Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 35.546
Αυτο ειναι η απαντηση στο ερωτημα για το αν ολα γινονται για το 150ρι. Ας μην πληρωσει κανεις το 150ρι αν δε θελει, αλλα ας αναλαβει τις ευθυνες που προκυπτουν λογω της μη στειρωσης.
Φέρνεις το παράδειγμα γάτας, που εκεί οπωσδήποτε συμφωνώ, εάν είχα γάτα δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην τη στειρώσω, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να ελεγχθεί σε σχέση με τον σκύλο, αλλά και λόγω της εντελώς διαφορετικής σχέσης, από ό,τι έχει ο άνθρωπος με τον σκύλο του.
Ωστόσο αμφιβάλλω πολύ εάν το 150ρι (πέραν του κόστους του κτηνιάτρου βεβαίως) ή η στείρωση λύσουν έστω και στο ελάχιστο το πρόβλημα με τις αδέσποτες γάτες. Σιγά μην είναι όλες αυτές που τριγυρίζουν έξω παρατημένα κατοικίδια ή αποσπόρια κατοικιδίων.
Τελοσπάντων. Δεν τον βλέπω τον σκύλο της μητέρας μου να το αποφεύγει το νυστέρι όπως πάει.
νομίζω το πρόβλημα είναι, όταν δεν γνωρίζουμε ούτε καν τη μητέρα, και ψάχνουμε από την τράπεζα δεδομένων και τους δύο. Αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα οπότε δεν επιμένω.Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πλήθος και την επιλογή των γονιδίων που εξετάζονται. Μην ξεχνάμαι πως χρειάζεται δείγμα από γεννήτορες και γόνο.
Είμαι δε πολύ περίεργος να δω πώς θα προχωρήσει το πράγμα ή πώς θα λύσει το πρόβλημα των αδέσποτων (θυμίζω ότι πρόπερσι στην Πυλαία σκότωσαν άνθρωπο και πριν λίγο καιρό στον ίδιο μάλιστα δήμο, τραυμάτισαν άλλον σοβαρά). Το οποίο μετατίθεται στους δήμους, χρηματοδοτούμενους, υποτίθεται. Οι οποίοι έχουν και την ευθύνη πια, προφανώς και ποινική, για τέτοια περιστατικά.