέμπο φεύγει, και όλοι είναι ευχαριστημένοι πελάτες, έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια. Είναι ευρύχωρο όσος και να είσαι, μπαίνουν 4 μέσα, αρκετά σβέλτο (καμία σχέση με το σιτροεν το αστείο) και εννοείται έχει κλιματιστικό, και ηλεκτρικά παράθυρα και αισθητήρες παρκαρισματος και όλα ρε, και αυτονομία που φτάνει τα 300χλμ, σε τιμή που βαράει το κονσερβοκούτι της σιτροεν..

petite-dimensions.jpg

Άμα έρθει εδώ, θα πάρω ένα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο ένα (για μενα), τρία θα πάρω, 3 παιδιά έχω. 🤣😁😂😁🤣😁😂

Βγαίνει και σε περίεργα χρώματα, ήδη ξεκίνησε να έρχεται Ευρώπη λένε.

Στα 10.000 ευρώ αναμένεται. 9.999 €.

Last edited:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
Άμα έρθει εδώ, θα πάρω ένα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο ένα (για μενα), τρία θα πάρω, 3 παιδιά έχω. 🤣😁😂😁🤣😁😂

Γιατί μωρέ άκαρδε γονέα, τι σου έκαναν τα καημένα;

Reaction score
23.483
Ο ακτινογιατρός ανακαλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία , έχει δρόμο ακόμα , άστον είναι να μην καταπιαστεί με κάτι.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.178
It’s only a concept for now, but the question is, should the Ami Buggy go into production? You’ll have to stick with Mat to find out!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.853
Το σημαντικό του μειονέκτημα είναι η αργή φόρτιση, θέλει 1 ώρα.

Και δεν έχει μεγάλη αυτονομία, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Δε βλέπω να υπάρξει μικρότερο / φθηνότερο τέσλα τα επόμενα πολλά χρόνια, άντε κανένα ρομποταξί να δούμε :-(

"Γνωρίζοντας ωστόσο ότι το υψηλό κόστος των αυτοκινήτων της Tesla τα καθιστά… μακρινό όνειρο για τους περισσότερους καταναλωτές, ο Elon Musk πρότεινε να λανσαριστεί μια υπηρεσία robotaxi που θα προσφέρει «το χαμηλότερο κόστος ανά χιλιόμετρο μεταφοράς». Υπερθεματίζοντας, πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας, «φαίνεται ότι μια βόλτα με robotaxi θα κοστίζει λιγότερο από ένα εισιτήριο λεωφορείου, λιγότερο από ένα επιδοτούμενο εισιτήριο λεωφορείου ή μετρό»."

Κατά τα άλλα, συνεχίζω να θαυμάζω την αισθητική άποψη των περισσότερων EVs.
Μετά τα διάφορα mercedes EVs, άλλο ένα δείγμα εξαιρετικού κάλους από την bmw. Μπράβο bmw, συνέχισε έτσι!

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.853
Ενδιαφέρον ποστ από Άγγλο που δηλώνει επαγγελματίας στο μάρκετινγκ:

Before I took delivery of my 2022 Pro Performance ID4 I read a lot of reviews, many by reputable publications. To be honest it made the 11 month wait feel like a huge mistake.

I've had the car for two weeks and nothing in the reviews is remotely close to my actual experience of the car as the owner. They criticised everything from the handling, in-car system, seating, power and range. So far, the car has surpassed all my expectations, and mine were high anyway as I'm hyper-critical myself, I certainly didn't need help from the press.

I work in marketing so understand press bias, but on the whole I was surprised by the reviews v the real life experience.

How do other owners feel?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads