Off Topic

Reaction score
19.720
Γιάννη και εγώ στα 3.10 ειμαι με 1.000 βατ στο κανάλι και λάμπα στην προενίσχυση.!

Παίζω με ανεμογεννήτρια και μπαταρίες λιθίου ( ή με η) . Φοβερά δυναμικά και ησυχία😉
Βρε ανάξιο τέκνο αντιπροσώπευσης της λαμπάτης κοινότητας και ιδεώδους χα χα ... για λαμπάτη προενίσχυση (μόνο) μιλάς τόση ώρα ?

Και σε υποστήριξα, αίσχος, ντροπή .... 😍

Άντε και στην ενίσχυση κάποτε, εκεί που πραγματικά μετράει. ¨Εχεις τουλάχιστον fet στην ενίσχυση προδότη ? χα χα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.695
Αγαπημένε γκουρού μας.
Το ότι εγώ είμαι παντρεμένος με μία γυναίκα, εσύ με δύο, ο άλλος ελεύθερος κοκ υπάρχει και ο άλλος που κοιμάται με 6 στο ίδιο κρεβάτι και αν μη τι αλλο νιώθει την απόλυτη ικανοποίηση ή εστω περισσότερο από εμας τους πιο γήινους. Δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να αποδείξει γραπτώς ότι πέρασε καλύτερα από εμάς το βράδυ του.
Έλεος βρε παιδιά.
( φίλε τζιο εχεις καθόλου μπάσο με αυτό το set up? ).

Εγώ περιμένω σά(μ)πια μπας και ακούσω μπάμπα μπούμπα!!
Bhutia μου το ξέρεις ότι σε πειράζω και ότι φυσικά δεν απευθύνομαι σε εσένα ε;❤❤
Δεκτά η φιλοσοφική γλαφυρότητα με το σχετικό χιούμορ,αλλά δεν αναιρούν την ανάγκη γι ακρίβεια στις τεχνικές παραμέτρους...
Άμα κιόλας αναμένεις ν'αντιλαμβάνεσαι γδούπους από τα sub,τότε δεν θα έχουν ενσωματωθεί με τη δέουσα ορθότητα.
Η πλάκα είναι ότι όσοι δεν έχουν βιώσει αρκετά τις λυχνιακές τοπολογίες θεωρούν ότι με λάμπα στην προενίσχυση και ημιαγωγούς στον τελικό θα εισέπρατταν τα καλύτερα στοιχεία από τους επιμέρους κόσμους...Όσοι πάλι έχουν βιώσει αρκετά γνωρίζουν ότι παρεμβάλλοντας απλώς λυχνιακό στάδιο προενίσχυσης χαλάνε το χαρακτήρα του τρανζιιστοράτου τελικού χωρίς καν να επωφελούνταν από λυχνιακή οδήγηση ηχείου.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.607
Θα τα βάλω στα οφ τόπικ αν είναι για να μην διακοπεί η κουβέντα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.909
Θα τα βάλω στα οφ τόπικ αν είναι για να μην διακοπεί η κουβέντα
Χάλια τα έκανες... :p Τα φτιάχνω.

Λίγη αυτοσυγκράτηση στις μετακινήσεις posts τεχνικών on topic θεμάτων. ;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.695
Ποιά είναι τα οφέλη στο ηχείο από λυχνιακή οδήγηση;
Υποκειμενικά ,για όποιον θα ενδιαφερόταν να εξερευνήσει την ιδέα σε ακαδημαϊκό πεδίο,με κατάλληλους εννοείται συνδυασμούς τελικών-παθητικών ηχείων...Τέτοιοι συνδυασμοί θ'αποτελούσαν κομβικό σημείο στην εξερεύνηση.
Κι άμα είναι μέρα;
Θα έπρεπε να κλείσει τα πατζούρια...

Reaction score
6.821
Δεκτά η φιλοσοφική γλαφυρότητα με το σχετικό χιούμορ,αλλά δεν αναιρούν την ανάγκη γι ακρίβεια στις τεχνικές παραμέτρους...
Άμα κιόλας αναμένεις ν'αντιλαμβάνεσαι γδούπους από τα sub,τότε δεν θα έχουν ενσωματωθεί με τη δέουσα ορθότητα.
Η πλάκα είναι ότι όσοι δεν έχουν βιώσει αρκετά τις λυχνιακές τοπολογίες θεωρούν ότι με λάμπα στην προενίσχυση και ημιαγωγούς στον τελικό θα εισέπρατταν τα καλύτερα στοιχεία από τους επιμέρους κόσμους...Όσοι πάλι έχουν βιώσει αρκετά γνωρίζουν ότι παρεμβάλλοντας απλώς λυχνιακό στάδιο προενίσχυσης χαλάνε το χαρακτήρα του τρανζιιστοράτου τελικού χωρίς καν να επωφελούνταν από λυχνιακή οδήγηση ηχείου.
Δεν σαμπ φίλος στο στέρεο.

Χώρια την πλάκα που κάνω ελπίζω χωρίς να παρεξηγείται κανείς έχει φοβερό ενδιαφερον η λάμπα
Πέστα Bhutia μου. Που να βάλουν και κάνα καλώδιο της προκοπής χαμός!!

Reaction score
19.720
Ναι η αλήθεια είναι ότι θεωρητικά, η καλύτερη υλοποίση θα ήταν τρανζιστοράτη προενίσχυση και ενίσχυση με λάμπα.
Και αυτό άλλο ένα "περίεργο" που έρχεται σε αντίθεση με όσα ξέρουν οι περισσότεροι ειδικοί "γκουρού" και αναπαράγεται πάντου σαν άλλος ενας μύθος εδω και δεκαετίες μάλλον. Καλά δεν λέω για εδω σε αυτό τα σάιτ. Εδω, όλα για τους λαμπάτους είναι μύθος χα χα. και όταν δεν είναι ... είναι χειρότερα. :)
Στην πράξη βέβαια χάνεις κάποια πράγματα, απο ότι έχουν ακούσει τα αυτάκια μου, που δεν έχει νόημα να κάνω προσπάθεια να ερμηνεύσω.
Τα τρανζίστορ (που έχω ακούσει εγω τουλάχιστον εκτός κανα δυο τριών τεσσάρων εξαιρέσεων και πάλι ...) δεν παίζουν μουσική... έχουν πρόβλημα χα χα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.695
Χώρια την πλάκα που κάνω ελπίζω χωρίς να παρεξηγείται κανείς έχει φοβερό ενδιαφερον η λάμπα
H λάμπα έχει ομολογουμένως τρομακτικό ενδιαφέρον για την καθημερινότητα του χρήστη...Κάθε φορά που θ'ανάβει τη λυχνιακή συσκευή δεν ξέρει άμα θα έχει τη βέλτιστη ή όχι απόδοση,ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία στα λυχνιακά στοιχεία.

...
Τα τρανζίστορ (που έχω ακούσει εγω τουλάχιστον εκτός κανα δυο τριών τεσσάρων εξαιρέσεων και πάλι ...) δεν παίζουν μουσική... έχουν πρόβλημα χα χα.
Στις λάμπες το πρόβλημα θα το έχουν κυρίως οι...χρήστες.:lolsign:

Reaction score
6.821
Ναι η αλήθεια είναι ότι θεωρητικά, η καλύτερη υλοποίση θα ήταν τρανζιστοράτη προενίσχυση και ενίσχυση με λάμπα.
Και αυτό άλλο ένα "περίεργο" που έρχεται σε αντίθεση με όσα ξέρουν οι περισσότεροι ειδικοί "γκουρού" και αναπαράγεται πάντου σαν άλλος ενας μύθος εδω και δεκαετίες μάλλον. Καλά δεν λέω για εδω σε αυτό τα σάιτ. Εδω, όλα για τους λαμπάτους είναι μύθος χα χα. και όταν δεν είναι ... είναι χειρότερα. :)
Στην πράξη βέβαια χάνεις κάποια πράγματα, απο ότι έχουν ακούσει τα αυτάκια μου, που δεν έχει νόημα να κάνω προσπάθεια να ερμηνεύσω.
Τα ηχεία που έχω εκτός από ρεύματα που χρειάζονται τα οποία έχουν κάποιοι τελικοί λαμπάτοι θέλουν και πολλά βατ. Τα μετρησε ο φίλος μου ο Χάρης όταν είχε ερθει για να περιποιηθούμε τον χώρο αφού μετρήσουμε γενικώς και κατεβαίνουν στο 1 ωμ.
Πρακτικά δεν ξέρω αν μπορώ να βρω λάμπα σε γήινη τιμή που να είναι πάνω από 700 βατ στο κανάλι , μη σου πω ότι μονο 700 βατ μπορεί να ζητάνε τα γουφερ . Τεσπα. Προχθές μου έφερε ένα φιλαράκι ένα pre dac ayon και είμαι σε πολιτισμικό σοκ και μόνιμη νιρβάνα🔥🔥🔥🔥
Ας λέει ο αγαπητός γκουρού ότι χάνεται η μαγεία του τραντζίστορ. Όποτε θέλει να έρθει να ακούσει και να μετρήσουμε κιόλας.😃😃😃

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.695
...
Ας λέει ο αγαπητός γκουρού ότι χάνεται η μαγεία του τραντζίστορ. Όποτε θέλει να έρθει να ακούσει και να μετρήσουμε κιόλας.😃😃😃
Δεν αποδίδω μαγείες ή...βασκανίες σε ημιαγωγούς,λυχνίες και τα τοιαύτα...Λέω μόνο ότι άμα έχεις τρανζιστοράτο τελικό με ηχητικό χαρακτήρα που να σου άρεσε,τότε η λυχνία στην προενίσχυση τείνει να τον αλλοιώνει.Άμα κατά τύχη βρίσκεις την αλλοίωση ελκυστικότερη,τότε καθένας μας μπορεί να είναι ευτυχισμένος δια λογαριασμό σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.270
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1